Gamtos Kianitas 8x10mm Aukščiausios Kokybės pusbrangių Gem Stone Cabochon Kianitas Granulių KABINA Papuošalai 60pcs/daug

€22.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cabochon aišku, cabochon akmuo, cabochon dėklas, Pigūs cabochon aišku, Aukštos Kokybės cabochon akmuo, Kinija cabochon dėklas Tiekėjų.

Gamtos Kianitas 8x10mm Aukščiausios Kokybės pusbrangių Gem Stone Cabochon Kianitas Granulių KABINA Papuošalai 60pcs/daug

USD 6.60-11.90 /piec

USD 39.00 /kg

Laivybos Ir Tvarkymo Pašto:

Pašto išlaidos: Oro Paštu ( 10-25 darbo dienas )

pagal EMS (Apie 7 darbo dienas, gali būti stebimi)

UPS/DHL (Apie 4 dienas, gali būti stebimi)

1-Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje EMS/UPS/DHL ar Honkongas paštu ,siuntimo būdas priklauso nuo bendro užsakymo kiekio.

2-mėginys bus atsiųsta Honkongas po oro paštu.

3-DHL/UPS /EMS (siekiant, kad didelis, kaip $220)

Prekės bus siunčiamos iš po svetainė vertify mokėjimo per 24 valandas. Ji paprastai trunka 1-3 darbo dienos pristatymas.

4-HongKong Post (mažoms tvarka).

Laivybos ir tvarkymo išlaidos yra ta pati visame pasaulyje (įskaitant honkongą ).We will ship prekę (s) per 2 dienas, FIKSUOTO dydžio ARBA REGISTRUOTU PAŠTU, iš HONKONGAS po patvirtino mokėjimo.Visos mūsų prekės yra standartinis butas laivybos kaina .Ji paprastai trunka 10-20 darbo dienų ir pristatymas .Kartais, kaip custome problema ir oras problema ,ji bus vėluoja keletą dienų .Ji gali būti iki maždaug 30 dienų.

Gamyklos Istorija

Esame viena iš pirmaujančių gamintojas ir eksportuotojas, papuošalai , su daugiau nei 14 metų patirtį, Guangzhou, Kinija.Mūsų pagrindiniai produktai yra: pusbrangių Akmenų ir sidabro jewery, taip pat nerūdijančio plieno papuošalai. Mes turime beveik daugiau nei 50-100 sumanūs vertus-pjovimo darbuotojų plaukti reikalauja, ir beveik 50 pjaustymo mašinos. Ir mes įdėti didžiosios technologijų dėmesį į perdirbimo pasirinkimas, pjovimo, crafting, poliravimo, gręžimo, kartu su griežta kokybės kontrolė.

Mes specializuojamės pusbrangių Akmenų/Brangakmenio karoliukai,cabochons,briaunoti karoliukai,spurgos,pakabučiai,apyrankės,žiedai,juvelyriniai dirbiniai,kūno juvelyriniai dirbiniai,akmuo, drožiniai, kt.

Mūsų akmenys dažniausiai būna Larimar,Turkis, Malachito,Lazuritas,Rhodocrosite,Hawk 's akis,Tigro akis,mėnulio akmuo,Sunstone, Kianitas,Chrysocolla,Chrysoprase, Rožinis Opalas,Mėlyna Chalcedony,Juoda Nėrinių Agatas,Pyrite,Bronzite,Ruby Zoist, Karneolis, Juodas Agatas/Oniksas, Raudonas Jaspis, Ametistas, Tigro Akis, Heliotropas, Indijos Agatas, Green Aventurine, Dalmation Jasper, Rožių Kvarcas, Fluorito, Unakite, Amazonitas, Rhodonite, r. Goldstone' o, Snaigės Obsidianas, Crazy Lace Agatas, Labrodorite, Vandenyno Jaspis, Leopardskin Jasper, Sodalite, Picture Jasper, Mookiate, Naujas Jade, Dūminis Kvarcas, ir Kristalų/Skaidrus Kvarcas,Labradoras ?, visiškai daugiau nei 150 rūšių natūralios jasper ir agatas.

Grįžta & Atsiliepimai:

Mes esame labai įsitikinę, kad mūsų prekės bus susitikti ir pranokti jūsų lūkesčius. Tačiau, jeigu dėl kokių nors priežasčių jūs negalite visiškai patenkinti, jums gali grąžinti jūsų užsakymą per 30 dienų nuo pirkimo datos. Prekė turi būti grąžinta į savo pradinę būklę, unworn ir nepakeisti, bet kokiu būdu. Mes neapima grįžti pašto ir tik parduotuvės kreditas yra išduodamas grįžti.

Mes tikėtis TEIGIAMŲ atsiliepimų ir 5 žvaigždučių įvertinimas iš jūsų, jei jūs esate laimingas su mūsų produktais. Jei pastebėsite kokių nors problemų dėl prekės gavote, prašome susisiekti su mumis dirbti jį prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba mažas DSR reitingų. Mes stengiamės pasiūlyti jums geriausią sprendimą.

Pastaba : Gerbiami klientai: Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mums bus malonu atsakyti į visus laiškus per 1 darbo dieną. Mes esame ne darbo savaitgaliais ir švenčių dienomis, tačiau mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau pirmadienį. Taigi, prašome palaukti mūsų atsakymo ir nepalieka blogų atsiliepimų ar failo atveju, prieš gaunant atsakymą. Ačiū už jūsų kantrybę!

Pagrindinis Akmuo Kianitas
Medžiaga Pusbrangis Akmuo
Modelio Numeris Akmuo Cabochons
Prekės Svoris 6 g
Bauda ar Mados Mados
Prekės Skersmuo 8x10 mm
Išorinis Skersmuo 8x10mm
Akmens Kūrimo Metodas Natūralus
Elemento Tipas Karoliukai
Akmens Gydymo Metodas Natūralus
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Prekės Forma Kriaušės Formos
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 4cm (3.94in x 1.97in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.28kg (0.62lb.)
Įrenginio Tipas daug (60 vnt/lot)

Panašūs produktai