Nauja Banana Plug į Aligatorius Įrašą Bandymų Veda 2 Poros atsistatydinti arba registruotis norint išsaugoti ir pasidalinti šį elementą

€9.41

--4%

€9.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aligatorius banana plug, banana plug bandymas sukelti, Prijungti, Pigūs aligatorius banana plug, Aukštos Kokybės, banana plug bandymas sukelti, Kinija prijungti Tiekėjų.

Nauja Banana Plug į Aligatorius Įrašą Bandymų Veda 2 Poros atsistatydinti arba registruotis norint išsaugoti ir pasidalinti šį elementą

Savybės:

Dvi poros elektrinių bandymų veda tinka naudoti su multimetrai, srovės tiekimas ir kitą elektroninę įrangą.

Įrengta standartas 4mm Banana žvakės, viename gale ir izoliuoti krokodilas įrašus kita.

Klipus ir kištukai yra spalva koduojami Raudonos ir Juodos lengvai identifikuoti.

Naudojimo Temperatūra: Nuo +55° C (+131°F) Maks.

Darbinė Įtampa: 1000 VRMS/D

Grąžinimo Politika:

Jei nesate patenkinti jūsų užsakymą, jūs galite grąžinimo/keitimo per 14 dienų su visiškai pinigų grąžinimo (išskyrus pristatymas) kaip ilgai, kaip produktai yra originalios formos. prašome susisiekti su mumis prieš ship užsakymą atgal, mes išduos RMA numerį ir grąžinimo adresas, RMA numerį turėtų būti ant pakuotės, siekiant gauti grąžinamosios išmokos arba mainus.

Apie Laivybos:

JAV kad bus laivų, iš mūsų JAV sandėlyje usps priority mail 3-4 darbo dienas. Europos klientas: Pristatymas iš mūsų JK sandėlyje, UK klientas gali gauti 3-5 dienų paslaugų ir kitų Europos klientų gauti 4-9 dienomis tarnybos be jokių muito mokesčių. Visi kiti kad bus laivų, iš mūsų Kinija sandėlyje registruotu oro paštu, tai trunka apie 7-14 dienų atvykti, greitas pristatymas, galima mokėti $25.00 daugiau atnaujinti express pristatymas su kelio numeris, ačiū.

Klientų aptarnavimo/Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas, tuo atveju, jei esate nepatenkinti savo užsakymą arba negavau jūsų užsakymą per protingą terminą, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės padėti jums per 1-2 darbo dienas. Jei jus tenkina jūsų užsakymą, prašome būti natūra palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų, jūsų vertinamų pasiūlymų yra labai vertinama, mes atsiųsime kuponą arba dovana po kito pirkti bet geros pasiūlymus mes imsimės. Jei jūs turite bet kokius klausimus, prašome elektroniniu paštu mums arba telefonu(408)329-7985(408)329-7985or Faksas (866) 571-5680. Ačiū už įdomią mūsų produktus ir geros kloties.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Prekės Pavadinimas AideTek
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 3cm (1.97in x 1.97in x 1.18in)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 Poros ir daug)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)

Panašūs produktai