Top Melissa Lady Moterų Žiūrėti Japonijos Kvarco Mados Suknelė Apyrankę Visą kalnų krištolas Prabangūs Krištolo Šalies Mergina Gimtadienio Dovana

€61.79

-15%

€72.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lauke lauke, dėžutė dovanų dėžutėje, lauke mergaitė, Pigūs box box, Aukštos Kokybės dėžutė dovanų dėžutėje, Kinija langelį mergina Tiekėjų.

Siuntos 1. Drop Laivyba Mes remti Drop Laivyba, Mes galime siųsti savo, kad jūsų kliento, Prašome palikti savo klientą;s adresą, kai jūsų užsakymą. 2. Pristatymo Laikas DHL/UPS/FedEx: 4-15 dienų ePacket EMS: 7-45 dienų Kapt.lt Standartinis Pristatymas: 24-60 dienų Kinija Paštu Oro Mail: 15 - 60 dienų Maloniai Pranešimas: dėl Muitų ir orą, arba Apsipirkti Sezonus, pavyzdžiui, Kalėdų, o 11.11 d. Kapt.lt, laivybos laikas gali atidėti šiek tiek laiko, bet tikrai mes pratęsime pristatymo laikas už jus. prašome būti kantriems laukti šiek tiek daugiau laiko. 3. Custom Muito ar Importo Mokesčių sąrašą, kaina virš nėra įtraukta jokių mokesčių, pirkėjai yra atsakingas už muito ar importo mokesčių savo šalyje. Paprastai jums nereikia mokėti jokių muitų ar mokesčių, kaip mes skelbiame mažesnės vertės sąskaitoje faktūroje. Garantija ir Garantinis 1) 12 mėnesių garantija, pirkti su pasitikėjimu. 2) Jei jums nėra satisied, kai jūs jį gauti ir norite grąžinti, prašome grąžinti ją per 3 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Atsiliepimų: 1) Jeigu turite klausimų, prašome susisiekti su mumis per Kapt.lt pranešimai, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas. 2) Mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-3 žvaigždžių atsiliepimus, mes su malonumu suteikti jums tinkamą sprendimą.

Stilius Prabanga
Byla Storis 10mm
Juostos Ilgis 20cm
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Lytis Moteris
Ciferblato Skersmuo 30mm
Judėjimas Kvarcas
Modelio Numeris F
Prekės Pavadinimas melisa
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Bylos Medžiaga Žalvaris
Juostos Plotis 16mm
Funkcija Atsparus Vandeniui
Užsegimas Tipas Mygtukas Paslėptas Užsegimas
Byloje Formos Netaisyklingos Formos
Grupė Medžiagos Tipas Žalvaris
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 8cm (4.72in x 4.72in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai