Nuleez Derliaus Ponios Rankinėje Tikras Odos Maišas Rankų darbo Klasikinis Moterų rankinės, Juoda Pečių Maišą Nešti Maišą Su Dirželiu Naujas 1222

€45.71

-26%

€61.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankų darbo odiniai krepšiai, krepšiai su, natūralios odos krepšys, Pigūs rankų darbo odiniai krepšiai, Aukštos Kokybės maišeliai su, Kinijos natūralios odos krepšys Tiekėjų.

Šiltas pranešimas 1.Matavimo klaidų, per 3cm/0.7 colių yra neišvengiamas ir acceptalbe. 2.Gali šiek tiek spalvų skirtumas sukelia compurtor stebėti parametrus. 3.Gali oda kvepia produkto, tai yra normalu. Laikykite jį sausai ir ventilative vieta, už kelių dienų kvapas bus disapprear. Pristatymas 1.Savo vardą, pavardę, tikslų adresą su pašto kodu ir pasiekiami telefono numeris yra reikalaujama, kad prieš jūsų mokėjimo ir įsitikinkite, kad jie yra teisingi.Rusijos klientams, prašome įsitikinkite, kad jūsų pavadinimas, jei yra, įskaitant pavardė, tėvo vardas, vardas, jei ne rusijos post office būtų grąžinti atgal savo sklypo. 2.Mes bus išsiųsti jūsų sklype per 5 darbo dienas po to, gauti jūsų apmokėjimo patvirtinimą. Mes gali pratęsti laivybos laikas dėl Kinijos valstybinė šventė. 3.Didelis kiekis užsakymą/didmeninė užsakymo, prašome susisiekti su mumis patikrinti atsargų prieinamumą, prieš jums padaryti mokėjimo. OEM & ODM kad yra sveiki. 4.Mes taip pat gali būti greičiau vežimo būdais, pavyzdžiui, EMS,DHL,UPS ir " Fedex, prašome susisiekti su mumis, jei jums yra noras mokėti papildomo mokesčio gauti greičiau siuntą. Pagal užsakymą ir importo muitas, Pardavėjas nėra atsakingas už bet kokius custom mokesčio ar muito mokestis. Prašome susisiekti su mumis, jei norite paskelbti sklypo mažesnėmis sąnaudomis, siekiant išvengti muito mokestis. Atsiliepimai Mums rūpi jūsų pirkimo patirtimi mūsų parduotuvėje, jūsų pasitenkinimas yra puiki motyvacija mums. Kviečiame palikti mums teigiamų atsiliepimų( 5 žvaigždučių), jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, jei yra bet kokia prolbems su produktu, mes jums atsiskaityti ne savo pasitenkinimo.

Išorinis Dumblo Kišenėje
Prekės Pavadinimas Nuleez
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Stilius Derliaus
Modelio Tipas Kietas
Rankenų/Dirželiai Vieną
Interjeras Mobilųjį Telefoną Kišenėje,Vidaus Patalpas,Interjero Užtrauktukas Kišenėje
Kietumas Minkštas
Modelio Numeris 1222#
Pamušalas Medvilnės
Apdaila Atstumai
Lytis Moteris
Proga Universalus
Rūšių maišelius Rankinės & Crossbody krepšiai
Rankinės Tipas Entire
Formos Atsitiktinis Tote
Elemento Tipas Rankinės
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 35cm x 12cm x 32cm (13.78in x 4.72in x 12.60in)
Pakuotės Svoris 0.83kg (1.83lb.)

Panašūs produktai