Helovinas Festivalis Pet Kostiumas Gyvūnų Briedžių Dizaino Šuo Striukė Cosplay Šuniukas Katės Drabužius Šuo Hoodies Pet products 5 Dydžių

€11.01

-39%

€18.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šunelis kostiumas, kostiumas žaisti, kostiumas mokykla, Pigūs šunelis kostiumas, Aukštos Kokybės kostiumas žaisti, Kinija kostiumas mokyklos Tiekėjai.

Helovinas Festivalis Pet Kostiumas Gyvūnų Briedžių Dizaino Šuo Striukė

Cosplay Šuniukas Katės Drabužius Šuo Hoodies Pet Products 5 Dydžių

Dydis lentelė:

(prašome leidžiama 1-3cm klaidos sukelia matuoti.)

Matavimas:

Wapiti :

Mes turime daug naminių produktų mūsų parduotuvėje. Susisiekite su mumis, Jei jus domina mūsų produktai, ir jūs neturite jokių problemų su juo, jūs galite susisiekti su mumis prekybos ėdžiose, foxmail, ir telefonu. Apie mokėjimo, Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: 1. Alipay(Sąlyginio) 2. Banko pavedimu, Prašome elektroniniu paštu mums gauti informaciją, Banko pavedimo mokėjimo metodą bus reikalaujama pridėti $25.00 jūsų suma banko sandorio mokestis, Apie laivybos 1. Jūs prekės bus vežamos Kinija Paštu, Oro Paštu 5 darbo dienas nuo gavimo dienos mokėjimo arba Kol bus išvalytas Mokėjimą. 2. Norite gauti elementą turėtų imtis 15-45 darbo dienų. 3. Jei norite gauti elementą greičiau, galite pasirinkti kitas siuntą, pvz., EMS, Fedex, bet EMS, "Fedex" yra brangesnis, negu Kinija Paštu, Oro Paštu, ir prieš jus, kad elementą, jūs turėtumėte susisiekti su mumis pirmą, ir mes turime pridėti kainų skirtumą. Priešingu atveju, mes gi?t siųsti elementą prie jūsų. Ačiū jums konsultacijas. Grąžinimo politika(TIK KEISTIS) 1. Mes leidžia keistis elementą, jei esate nepatenkinti produktą, bet jums turėtų susisiekti su mumis per 7days ir jį grąžinti per 10 dienų nuo tos dienos, kai gavote. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį. Ir jūs taip pat turėtų pasakyti mums priežastį grįžti. 3. Grįžti laivyba moka pirkėjas. Apie atsiliepimą atsiliepimai mums yra labai svarbus, todėl, jei jūs turite gauti elementą ir patenkintas, prašome palikti teigiamų atsiliepimų, ir mes taip pat gali tai padaryti. Jei nesate patenkintas su juo, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, prašome leiskite mums sužinoti pirmas, ir mes galime jums padėti išspręsti šią problemą, kol jūs patenkintas.

Modelis Kietas
Prekės KODAS
Prekės Pavadinimas PAWZ Kelių
Dydis
Sezonas Ruduo/Žiema
Medžiaga Vilnos
Stilius
Tipas Šunys
Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 20cm x 5cm (3.94in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai