NAUJAS Originalus Projektorius Spalva Varantys ACER X110 varantys spalva

€40.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: projektorius spalvų ratas, "acer" spalvų ratas, "acer" x110, Pigūs projektorius spalvų ratas, Aukštos Kokybės acer spalvų ratas, Kinija acer x110 Tiekėjų.

Konkretūs parametrai :

100% NAUJAS originalus Projektorius Spalva Varantys ACER X110 varantys spalva

1. Apie produktus: Mes esame didmeninės visi projektorius dalis, jei jūs negalite rasti produktus, kuriuos norite, palikite savo masažas. Ačiū. 2. Kaina: mes didmenininkai, jei jūs vartojate 5 gabalus, mes galime suteikti jums mūsų didmeninė kaina. Daugiau galite pirkti, kad pigiau jie. Tai bus palankesnės. 3. Siunta: a. Mes naudojame Kinija Paštu, Oro Paštu, nemokamas pristatymas, tai užtruks 15-35 dienų, kad savo šalyje. Jei jums reikia elementus per 7 dienas, prašome pasirinkti DHL. b. Siekiant padėti jums sutaupyti šiek tiek muito mokesčius, mes paprastai norėtų paskelbti "dovana", o 10-20USD vienetas apie siuntos, jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimas, pls palikti pastaba tvarka. Pastaba: Jei jūs esate iš Jungtinių amerikos valstijų, Kanados, Australijos, mes laivas iš daiktų, kad jums ePacket, tai reikia tik 7-15 dienų. Jei esate iš Brazilijos, prašome palikti savo CPF skaičius mums. Jei esate iš rusijos Federacijos ar jūsų adresas yra priklauso atokioje vietovėje, DHL gali ne laivas jums. Mes laivas iš daiktų, kad jums EMS ar "Fedex", o ne DHL. 4. Garantija: a. Visi mūsų produktai yra per 3 mėnesių garantija; b. Mainų elementas bus išsiųstas po grąžinama prekė gauta; c. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių mokesčiai. 5. Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Mes siekiame 5-Žvaigždučių atsiliepimus reitingus. Jei nesate patenkintas mūsų paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant nieko mažiau nei 5/5 reitingų ir mes padarysime viską, kad jūs patenkinti. Ačiū

DĖMESIO

Prašome įsitikinkite, kad jūsų modelis-tai mūsų suderinama sąrašą, prieš jums pasiūlymą šią prekę nėra. Mes nepriimame jokių pinigų atgal dėl jūsų blogo siūlymą. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš siūlymą. Mes suteiksime jums profesionali techninė pagalba

Mes galime tiekti:

1. Originalios Lempos su Būsto

2. Originalus Plikas Lempos

3. Suderinama Lempa su gaubtu

4. Suderinama Plikas Lempos

Turime daug įvairių modelių projektorių lempos lemputė,leiskite mums žinoti, jei jūs negalite rasti savo daiktą.Daugiau informaion,prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Modelio Numeris Projektorius varantys spalva
Prekės Pavadinimas KN-KESI
Pakuotės Dydis 13cm x 14cm x 15cm (5.12in x 5.51in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai