Didmeninė žąsų plunksnų 500pcs/daug PILKA dažytos žąsų Plunksnų Partijos Veiklos, maždaug 4-6 cm 10-15cm

€18.59

-9%

€20.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dažyti žąsų plunksnų, žąsų plunksnų, plunksnų didmenininkai, Pigūs dažytos žąsų plunksnų, Aukštos Kokybės žąsų plunksnų, Kinija plunksnų didmenininkai ir Tiekėjai.

Didmeninė žąsų plunksnų 500pcs/daug 4-6 cm 10-15cm PILKŲJŲ žąsų Plunksnų Partijos Veiklos Pastabos: puslapio nuorodą, yra tik persikų RAUSVOS spalvos, kitų spalvų jums reikia, prašome palikti pranešimą. MOKĖJIMO

Šiuo metu galite atsiskaityti naudojantis Moneybookers, Viza, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu. Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro6000. Daugiau mokėjimo galimybių, prašome susisiekti su mumis laisvai.

SHINPPING

1.Mes paprastai siųsti elementą, iš po 2-5 dienų po apmokėjimo. Paprastai Kinija Paštu, Oro Paštu, reikia 25-40 darbo dienas, ir EMS poreikius 8-12 dienų pristatyti.

2.Klientams bus atsakinga už mums tinkamą siuntimo informacija per checkout. Prašome patikrinti, prieš baigia vykdymo procesą. Mes padengs ne prarastų paketų dėl neteisingo adreso informacija pateikta klientui.

GRĮŽTA

1.Mes džiaugiamės, kad palikti teigiamą atsiliepimą ir jums, ir tikimės, kad jums bus daryti tą patį. Jei nesate patenkintas mūsų prekei, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį ir suteikia mums galimybę išspręsti problemą. mūsų palaikymo komanda bus išspręsti jūsų problemą, kaip greitai, kaip mes galime. Kiekvienas klientas mums yra svarbus.

APIE MUS

Prašome įsitikinkite, kad jūs sutinkate su visomis mūsų mokėjimų, laivybos politikos ir visų terminų ir sąlygų, iki varžytinių ar pirkti. Jei turite kokių nors problemų ,Prašome susisiekti su manimi, Mes jums per 24 valandas 100% patenkinamo atsakymo. Ačiū! Tikimės malonaus bendradarbiavimo!

Linkime jums laimingų prekybos laiką! Have a nice day!

spalva Pilka
Pagaminti Kinijoje
Medžiaga Natūralios plunksnos
Modelio Numeris G03
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
PREK.KOD 500 vnt
Modelis Dažyti
Ilgis 4-6 inches 10-15cm
Įrenginio Tipas daug (500 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 30cm x 15cm x 15cm (11.81in x 5.91in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai