Motociklo Pavarų Perjungimo Svirtis Suzuki RF600R 1994-1996 RF900R - 1994-1997 Aliuminio Pavaros Koja Peg Pedalas

€15.45

-14%

€18.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pėdų vinys, "shift" pavarų perjungimo svirtis, aliuminio pėdų vinys, Pigūs koja vinys, Aukštos Kokybės shift " pavarų perjungimo svirtis, Kinijos aliuminio pėdų vinys Tiekėjų.

Conditio n : 100% Brand New ir Aukštos Kokybės patvarus. Medžiaga : Aukštos Kokybės Aliuminio Spalvos : (Kaip nuotraukoje parodyta.) Lengva įdiegti Įtaisyti: Tas Pats Kaip ir Originalioje Pakuotėje Įtraukta: Tas pats kaip pics Ekonomikos Pristatymas:

Mes laivas paketo per 24 valandas gavus aiškų mokėjimo.

Mes laivas Kapt.lt " adresas TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Kapt.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Jei jums reikia greitai pristatymas ,prašome susisiekti su mumis dėl papildomos pašto išlaidos prieš jums padaryti aiškų mokėjimo .

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą.

Mes padėsime klientams rašyti elementą Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ar Honkongo Oro Pašto pagal klientų šalį. Taigi, pristatymo laikas paprastai yra 20 - 35 dienas. Jei yra kažkas, vėlavimo siuntą, tai užtruks 35-45 dienų delivere ihe punktas klientams. Grįžti Plicy:

Visi grįžta pritarta. Labiausiai būti ir naujas, originalioje pakuotėje.

Jūsų turėtų susisiekti su mumis per 30 Dienų nuo gavimo elementą.

Grąžinamosios išmokos, atsižvelgiant, kaip Pinigų grąžinimo arba Keitimo.

Grįžti laivyba bus mokama pagal jūsų pirkti Atsiliepimai: Prašome palikite mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas(DSR) iš 5stars po to, kai gaunate prekę.

Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamą arba neutralų atsiliepimą , bendravimas gali išspręsti 99.9% problemas, mums rūpi kiekvienas klientas.

Jei galite palikti mums bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, be jokio ryšio su mumis ,mes ne sekti išspręsti bet kokią problemą už jus . (Nes Kapt.lt apsvarstyti visas neutralių atsiliepimų, kaip neigiamas grįžtamasis ryšys ,jis nebus pašalintas, bet daugiau).Tikiuosi Jūsų Bendradarbiavimo. Dėkojame Už Jūsų Supratimą!

Prekės Pavadinimas MOCOFAIRINGS
Medžiagos Tipas Aliuminio
Prekės Svoris 0.3kg
Modelio Pavadinimas Už Suzuki RF600R 1994-1996 RF900R - 1994-1997
Elemento Tipas Pakojų
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)

Panašūs produktai