Owiter Medvilnės Ananasų Gėlių Skraiste, moterų nuotakos apdaras Suknelė Nuotaka Vestuvių kimono skraiste YX1

€7.77

-21%

€9.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gėlių skraiste, nuotakos apdaras, kimono skraiste, Pigūs gėlių skraiste, Aukštos Kokybės nuotakos apdaras, Kinija kimono skraiste Tiekėjų.

Tvarkymo laikas: 72 valandas JAV apie 7-14 dienų, Į UK ir AS apie 12-22 dienomis Prancūzija ir Vokietija apie 14-25 dienas Į Braziliją.Argentina,Čilė,Rusija 35-45 dienų Kitose šalyse 16-28 dienomis, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą paypal yra teisinga. mes tik sekti savo adresu, nurodytu Paypal mokėjimo už vežimą. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Apie mus rašykite man per "MANO ŽINUTĖS", arba "Klausti Pardavėjo Klausimus", jei turite kokių nors klausimų, mes atsakas jums per 48 valandas.

Mes siekiame 5-žvaigždučių paslaugas, nurodant, iš anksto mūsų politikai, mūsų laivybos norma & mūsų siuntimo dažnį.Jei jums buvo malonu su šiuo sandoriu, prašome reaguoti su visų 5 žvaigždučių!

Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą visiems, kurie turi baigti sandorį ir palikti mums teigiamų atsiliepimų Apie mūsų, Mes priimame PAYPAL Mokėjimo. Visi mokėjimo turi būti gautos per 7 darbo dienas nuo kainos pasiūlymą pateikti, tada mes paštas daiktų, adresą, registruotą PAYPAL.

Dydis M, XL, XXL
Modelio Tipas Gėlių
Audinio Tipas Dobby
Lytis Moteris
Rankovės Ilgis(cm) Pusė
Elemento Tipas Rūbeliai
Medžiaga Viskozė
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Sezonas Vasaros
Pakuotės Dydis 30cm x 40cm x 2cm (11.81in x 15.75in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai