Aukštos kokybės 8 Prievadų 10/100 mbps PoE Switch Power Adapter 24V5A VAIZDO Tinklo POE IP Kameros, NVR, wireless AP

€35.23

-17%

€42.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maitinimo adapteris, bevielio ryšio adapteris, plokštės jungiklis, Pigiai maitinimo adapteris, Aukštos Kokybės adapteris bevielio, Kinija adapterį switch Tiekėjų.

8 Prievadų 10/100 mbps PoE Switch Maitinimo Adapteris

VAIZDO Tinklo POE IP Kameros, NVR,

Aukštos Kokybės Ir Aukštos Rezultatus Ir 3 Metų Garantija.

Apžvalga:

Prekės yra 10/100Mbps Ethernet Switch 8 PoE prievadų ir 1 uosto uplink uosto. Ne 120W vatų, prekės tiekimo duomenis ir Power-over-Ethernet (PoE), naudojant vieną Cat-5 kabelis (parduodamas atskirai). Prekė yra tinkamos IP stebėjimo kameros arba IP telefonų, Bevielio AP, bet bus dirbti su bet kokiu prietaisu, kuriame naudojamas "power over Ethernet". Visi prievadai automatiškai aptikti prietaisai, greičio ir kabelio tipas todėl sąranka greitai ir lengvai!

Savybės: Jis gali tiekti maitinimą prie tinklo stebėjimo kameros su PoE funkcija ir be PoE funkcija. Parama auto-flip (Auto MDI / MDIX). UTP prievadai palaiko automatinį derybų funkcija automatiškai reguliuoja perdavimo ir perdavimo spartą. Visiškai suderinama su "Ethernet" programos, Internetas sistemą, siekiant sumažinti tinklų sąnaudas. Visi prievadai palaiko IEEE 802.3 x full-duplex srauto kontrolės ir half-duplex priešslėgis režimu. Ne antiblokavimo perjungimo architektūra,vielos greičio, persiuntimo ir filtravimo pakelių didžiausias našumas. Parama MAC adresas, mokymosi, automatiškai reguliuoja perdavimo ir perdavimo spartą. LED Rodo maitinimo ir nuorodą (arba) veiklai, pateikti paprastą darbo sąlygos ir patarimai.

Specifikacijos: Palaikomi protokolai:. IEEE 802.3, IEEE 802. 3u, IEEE802 3x Maitinimo Adapteris Įtampa: 24V DC 5A Tinklo Prievadas: 1-8 uostą: 10/100Mbps Ethernet POE; Uplink jungtis:10/100Mbps Ethernet Perdavimo kabelis: Cat5/5e/6 Kabelis standartinės tinklo kabelį. Perdavimo Atstumas: Cat5/5e(2x4xAWG24) UTP iki 100 metrų, Cat6/6a (2x4xAWG23) iki 150 metrų. Maitinimo šaltinis: Išorinis maitinimo adapteris (Įvestis AC100~240V, išėjimo 24V 5A) POE galia: 120W (Įėjimas: DC24V 5000mA)

Pakavimo sąrašas: 8 prievadai su POE Switch *1 vnt 24V5A maitinimas * 1 vnt Instrukcija * 1

Pristatymas : Mes Laivas visame Pasaulyje, prekės bus išsiųstos per 1~2 darbo dienos po visą jūsų mokėjimo ! Mes laivas jį epacket, kinija paštu, oro paštu, EMS , FedEx,DHL taip, kaip buvo susitarta.

Apmokėjimas : Alipay,Paypal

Grąžinimo Politika:

1. Grąžinamosios išmokos yra siūlomi tik už gaminius su trūkumais, pranešama per 7 dienas nuo jų gavimo dienos.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes pakeisime jūsų prekės, jei nustatoma, kad ji yra nekokybiška, per 14 dienų.

4. Pirkėjo reikalaujama mokėti už savo pašto mokesčius, grąžinti elementą su mumis. Laivybos ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami bet kuriuo atveju.

5. Prašome susisiekti su mumis pirmą elektroniniu paštu, prieš grįžtant savo daiktą, nes kai kurie sprendimai negali reikalauti, kad grįžta savo elementą.Grąžinama prekė turi būti nauja būklės, su visais priedais.

6. Visos garantijos neapima žalos dėl netinkamo naudojimo arba suderinamumas.

8. Mes darome viską, kad tarnauti kiekvienam klientui geriausia, ką galime.

Garantija ir Garantijos:

1.Trijų metų Garantija, Pirkti su pasitikėjimu!

2.Jei pastebėsite kokių nors gedimų, dėl prekės per 3 mėnesius, mes atsiųsime jums pakeitimo be papildomų išlaidų, arba padaryti grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

4. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, mes dar galime sutikti, kad jums siųsti jį atgal į mus. Naują, jums bus išsiųstas po to, kai mes gavo brokuotas daiktas, bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Kitas Politikos Kryptis:

1. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

2. Po to, kai gavo mokėjimo už prekę, mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ. Jei prekės nėra patenkinamas, kai jūs gautas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

3. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymo, mes pasistengsime atsakyti jums gavus jūsų pakartotinai išsiųsti elektroniniu paštu kaip galima greičiau.

4. Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Modelio Numeris GSH-9E/POE-Q24V5A
Tinkama tinklo kabelis Cat5/5e/6/6a
Maitinimo Adapteris Įtampa 24V DC 5A (120W)
Prekės Pavadinimas GuantaiTelcom
Perdavimo Greitis 10/100 mbps
Perdavimo atstumas iki 100 metrų (katė.5), 150 metrų (katė.6a)
Ryšio Režimas, Full-Duplex & Half-Duplex
VLAN palaikymas Taip
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 28cm x 16cm x 10cm (11.02in x 6.30in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)

Panašūs produktai