ShineHome-5vnt Drobė Spausdina Modulinės Tapyba ant Sienos Jogos Kurortinis Gydymas, Nagų Kūno Salonas, Masažo Rankoms, Kojų Kūrinio Nuotrauką

€10.73

-35%

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: modulinė tapyba, drobė spausdinama, tapyba ant drobės, Pigūs modulinės tapyba, Aukštos Kokybės drobė spausdinama, Kinija tapyba ant drobės Tiekėjų.

Dydis: A: 20x30cm + 30x30cm + 40x30cm + 45x30cm x 2vnt

Dydis B : 30x40cm + 40x40cm + 50x40cm + 60x40cm x 2vnt

Komplektą sudaro: 5vnt drobė spausdinti be rėmų .

Pritaikymas & P r o c e s s Jei norite, kad į kitą dydį/stilius; I f norite konvertuoti savo mėgstamą nuotrauką į aukštos kokybės spausdinimas ant drobės;

N pastaba: mūsų kokybės spausdinimas bus taip gerai, kaip įvaizdį jūs mums pateikiate. Svarbu, kad jūsų nuotrauka bus reikiamo dydžio ir kokybės. Kokybė bus pablogėjo, jei mes galime padaryti plėtros iš nuotrauka mažas dydis. Prašome susisiekti, jei nežinote, ar reikia assisitance.

Procesas: Jūs eamil mums nuotrauką spausdinti, kartu su specifikacija prašymus; Mes jums patikrinti kokybę savo nuotrauka ir eamil nuotraukos peržiūra ir patvirtinimas, kartu su kainų citata; Galite atsiųsti mums visą apmokėti sąsk., tada mes pradėti spausdinti ir pasirūpinti, laivybos per 3 darbo dienas. Derivery Laiko 3-25 dienas, priklausomai nuo užsakymo kiekio, mes visada laikyti laiko, kai mes, kad pažadas. 2-3 darbo dienas tvarkymo laikas nuo pavedimą. Atsiųsime el. paštu praneš jums, jei yra kokių nors netikėto vėlavimo.

grąžinimo politika, Jei turite bet kokius klausimus apie prekes gavę tai, prašome susisiekti su manimi pirmą kartą. Ji bus labai dėkingi, jei galite rašykite mums iš anksto, suteikia mums galimybę padėti prieš išvykstant neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį. Tik sugadintas, klaidingai elementai yra tema grąžinant elementus (tokios pat būklės, kaip tai buvo atsiųsti jums). Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra 100% garantuotas. Mes rengiame 100% visi ginčai ir atsakyti į visus Qustions ir Užklausas per 24-36 valandas garantuotas. Jei sklypas yra patvirtinta prarado, mes norėtume suteikti jums visą grąžinti arba pakeisti kita nauja siunta.

Dydis (Coliai) Dydis-A, Dydis B, Custom SMS citatos
spalva Be rėmelio
Forma Multi-nuotraukų Derinys
Kaligrafijos ir tapybos Dydis Išvardyti
Tipas Spausdinti
Paramos Bazės Drobė
Rėmas No
originalus No
Stilius Modernus
Modelio Numeris m1010
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Dalykai SPA
Technics Purškiamojo Dažymo
Atsparus vandeniui Taip
Formos stačiakampis
Rėmelio režimu Neįrėminti
Prekės Pavadinimas ShineHome
Medžiaga Drobė
Vidutinis Aliejus
Pakuotės Dydis 55cm x 10cm x 10cm (21.65in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.28kg (0.62lb.)
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)

Panašūs produktai