Kūrybos lotus klasikinio Kinų vėjo šviestuvai arbatos valgomasis gyvenamasis kambarys šiuolaikinės Kinų lotus Liustra nemokamas pristatymas

€49.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "lotus" liustra, Valgomasis, valgomasis liustra, Pigūs lotus liustra, Aukštos Kokybės valgomasis, Kinija valgomasis liustra Tiekėjų.

Importo muitų, mokesčių ir kitų muitinės formalumų mokesčiai nėra įtraukiami į prekės kainą, arba laivybos kaina. Tai yra pirkėjo atsakomybė. Pls patikrinti jūsų postas nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jūsų pirkti. Mes galime pareikšti, mažesnę vertę, siekiant padėti jums išvengti kai kurių mokesčių už jūsų prašymą. Priėmimo problema Pirma, atkreipkite dėmesį, kad pakuotė yra nepažeista, jei yra bet kokia žala, kurią grubus express, prašome teigia, kad laivybos kompanija, ir per 24 valandas teiginys numerį mus, tada mes galime dirbti ir patikrinkite, ar jūsų, bet problemos gali būti išsaugota, tačiau nereikia ginčų, ačiū! Mes darome viską, kad išlaikyti mūsų klientai patenkinti. Tačiau yra dalykų, kad mes negalime kontroliuoti, kaip paštininkas pradėti savo paketą lietaus. Pls neatidarykite ginčo ar parašyti blogą ar neutralus peržiūrėti tiesiogiai, be jokių spragų. Jūs turite mūsų žodžiai čia: Visos problemos gali būti išspręstos gera komunikacija, mes tikimės, kad visi mūsų klientai gali patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes bus suteikti jums puikus sprendimas.

Apdaila Kita
Maitinimo Šaltinis AC
Prašymas Fojė
Lempų Gaubtų Spalvos balta,rožinė
Medžiaga Derva
Apšvietimo Srityje 15-30square metrų
Stilius kinų stiliaus
Korpuso Medžiaga Kita
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Technics Graviruotas
Garantija 2 metai
Pagrindo Tipas E27
Šviesos Šaltinis Kaitrinės Lemputės
Modelio Numeris S,L45
sertifikavimo BMK,FCC,CE
Yra Lemputės Įtraukti No
Įtampa 90-260V
Prekės Pavadinimas Orcinus orca
Vieta Viešbučio Salė,Studija,Salonas,Miegamasis,kiti miegamieji,Viešbučio Kambaryje
Šviesos šaltinių skaičius 5
Diegimo Tipas laido pakabukas
Yra pritemdomi No
Pakuotės Svoris 15.0kg (33.07lb.)
Pakuotės Dydis 70cm x 40cm x 40cm (27.56in x 15.75in x 15.75in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai