Magija Gudrybės Arti Atveju Profesionalus magija/etape magija

€19.62

-24%

€26.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: magija gudrybės uždaryti, Magija Gudrybės, Etapas Magija, Pigūs magija gudrybės uždaryti, Aukštos Kokybės magija gudrybės, Kinija etape magija Tiekėjų.

Uždaryti Atveju Magic card box (multi): šis skyrius Įmonės Magijos pagalba taip pat gali skambinti jam multi-purpose magija rekvizitai, šis langelis turi stalčių, galite įdėti kai mažas rekvizitai arti, galite įdėti penkių ar daugiau kortų , ir atraminiai pusėje mygtukai licencijavimo aukštos kokybės kašmyro padaryta, kad palengvinti laikiną svetainę žaisti pokerio magija, dėžutės pati turi tris agentūras, pasiryžęs žaisti: visų pirma funkcija, lynų magija, monetų magija, yra magas, beveik dizaino multi-purpose rekvizitai. Gražus multi-funkcija profesinės close-up magic show yra aukštos kokybės juodosios dėžės paviršiaus tekstūra mygtukai gali būti naudojami atlikti kortų magija korteles monetų per lauką tempti su dėžutės numeris, intervalas Pat atitinkamos profesinės close-up magic show įdėti visi rekvizitai krašto dėžutė Tamsiai įstaigos gali sugerti magnetas dizaino, kad padėtų atlikti monetos moneta programų priežiūros ir subiculum. profesionalus magas turi artimo nuotolio produktus. Paslaugos:

Mes garantuojame, kad jums bus patenkinti mūsų paslaugomis ir prodcuts. Mes niekada tegul visus mūsų klientai nepatirs nuostolių. Tokiu atveju, jūs turite gavusi jokių defektų elementus iš mūsų, prašome pranešti mums immediatedly gavus atitinkamą elementą. Ir pasiūlyti mums pažeistas foto ir video. Tada mes tikrai tenka atsakomybė priimti jūsų grąžinimo pagal mūsų grąžinimo ir grąžinimo politika.

Grįžti & Grąžinimo Politika

Jeigu gavote prekę, kuri yra pažeista ar su defektais, prašome pranešti mums per 7 dieną, gauti leidimą grįžti. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjas turėtų būti atsakingi už grąžinti siuntimo išlaidų, ir sugadinta/sugedę daiktai turi būti grąžinti mums saugiai supakuoti ir suvynioti.

Po to, kai mes gavome produktą, mes ištirti ir išbandyti nekokybiškų daiktų. Jei mes rasti gedimų aprašyta jūsų pranešimą,

mes išsiūsime jums pakeisti brokuotas prekes jūsų kitą, kad TIK. Arba pirkėjas gali atsiskaityti už siųsti, siuntimo išlaidų ir prašyti naują produktą. Kitaip, jums grąžinsime pinigus.

Pastabos: vyras pažeista, pirkėjas turėtų prisiimti visą atsakomybę

Medžiaga Metalo
Savybės Magai,Profesionalus,Etapas
Prekės Pavadinimas Karalius Magija
Dydis One Size
spalva Juoda
Yra Instrukcija Taip
Lytis Unisex
Amžius Suaugusieji
Veiklos Formos Close-up Magic
Tipas Įvairus Prop
Pakuotės Svoris 3.5kg (7.72lb.)
Pakuotės Dydis 54cm x 42cm x 11cm (21.26in x 16.54in x 4.33in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai