Didmeninė, c1086 plunksnų angelas aromaterapija tinkas silikono formų rankų darbo muilas pelėsis

€11.05

-21%

€14.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankų darbo muilas pelėsių, muilas pelėsių, silikono forma, Pigūs rankų darbo muilas pelėsių, Aukštos Kokybės muilo forma, Kinija silikono formų Tiekėjų.

Muilas dydis:5.5*3.2*8cm

muilo svoris:apie 56g

Patarimai:O ur produktai yra pagaminti iš JAV FDA maisto kokybės žaliavų ,jei yra kvapas, tiesiog, nes pelėsis buvo neseniai,prašome pabandykite tuščias skardas į orkaitę tam tikrą laiką, ir tada kvapas bus pašalintas.

*Apie nuolaida: jeigu užsisakote daugiau nei 6pcs, pls pontact mums prieš mokėti, mes suteikiame jums nuolaidos!!! Mes teikiame nemokamas pristatymas tik kinija paštu, o ne EMS, arba DHL, ačiū ! Kapt.lt sistema, yra onnot visose šalyse galima Kinija paštu, oro paštu, tačiau, iš tikrųjų, ji gali siekti daugiau nei 100 šalių, todėl mes pridėti EMS laivybos nuorodą pirkėjų, kurių šalys yra ne Kinija paštu oro pašto Kapt.lt sistema. Prašome suprasti, kad laivybos mokestis Kinijos po oro paštas, EMS yra ne tas pats, mes išsiųsti iš elementų China Post, yra paštas, o ne EMS, kai jūs pasirenkate EMS nemokamas pristatymas

* Elementai yra gerai supakuota su burbuliukų paketai,mes paramos pristatymas per China post/ UPS/DHL/FEDEX/EMS,prašome leisti 5-20days pasiekti.

* Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Pristatymas

* Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija paštu, paprastai Pagal 2KG siųsti kinija po daugiau nei 2 KG UPS/DHL/.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

Mokėjimo

* Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

*Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat patinų pt įvairius mokėjimus T/T", " Western union,Money gram ir kt., kaip nurodyta toliau.

Grįžti&Keistis politika

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų daiktų grąžinimo politikos Atsiliepimus

* Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Pastabos

* Sumaišykite kad sveiki.

*Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes pasistengsime atsakyti per 24 val.

Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Silikoninė Guma
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija Eco-Friendly
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
sertifikavimo CIQ
Tipas Pyragas Įrankiai
Prekės Pavadinimas FANYI
spalva atsitiktinis pristatymas
Modelio Numeris l
Pakuotės Svoris 0.22kg (0.49lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)

Panašūs produktai