Didmeninė 2016 m. Naujo Dizaino Tamsiai Mėlynos Nuotakos Keliaraištis Su Cirkonio Lapų Žavesio Rankų darbo, dėl Lobizmas Keliaraištis ar Keepsakge Keliaraištis

€122.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nuotakos keliaraištis, dizaineris nuotakos keliaraištis, juoda nuotakos keliaraištis, Pigūs nuotakos keliaraištis, Aukštos Kokybės dizaineris nuotakos keliaraištis, Kinija mėlyna nuotakos keliaraištis Tiekėjų.

Didmeninė 2016 m. Naujo Dizaino Juostelės 1pcs Elastinga Vestuvių Keliaraištis Nuotakos Keliaraištis Atmintį Keliaraištis lobizmas Keliaraištis Rankų darbo BR8572 Tai pirce Yra Didmeniniams ir we will ship užsakymą per 4-6 darbo dienas,nes mes bus parengti jūs taip Pat galite pasirinkti kitos spalvos Juostelės Spalvų Kortelės,pvz., Balta,Dramblio kaulo,Raudonos,Pilkos ir kt.

Mes turime mūsų pačių gamykloje,galėtume sutikti OEM Kad mes turime mūsų dizaineris,mes galime padaryti, projektavimo tik jums.jei bet kokią užklausą,susisiekite su mumis.mes stengiamės padaryti už jus

Funkcija * Prekės Nr.: BR8573 * ši kaina yra 1pcs * Dydis:tik vienas dydis,naudojamas 16-28 colių,jei jums reikia kito dydžio,pls susisiekti su mumis.ačiū Dydis Naudojamas Šlaunų Dydis S 14-17 colių M 17-21 colių L 20-24 colių XL 23-27 colių XXL 26-29 colių XXXL 28-32 colių

Spalva:žr. nuotrauką Medžiaga:Karoliukai,Cirkonio,Juostelės, nes petnešos yra ranka,mes užtikrinti, mes išsiųsti per 1-3 darbo dienas. Po apmokėjimo,nepamirškite palikti savo Tel NR.,nes tai yra geriau už pristatymas. Prašome leiskite mums žinoti, jūsų vestuvių dieną, siekiant užtikrinti, ar mūsų pristatymo laiką yra gerai.

Prašome nurodyti spalvą, kaip belows: žiūrėkite mūsų kiti paveikslėlį kaip belows:

Palikti Atsiliepimą

Nes mūsų parduotuvė tik atvėrė.Maloniai tikimės, kad kiekvienas pirkėjas galėtų mums duoti gerų atsiliepimų po gerų produktų.bet kuriuo metu,mes siūlome jums mūsų geriausias paslaugas ir geresnių produktų.jei turite kokių nors ne-laimės dalykas,prašome susisiekti su mumis,mes galime grąžinti pinigus ar išbandyti kitas būdas tai padaryti už jus.

Apmokėjimas :

*Priimti mokėti internetu,money gram,sąlyginio Deponavimo ir t.t

Jei turite kokių nors kitų reikalavimų,Prašome susisiekti su mumis.

Pristatymas

1.Po paied,pls patvirtinti savo adresą ir palikite savo Tel Nr.,kad yra geriau

2. JAV Epacket,tai užtruks apie 7-15 darbo dienų, CA,UK,AU,FR,GE,RU, Kuriuos Epacket,tai užtruks apie 10-20 darbo dienų, Tailandas,Jap,Korėja,MANO kinija mažų Siuntinių,tai užtruks apie 15-25 darbo dienas nuo Kitų Europos Šalių ir azijos šalis-kinija Mažų Siuntinių,tai užtruks apie 15-25 darbo dienas Šiaurės Amerikoje, Kinijoje, nedidelių siuntinių,tai užtruks apie 20-40 darbo dienas

3.Jei jums reikia greičiau pristatymas,prašome susisiekti su mumis,mes atsiųsime jums DHL, " Fedex,TNt ar Avs,kad yra litler brangus.jei didesnis kiekis, pirkti,tai bus pigiau.

4.Jei jūsų užsakyme daugiau $150,mes išsiųsti iki SF-express,DHL,TNT ir UPS,Fedex,tai užtruks apie 4-7 darbo dienas.

Grąžinimo Politika:

Mes visada stengiamės padaryti už jus ir patenkinti jus per apsipirkti čia,mes dont wanna bet negerai, kad taip atsitiktų.jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimas,prašome susisiekti su mumis paštu arba pranešimą.

*Grąžinti, jei jūs turite klaidingą elementus.

*Grąžinti, jei prekė sugadinta siuntimo metu.

Mes norėtume grąžinti jums pinigus, jei kokių nors blogo nutiko.

Sąlyga Naujo Dizaino Cirkonio aplikacijos
Modelio Numeris BR8573
Elemento Tipas Keliaraiščiai
Pakavimas 1pcs vestuvių keliaraištis viename lange
Pavadinimas vestuvių keliaraištis rinkiniai
Prekės Pavadinimas lOWOSAiWOR
nuotakos keliaraištis
Stilius Europa
Dydis 14-32inch
Medžiaga Strazdų aplikacijos,imitacija, perlų,nėriniai
Lytis Moteris
spalva Balta Ištemptas Nėrinių Apdaila
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.001kg (0.00lb.)

Panašūs produktai