Kūno Dažai 6 Spalvų Palečių Balta Juoda Raudona Teptuku Modelis Dažai Makiažo Pigmentas Kalėdų Vandens Pagrindu Liuminescencinės UV Veido Dažymas

€8.62

-49%

€17.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dažų miegamojo komplektas, dažų langelį nustatyti, dažų teptukų rinkinys, Pigūs dažai miegamojo komplektas, Aukštos Kokybės dažų langelį nustatyti, Kinija dažų teptukų rinkinys Tiekėjų.

Saugos Sertifikavimo: Patvirtina, kad JAV ASTM D 4236 ir Europos CE EN-71. Saugus ir netoksiškas.

Kaip naudoti: Cinkavimas šepečiai & kempinės į vandenį, tada naudokite drėgnas šepečiai & kempinės gauti dažai ir tada piešimas ant veido ir kūno. Kaip valyti: nuvalykite šlapiu popieriniu arba plauti su muilu ir vonios gelio. Tipas: Vandens pagrindo Ingredientai: Glicerinas,Kalcio Karbonatas,Gumiarabikas,netoksiškas Pigmentai.

Dydis: 16.5*3.5*1.1 cm

Grynasis svoris: 3g/color

Už 1 rinkinį,yra 6 spalvų.

Neto svoris kiekvienai spalvai yra 3g ir vienas iš jų yra daugiau, nei 3g.Bendras grynasis svoris yra daugiau nei 18g

Neon & UV vienas. Tai gali būti švytinčių fluorescencinė šviesa arba neono&UV šviesos. (Atkreipkite dėmesį, tai yra ne spindinčią tamsoje.)

Reguliariai / stardard vienas.Taip pat gražių spalvų.

1. Nuodingas? Netoksiškas. Visi produktai Patvirtina, kad JAV ASTM D 4236 ir Europos CE EN-71. Saugus ir netoksiškas. 2. Skauda odą? Nėra. Ingredientai mūsų dažai yra Glicerinas,Kalcio Karbonatas,Gumiarabikas,netoksiškas Pigmentai.Jie yra netoksiškas odos. 3. Kaip ištrinti jį? Naudoti popieriniai rankšluosčiai, nuvalykite 90%, muiluotu vandeniu ir tada nuplaukite. Arba galima tiesiogiai naudoti makiažas švaraus medvilninio audinio, popieriaus ar audinio. 4. Dažyti grafikas gali būti išsaugotas kaip ilgai? Paprastai prižiūrimi vieną dieną . Jei jums prakaitas arba palieskite per daug,tai bus lengviau, turi būti pašalintos. 5. Kaip valyti, sutepti drabužiai? Bendrieji detergentu gali švarus. 6. Produktai gali būti saugomi kaip ilgai? Saugoti nuo šviesos 3 metus . 1. Mes Visi Mokėjimo Būdai Virš.Susisiekite Su Mumis, Jei Turite Bet Kurį Klausimą, Kai Jūs Mokate. 2. Didelis Kad Jums Bus Pasiūlyta Papildomų Nuolaidų Susisiekę Su Mumis. 3. Atlikti Mokėjimą Per 24 Valandas. 1. Greitai Išvežti Per 0-3 Darbo Dienų. 2. Saugiai Išsiųstas Kapt.lt Oficialus Pristatymas -- Kapt.lt Standartinis Pristatymas. 3. Virš Pristatymo Terminas Yra Tik Nuoroda, Kartais Bus Atidėtas Iki Švenčių, Festivalių, Blogas Oras, Muitinės Ir Kt. 4.Jei jums reikia greičiau pristatymas,prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos. Paliksime Teigiamų Atsiliepimų jums gavęs prekes. · Taip pat prašome palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ apie mus. · Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų. · Ačiū~

"Meilės Menas,Meilė!" Menas yra kaip lapai mano dešinę ranką. Gyvenimas yra kaip gėlės mano kairę ranką. Mes visi mėgsta tiek meno ir gyvenimo! Leiskite man visada bus su jumis imtis lapai meno ir žiedų gyvenime siekti laisvės ir laimės! Pagarbiai, DiYeah lokys iš Kinijos.

NET WT 3g/color
Tipas Kūno Dažai
Komponentas netoksiška
Prekės Pavadinimas DiYeah
Neon veido dažai Reguliarus veido dažai
Kiekis 1 set
Modelio Numeris kūno tapyba
Pakuotės Dydis 20cm x 13cm x 12cm (7.87in x 5.12in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 0.18kg (0.40lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai