5vnt/Daug Veido Masažo TENs Elektrodų Trinkelėmis Lieknėjimo Veidus neaustinių Klijų Veido Kaukė Jungiantis Su Grožio Prietaiso Kištukas 2.0 mm

€28.09

-15%

€33.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elektrodų pagalvėlės, tens elektrodų pagalvėlės, masažas dešimtys, Pigūs elektrodų pagalvėlės, Aukštos Kokybės tens elektrodų pagalvėlės, Kinijos masažo dešimtys Tiekėjų.

Produktas yra naudojamas su žemų / vidutinių dažnių impulso terapijos įranga ir gali availably gauti signalus iš įrangos ir elgesio akivaizdoje. Jis tinka visų modelių, mažo / vidutinio dažnio impulsų terapijos įranga. Žemes skiltelės, yra pagamintas iš neaustinių audinių ir elektrodo riekeles pagamintas iš PET, PVC ir elektrai laidžių silicio dioksido gelis. Specifikacija: Prekės pavadinimas: Lipni veido dešimtis įklotų Naudojimas: Veido, Dešimtis mašina Funkcija: Kūno masažas, skausmo Forma: Veido formos Kištukas: 2.00 mm Dydžio:25*21cm Medžiaga: elektrai Laidaus Sluoksnio iš neaustinės medžiagos Savybės: 1 100% Naujas prekės ženklo pavadinimą, aukštos kokybės, patogūs naudoti. 2, Gali labiau skatinti kraujo apytaką. 3 Su kovos su tarša , kompozicijas gaivikliai , sugeria toksinus , slopinimo bakterija. 4 Puikus elektrinis laidis. 5 lipnus ir gali būti naudojamas kelis kartus. Naudojimas: 1) Švarios ir sausos odos priežiūros srityje su vandeniu 2) Prijunkite produkto žemų/vidutinių dažnių, pašalinti apsauginiu sluoksniu nuo elektrodo ir laikytis tvirtai į nustatytą vietą 3) Įjunkite jungiklį įrangos. Valdyti mašiną pagal instrukcija. 4) Kai gydymas bus baigtas, išjunkite jungiklį, tada pašalinti supjaustykite ir laikykite jį statyti. Paketas apima: 5vnt veido trinkelės, Jei jūs ieškote mašina naudoti su lopai, ar įvairių rūšių pleistrai, galite naudotis šių nuorodų: Tens elektrodų pagalvėlės: en masažas mašina: Dešimtys masažas mašina derinys: Tens elektrodų priedai: Tens elektrodų švino viela, kabeliai: Nuotraukos:

Formos Veido forma
Prekės Pavadinimas Elysaid
Prašymas Veido, DEŠIMTIS Mašina
Funkcija Kūno masažas, skausmo
sertifikavimo CE ISO13485
Dydis 25*21cm
Prekės pavadinimas Lipnus paviršius dešimtis pagalvėlės
Hidrogelio Aukštos kokybės biologiškai hidrogelio
Kištukas 2.0 mm pin jungtis
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Medžiaga Laidųjį Sluoksnį, iš neaustinių
Tipas Pin tipas, Medicinos Klijai
Modelio Numeris AC003027
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 35cm x 30cm x 35cm (13.78in x 11.81in x 13.78in)
Įrenginio Tipas Pakuotė

Panašūs produktai