Pietryčių Azijos Sielovados Rotango Myli Droplights Jūros Sraigė Sieniniai Šviestuvai Šviestuvas, Restoranas Viešbutyje, Kavinėje Kabo Žibintai

€155.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kabo lempa, pakabukas žibintas šviestuvas, šviesos armatūra, Pigūs kabo lempa, Aukštos Kokybės pakabukas žibintas šviestuvas, Kinija šviesos armatūra Tiekėjų.

Nemokamas Pristatymas moderni reguliuojama dviguba šviesos sieniniai šviestuvai restoranas studijų lova klubai kavos baras valgomasis sieniniai šviestuvai JAV dolerių 436.00 /vnt.

Nemokamas pristatymas modernūs, prabangūs krištolo lubų šviesos lova fojė, rotušės fojė lubų lempos, valgomasis, restoranas, lobby šviesos JAV dolerių 598.00 /vnt.

Foscarini Big Bang Krūvos šviesos kūrybos šiuolaikinės pakabukas lempos, restoranas, lobby baras kabinetas pakabukas apšvietimas 2 metų garantija 65cm JAV$ 199.00 /vnt.

Balta sulankstyti popieriaus kranai pakabukas šviesos šiuolaikinės pakabukas lempos, restoranas, lobby baras kabinetas pakabukas apšvietimo D60cm Nemokamas pristatymas JAV dolerių 289.00 /vnt.

Nemokamas Pristatymas D62cm italų stiliaus modernus sieniniai šviestuvai lova pendan lempos, salonas, valgomasis, restoranas pakabukas apšvietimo JAV dolerių 278.00 /vnt.

Nemokamas Pristatymas D67cm Šiuolaikinės Kūrybinės 3 lempos pakabukas žibintas/priedai veltiniams, vilna lempa valgomasis,laiptai, baras JAV dolerių 268.00 /vnt.

Nemokamas Pristatymas Aukštos kokybės Šiuolaikinės Kūrybos Stiklo pakabukas šviesos restoranas pakabukas lempa, baras,valgomasis, miegamasis šviesos 3 lempų JAV dolerių 238.00 /vnt.

Trumpas aliuminio pinecone šviesos multithread kedro riešutų pakabukas šviesos restoranas pakabukas lempos, salonas pakabukas apšvietimo Nemokamas pristatymas US$ 299.00 /vnt.

D ausį draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, prieš pateikiant užsakymą, prašome perskaityti šią įvadas atidžiai. Jei į bet kurį klausimą, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis per trademanager arba e-mail, jei mes ne internetu, prašome palikti mums laiškus, mes tarnyba jūsų kuo greičiau, ačiū.

1. Sąlyginio deponavimo (mažmeninės):

Sąlyginio deponavimo yra NEMOKAMA, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams. Ši paslauga užtikrina, kad išmokos bus išleista tiekėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą. Kad?s pasakyti, jums reikia siųsti savo pinigus į platformą, ir gavęs elementus, platforma, bus pervesti jūsų mokėjimą mumis, ir taip jūsų mokėjimas 100% saugus.

2. T/T " (didmeninė): 30% indėlių ir likutis 70% T/T iki išsiuntimo.

1. Prieš pateikdami užsakymą, prašome susisiekti su mumis, patvirtinantis būdas pristatymas. Jei ne, mes pristatysime prekes, DHL ar kitų express " kompanija. Ir mes negali būti atsakinga už bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų problemų sukelia express " kompanija. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 7-20 DIENŲ po jūsų mokėjimas patvirtino.

2. Be to, įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas. Mes tik sekti savo adresu, nurodytu užsakyme. Jei norite pakeisti pristatymo adresą, prašome susisiekti su mumis prieš siunta, tai galima padaryti per Trademanager. Ir dėl saugaus priežasties, mes neturime leisti, kad adresas pasikeitė per e-mail. Ir mes negalime prisiimti jokios atsakomybės, jei jūsų mums neteisingą adresą. Beje, telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.Jei sklypas yra grąžintas, nes pirkėjas priežasčių (pvz., neteisingą adresą ir informaciją, nepareikalavo, nenori padėti muitinės formalumų, atmetė prekėmis, be priežasties, ir t. t.), pirkėjas turi mokėti už krovinių vežimo sąnaudas ir atgal, plius eksploatavimo išlaidų, kuri yra 25% prekes kainos"

3. Internete kaina nėra jokių papildomų mokesčių ar muitinės formalumų mokestis klientų šalį, mes stengiamės padėti jums gauti prekes, tačiau mes nesame atsakingi už muitinės formalumų kliento šalyje.

Siekiant užtikrinti, kad gausite prekes tax free importuojant, mes pripažins jį kaip "DOVANĄ" su mažesne kaina. Tai mažesnės kainos neatspindi realios kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles. Jei visus importo mokesčius arba mokesčius, pirkėjas turi sumokėti už tai.

1. Prieš pateikdami užsakymą, jūs rekomenduojama nurodyti savo reikalavimus, aiškiai mums siekiant išvengti klaidų; tuo tarpu jūs galite gauti daugiau nuolaidų dėl didesnio užsakymo kiekio.

2. Kadangi mes neturime kiekvieną šviesos sandėlyje, susisiekite su mumis patvirtinimo, prieš pateikiant užsakymą.

3. Mes stengiamės padaryti skaitmeninių vaizdų, kaip galima tiksliau. Tačiau, skirtingus ekranus gali sukelti spalvos, šiek tiek skirtis.

4. Lempos dega, siekiant parodyti, spinduliavimas, kai fotografuoti. Dėl pobūdis vitražas, spalvos gali šiek tiek skirtis.

5. Jei jums reikia papildomos informacijos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

6. Pakuotės dydį ir pakuotės svoris priklauso nuo konkrečių produktų, išvardytų duomenų, kad "Pakavimo Informacija" yra tik nuoroda.

1. Mes teikiame vienerių metų garantija. Jei prekė yra su trūkumais(ji niekada atsitiko, nes mes parduodami šviestuvai), prašome mums apie tai pranešti per 3 dienas, kai gausite prekes.

2. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę ir pakavimo, siekiant gauti prekių mainus.

3. Straipsniai grįžo po 7 dienų pristatymas yra tinkamos finansuoti tik remonto.

4. Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

1. Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtros,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5 žvaigždžių Teigiamos mums, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, ačiū!

jūros sraigė Droplight
Kūno Spalva kavos D25cm H35cm, kavos D30cm H40cm, kavos D35cm H50cm, vynuogių D25cm H35cm, vynuogių D30cm H40cm, vynuogių D35cm H50cm
Dydis, mažas versija D25cm*H35cm
Kilmės vieta Shanghai, Kinija (Žemyninė)
Pagrindo Tipas E27
Korpuso Medžiaga vynuoges
Yra pritemdomi No
Diegimo Tipas laido pakabukas
spalva kavos ir vyno gamtos, kaip nuotraukoje shwon
Lempų Gaubtų Spalvos Ruda,Smėlinė
bambuko Sieniniai Šviestuvai
Dydis artimųjų versija D30cm*H40cm
Garantija 2 metai
Yra Lemputės Įtraukti No
Vieta Salonas,Studija,Miegamojo,kiti miegamieji,Viešbučio Salė,Viešbučio Kambarys
Jungiklio Tipas Bendra
Rotango Myli lempa
Pietryčių Azijos šviesa
Maitinimo Šaltinis AC
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Apdaila Dažytos
Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas UMSANNA
Šviesos šaltinių skaičius 1
Technics Dažytos
Įtampa 90-260V
Dydis big versija D35cm*H50cm
Šviesos Šaltinis energijos taupymas
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Modelio Numeris YPT
Medžiaga indonezija vynuogių ir metalo
Prašymas Tyrimas
sertifikavimo CCC,CE
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 7.0kg (15.43lb.)
Pakuotės Dydis 55cm x 55cm x 40cm (21.65in x 21.65in x 15.75in)

Panašūs produktai