Lauko Įkraunamas Žibintas LED Saulės Stovyklavimo Žibintas Žibintai Žibintai keičiamo dydžio Palapinė Avarinius Žiburius, Saulės Įkrovimo HT21-0014

€10.25

-31%

€14.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šviesos takas, lemputė e14, šviesos glo, Pigūs šviesos takas, Aukštos Kokybės šviesos e14, Kinija šviesos glo Tiekėjų.

Itin Šviesus Įkrovimo Žibintų, LED Saulės Kempingas Žibintų Šviesos keičiamo dydžio Palapinę, Lempos, Avariniai Žibintai RL21-0014 Saulės Įkrovimo Kempingas Žibintų Aprašymas: Įkraunama Stovyklavimo Žibintas,super šviesus, sudaro 6 atskiri mažo galingumo LED lemputes, Lengvas, Kompaktiškas, Lengva naudoti, paprasta stumti. Pastatytas Galia Banko, jūs galite naudoti ją įkrauti savo telefoną ar tablečių. Ji niekada paliko be elektros, tai žibintą galima įkrauti saulės ar namo elektros kištukas yra situable už 110V-220V. Taip pat galite naudoti AA tipo baterijos, kaip atsarginę kopiją, atsarginių baterijų. Led Kempingo Žibintas yra Išnyksta, Super Šviesus, Lengvas, Atsparus Vandeniui. Sutiable patalpose & lauke, Pėsčiųjų, Kempingas, ekstremalioms Situacijoms, Uraganai, Prastovos. Skirtingai nuo tradicinių gremėzdiška, stovyklos, žibintų, kad reikia maitinimo mygtuką arba įjunkite įjunkite, tai minimalistinio Kempingas Žibinto su plėstis-ir-sutarties projektas bus įsižiebti, kai išsiplėtė. Ne daugiau nesugraibęs maitinimo mygtuką, arba bando šviesos iki rungtynių tamsoje. ji užima tik vietos sulankstyti marškinėlius. Jūs galite pakabinti Žibintą ant medzio, o kempingas, laikykite jį savo kelią per tamsą, savo namuose per audrą, ar ant jūsų būdas tyrinėti laukinę gamtą . Naudojant energijos taupymo ir ilgaamžiai LED šviesos šaltinis, šio žibinto bus lydėti jus per ateinančius 10 metų. Prašome atkreipti dėmesį, kad dėl laivybos taisyklių, baterijos negali būti supakuota į paketą, prašome parengti baterijas jūsų pusėje.

V V

Naudojimas Pėsčiųjų, Kempingas Ekstremalioms Situacijoms
įkrovimo Visi Mobiliojo ryšio Telefono
Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
Punktas Saulės Įkrovimo Kempingas Žibintų
Prekės Pavadinimas Bumlon
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 9cm (5.91in x 4.72in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)

Panašūs produktai