HSP 94122 1/10 Masto 4wd rc Nitro automobilių Dujų Off Road Pivot Kamuolys Pakabos automodelismo nitro rc P1

€212.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 4wd rc, automodelismo nitro rc, nitro rc, Pigūs 4wd rc, Aukštos Kokybės automodelismo nitro rc, Kinija nitro rc Tiekėjų.

HSP 1/10 mastelio Modeliai 4wd Nitro Dujų Power Off Road Rc Drift Automobilių 94122 Pivot Kamuolys Pakabos Didelės Spartos hobis Rc Automobilio Savybės: 1/10 Masto Nitro 4WD Automobilių Lenktynių Viršūnę .18 Traukti Pradėti Nitro Variklio Lengvas 13.8 g Smagratis Įsprausti 2,5 mm 6061 Anoduoto Aliuminio Važiuoklės Didelis Srautas Dvigubas Elementas Oro valymo 56mm Gamykloje Sureguliuoti dujų Išmetimo Reguliuojamas Važiavimo Aukščio Žemyn Sustoja Priekyje ir gale 100% Visiškai Surinkti 4 Varantys Ratai Priekiniai ir Galiniai Kamuolys Lenktyniavo 5 Varžtas Skirtumai su Metalo Kūginės Pavaros 75cc didelio Slėgio Degalų Bakas Pilnas 4 Varantys A-Arm 100% nepriklausomai Reguliuojama Pakaba, Dvigubos Wishbones Aliuminio Dangtelis Alyvos Užpildyti Reguliuojamas amortizatorius Reguliuojamas Aukštis, Reguliuojamas Kojų Reguliuojamas Ratukas Reguliuojamas Kojų, Kojų, Iš Naujo Net Mažesni, Lengvesni Priekinis ir Pavarų Dėžės Itin Žemo Profilio Padangos, Galingas Diskas Stabdžių Keičiamų Kilimėlių Gamykloje Įdiegta Servo Saver 2 Kanalo Pistoletas Rankena Radijo Gamykloje Įdiegta Paketo Duomenys:

1x 100% Naujas HSP Automobilį

1x 2.4 G Radijo Valdymas

1x Instrukcija Knyga

Pastaba: Spalvos, kūno ir Radijo Valdytojas bus išsiųsta atsitiktine tvarka.

Pranešimo;

kartais, mes atsiųsime automobilį su putplasčio dėžutę, taip siekiant sumažinti transportavimo sąnaudas ir avoide į

skaldyti laivybos būdas, tada dauguma iš jų yra be originalus spalvos langelį, pls žinote, kad.

dėkojame už jūsų supratimą!

Balta Spalva-tai 1 Variantas: 94122 automobilį be siųstuvo ir imtuvo (standartinė kaina -$10) Juoda spalva-tai 2 Variantas : 94122 automobilių (W/2.4 G siųstuvas&imtuvas) (standartinė kaina), Žalia Spalva reiškia, 3 Variantas: 94122 automobilių (W/GT3B siųstuvas&imtuvas) (standartinė kaina +$20)

starteris įrankių rinkinys už šį automobilį,pls, spauskite čia

Kapt.lt/store/product/80141-84102A-Nitro-Starter-Tools-pack-Kit-Set-for-HSP-1-8-1-10th-1-16/205974_644688287.html

Skelbimas:

ši kaina yra 2.4 G radijo 3 Variantas ,bet jei norite, kad kitas parinktis, tada jums padaryti užsakymą pirmas, ir palikite pranešimą, tada mes pasikeis kaina jums,tada galite atlikti mokėjimą.

Skirtumas tarp AM kontrolės ir 2.4 G kontrolė : ESU transimitter gali kontroliuoti 100 m atstumas, W/O iš kontrolės, apsaugos, signalo turės įtakos, kai žaidžia su tokiu pat dažnumu, automobilių,be LCD ekranas.

tačiau 2.4 G nuotolinio valdymo pultas gali cotrol 150 metrų, Su iš kontrolės, apsaugos, signalas yra ne taip paprasta paveikti; GT2 yra paprastas ir praktiškas, be LCD ekranas; GT3B yra didesnis LCD ekranas, stilingas, yra daug daugiau popualr metu klientams. LCD ekranas rodo, kad daugiausia oportation nuotolinio valdymo ir kai kurių padarinių .

Važiuoklės Tipas: 2.5 mm 6061 Anoduoto Aliuminio Mastelis: 1/10 Bendras Ilgis: 360mm Bendras Plotis: 200 mm ratų Bazė: 260mm, Aukštis: 112mm Prošvaisa 4,5 mm Padangų Plotis/Skersmuo 26 X 65mm, Pavaros Santykis: 1:5.428(Didelė), 1:8.038(mažas) Korpusas: Polikarbonatas Pakaba: Keturių ratų nepriklausoma dvigubai raktikauliu sistemos Variklis: Vertex VX 18

Daugiau daiktų ,pls apsilankykite mūsų parduotuvėje: http://Kapt.lt/store/1500209 1. VISAME PASAULYJE NEMOKAMA LAIVAS, KURĮ KINIJA PO ORO PAŠTU. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.visą vardą,pašto kodas 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1.pirmiausia prašome susisiekti su mumis pratęsti, jei laivybos laikas wil viršyti laiko,prašome atidaryti ginčų 2. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 5. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Kapt.lt! r visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Tai yra

Įspėjimas 14+
Paketas Apima Kroviklis,Baterijos,Nuotolinio Valdymo Pultelis
galia Nitro galia
Sukimo momentas MM
Amžius > 14 metų,Suaugusieji
spalva Balta, Juoda, Žalia
Brūkšninis kodas No
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Įkrovimo Įtampa NO
Valdymo Kanalai 2 kanalai
Masto 1
Vairo stiprintuvas E6601
Ratų bazė 262mm
Nuotolinio Valdymo Atstumas 80-100mm
Droselio servo E6001
Tipas Automobilis
Medžiaga Plastiko,Gumos,Metalo
Garantija NO
Padangų Kelio 262mm
Veiksmų Metu MM
dizainas Automobiliai
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas,Atsparios Smūgiams,Modelis
Modelio Numeris 94122
Valdytojas Režimas MODE2
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Matmenys 360*200*112mm
Pakuotės Svoris 4.5kg (9.92lb.)
Pakuotės Dydis 63cm x 21cm x 32cm (24.80in x 8.27in x 12.60in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai