Belaidžio Wifi IP Skaitmeninio Vaizdo doorbell Duris Telefono Ryšio RFID Kodą Klaviatūrą Nuotolinio Valdymo Vandeniui Naktinio Matymo Doorphone

€88.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: domofonas rda, durų ryšio telefono, telefonas domofonas, Pigūs domofonas rda, Aukštos Kokybės durų ryšio telefono, Kinija telefono ryšio Tiekėjai.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, pasirinkti, daugiau, produktai: Aukštos kokybės pažadas :

Ačiū už ateina.Nesvarbu, ar perkate, ar ne .Apie savo produktą,galiu pažadėti jums taškų:

1. Aukštos kokybės pažadas .apie 100 USD, nėra pats kaip 10 USD .Jo svarbu ,kad jums, taip pat inportant man.

Todėl Jūsų didžiausia viltis, kad perkate aukštos kokybės produktus.Žinoma, nėra labai brangu.

Man reikia jūsų pasitikėjimą,ir reikia man Duoti gerą reputaciją,kad yra, kodėl jos inportant mums .

2. Pristatymo greičiu.mes atsiųsime jūsų užsakymą kuo greičiau,2-7 dienų po mokėjimo tikrinimo.

Jūs taip pat galite elektroniniu paštu mums .mes turime daug atsargų, už kiekvieną modeliai.tiesiog siųsti iš savo gamyklos.

3. Nuolaida kainos garantija.Kai jūs pirkti savo produktą, jums tapo mano VIP.

Kai jūs perkate antrą.trečia.ketvirta......

Jūs vis dar galite pirkti pagal nuolaidą kainą.

Produktų Įvadas Wi-fi, vaizdo doorbell prisijungia prie tinklo per belaidį kelvedį arba tinklo kabelį.Mobiliųjų prietaisų būti išmanųjį telefoną ar tabletę,gali prisijungti prie durų skambutį; Po lankytojas žiedai,mobilieji įrenginiai galėtų bendrauti su doorbell per realaus laiko vaizdo ir garso,vartotojas gali peržiūrėti lankytojas,tada nuspręsti, ar domofonas arba atidaryti duris ir pan. WiFi doorbell parama judesio aptikimo signalizacijos,su ir SPINDULIŲ naktinio matymo,5V DC maitinimo šaltinis. 2.4 G Wifi,realaus laiko peržiūra,max parama 100MB plačiajuosčio ryšio,parama "Android" ir " IOS " sistemos veikimas. Vienas Wifi doorbell parama įvairių mobiliojo prietaiso,vienas mobilus įrenginys gali dirbti su multi wifi vaizdo durų skambutį.

Ši sistema ateina su Nuotolinio valdymo pultu ir 5 RFID kortelės(įskaitant pridėtinės kortelę ir ištrinti kortelės). Jei jums reikia daugiau RFID kortelę,galite pridėti kiekis RFID kortelę, kaip jums patinka. Funkcija pridėti kortelę ir ištrinti kortelę (pridėti/ištrinti kortelėje negali atrakinti durų užraktas). Pridėta kortelė:Ši kortelė gali leisti įprasta RFID kortele atidaryti E-lock ir veikla yra parodyta, kaip laikytis: Teptuku papildomą kortelę į fotoaparatą, tada teptuku įprasta RFID kortelę - Šepečiu papildomą kortelę į kamerą, vėl ne paskutinis. Šiuo metu įprasta RFID kortelė gali būti naudojama atidarymo durų užraktas. Ištrinti kortelė:Ši kortelė gali būti naudojama atšaukus leidimą atidaryti duris užrakinti, ir operacijos parodomos kaip laikytis: Valyti su ištrinti kortelę į fotoaparatą, tada teptuku įprasta RFID kortele fotoaparatas - Valyti su ištrinti kortelę į kamerą, vėl ne paskutinis. Šiuo metu įprasta RFID kortelės nėra atidaryti duris užrakinti.

Funkcijos: 1. Su touch skambina mygtuką; 2. Su lietaus nepraleidžiantis dangtelis, 3. Su unlock funkcija(tinka DC 12V dažnai atidaryti/dažnai atresia lock),gali prisijungti prie prieigos kontrolės maitinimo. 4. Galima prisijungti prie durų išeiti. 5. Vienas doorbell gali palaikyti max iki 5 mobiliųjų prietaisų 6. Vienas mobilusis įrenginys palaiko multi WiFi skambučius. 7. Su intercom funkcija,balso garsiai. 8. Paramos PIR . 9. Paramos motion detect signalizacijos 11. Su infraraudonųjų SPINDULIŲ naktinio matymo. 11. Paramos stebėjimo funkcija per mobiliojo prietaiso. 12. Galite fotografuoti nuotraukas 13. Galite imtis video 14. Gali atidaryti duris ID kortelės,slaptažodį,nuotolinio valdymo pultelis,max parama 500 " vartotojo kortelė. 15. P2P debesų paslauga galėtų stumti pranešimai, lankytojų skambučių,lankytojų nuotraukos ir judesio aptikti signalizacija, mobilusis prietaisas. 16. Su UI meniu. 17. Paramos prisijungti 433MHZ Durų Jutiklis, PIR, Dūmų Jutiklis ir t. t 18. Max parama 99 grupių 433MHZ mokymosi kodas belaidžio signalo įėjimo . 19. Half-duplex vaizdo domofonas Pakavimo įeina: 1 x 12V/2A Maitinimo šaltinis 1 x WIFI Vaizdo Doorbell 1 x Tinklo laidas 1 x Atrakinti 1 x Varžtai 1 x Duris Išeiti laidas 1 x Nuotolinio valdymo pultelis 1 x Įrankių, 1 x asmens TAPATYBĖS Kortelė

Dėmesio: jei jums reikia pirkti Prieigos kontrolės sistemas, darbui su vaizdo durų telefonus kartu, pavyzdžiui, (Įėjimas apsaugos sistemos/Belaidis nuotolinio valdymo/Durų išeiti/Prieigos kontrolės maitinimo/ ID Keyfobs ir kitų vaizdo duris telefono dalys), Prašome siųsti laišką į mane.

Pirkėjai-Atkreipkite Dėmesį:

1. Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 2. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Samrt Namų Sąsaja Taip
Rezoliucija 700TVL
Įrengimas Tvirtinimas Prie Sienos
Prieigos Kontrolė Indukcinis Kortelės
Prekės Pavadinimas AMOCAM
Ekrano Tipas Spalvotas Jutiklinis Ekranas
Modelio Numeris WIFI002IDS
Ryšio Sąsajos Belaidžio
IP Kameros Sąsaja No
Maitinimo Šaltinis ES/JAV/AU/UK Plug Neprivaloma
Jutiklio Dydis(Coliai) 1/3
Atsakyti Režimas "Hands-free
Žiūrėjimo Kampas (°) 62
Ekrano Dydis(coliai) Nėra
Ryšiai WIFI
Vaizdo kameros Jutiklio tipas CMOS
galia DC12V-15V
Technologijos Skaitmeninis
Įėjimo Zona Nėra
Fotoaparatas numatytoji
Funkcija Prieigos Kontrolė
Skambinti Taip
Rinkinio Sąrankos 1camera
Atsparus vandeniui Taip
Taikomos Šeimos/grindys/vilos/butai
Tipas 7 Colių Monitorius, Vaizdo Duris Telefono
Naktinis matymas Paramos infrared naktinio matymo
Prisijungimo Būdas Belaidžio
Pakuotės Svoris 1.2kg (2.65lb.)
Pakuotės Dydis 26cm x 20cm x 11cm (10.24in x 7.87in x 4.33in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai