MAISHENOU Juvelyrikos Prekės ženklo Mados Manžetai nuorodą Mygtukas Aukštos Kokybės marškinių rankogalių segtukai už mens Dovana su Crystal Vestuvių Nemokamas Pristatymas

€16.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prekės rankogalių segtukai už mens, rankogalių segtukai už mens, rankogalių segtukai už mens prekės, Pigiai prekės rankogalių segtukai už mens, Aukštos Kokybės rankogalių segtukai už mens, Kinija rankogalių segtukai už mens prekių Tiekėjų.

Dydis: 17mm*13mm Dovana: rankogalių segtukai skudurėliu Pakuotė: nepriklausomas pakavimo PP plastiko maišelius, siekiant užkirsti kelią nulio, geros priežiūros, rankogalių segtukai. Jei jums reikia nusipirkti rankogalių segtukai langelį, galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba. MAISHENOU prekės pristatymas: MAISHENOU yra labai populiarus Kinijoje, nes, aukščiausios kokybės ir gera kaina. Mes turime internetinėje parduotuvėje Kinijoje, yra geriausiai parduodamas. Jei jus domina, galite susisiekti su klientų aptarnavimo, interneto svetainės. Mes esame jūsų patikimų draugų, teisingas pasirinkimas, pažadu. Griežta kokybės kontrolė, geras aptarnavimas, greitas pristatymas, geros valios, tai MAISHENOU. Mes gamykloje tiesiogiai parduoti ir accpet OEM & ODM tvarka. Jei jūsų užsakyme > $200, mes siūlome nemokamas pristatymas komercinių išreikšti, pvz., EMS, DHL ar Fedex ir pan. Visi produktai yra sandėlyje, galite užsakyti tiesiogiai. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome nereikia pamiršti, palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus mums laiku. Tai yra didžiausias paskatinimas mums. Dėkojame, kad pasirinkote mūsų produktus.

Bauda ar Mados Mados
Pakuotė Kaina neįeina rankogalių segtukai dėžutę
Elemento Tipas Kaklaraištis Įrašus & Rankogalių Segtukai
Rankogalių Segtukai Tipas rankogalių segtukai
Rankogalių segtukai arba tie Įrašai Tipas rankogalių segtukai
rankogalių segtukai dėžutę Reikia pirkti, kiekvieną $4
Stilius Madinga
Dydis 17mm*13mm
Lytis Vyrai
Medžiaga Metalo
Metalų Tipas Vario
Modelio Numeris MSOK030K031K032
Metalo spalvos Dirbtinė Rodis Padengtą
Prekės Pavadinimas MAISHENOU
dovanų Rankogalių segtukai valymo servetėlės
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Dydis 18cm x 15cm x 4cm (7.09in x 5.91in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)

Panašūs produktai