Tangda MPP Šerdys CM229060 SMPS RFI Molypermalloy Milteliai

€33.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kapt.lt, Kapt.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Dėmesio: šios rūšies magnetinis žiedas yra ne magnetas, tai nonmagnetic. geležies negali būti adsorbcija.

Žinote,

Vienas:Prašome apibūdinti pagal puslapio dydį pirkti, pagal dydžio magnetas pardavimo, vieneto mm (milimetrų), magnetinio teigiamus ir neigiamus nuokrypius, nereikia pirkti įsivaizdavo!

Du:Nuotraukos yra 100% natūra fotografavimo, dėl išorinių šviesos ir fotoaparato židinio nuotolis yra veiksnys, fizinių ir nuotraukoje gali skirtis, arba išvaizda spalvos, pavyzdžiui, produkto partijas, atrodo šiek tiek skiriasi, yra normalus reiškinys, netrukdo naudoti, nuotrauka tik nuoroda , prašome vyrauja natūra.

Tris:Žiedas yra trapi, būtinai patikrinkite, ar kai kurjerių paviršiaus magnetinio sveika, ir tada prisijungti, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Keturi:Sąžiningumas yra pardavėjas tradicinį supratimą apie dorybes pirkėjas. Jokių problemų, gali būti deramasi su bet kokių problemų gali būti išspręsta. Įsigytų produktų, jokių problemų, pirmą kartą kreipkitės į mus, mes padėsime jums išspręsti pirmą kartą.

Prašymas Pramonės Magnetas
Composite Šerdys
Tipas Šerdys
Modelio Numeris Šerdys
Formos Šerdys
Įrenginio Tipas daug (3 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 3cm x 3cm x 3cm (1.18in x 1.18in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai