Visą kryptis Gamtos Flash Labradoras Gabalas Karoliukai Papuošalų Pakabučiai,Viršuje Gręžti Raw Labradoras Plokštes Karoliai Didmeninė Prekes

€13.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karoliukai, priedai veltiniams, vilna, zawalcowany papuošalai, didmeninė karoliukai papuošalai prekes, Pigūs karoliukai, priedai veltiniams, vilna, Aukštos Kokybės zawalcowany papuošalai, Kinija didmeninė karoliukai papuošalai prekių Tiekėjų.

1)Medžiaga: Flash Labradoras 2)Spalva: kaip paveikslėlyje 3)Dydis: 8-10x25-42mm 4)Kokybės Klasė : A. 5)Kiekis : Apie 42pcs/kryptis Apsipirkimo Procesas

Pakuotės Išsamiai

***** Kiekvienas užsakymas yra išsiųstas naudojant Burbulas voką arba multil ayer dėžutėje . Ji apsaugo daiktus nuo nuostolingas transitm, kai jis pasiekia kiekvieną klientams'hand.

Pirkinių ***** parduotus Daiktus per 1-5 darbo dienas po apmokėjimo tikrinama. ***** Nemokamas pristatymas elementus, mes naudosime HK ar Kinija Paštu, Oro Paštu jums: prekės (- ių) 2kgs

***** Kiekvieno sklypo bus turintys sekimo numerį savo stebėjimo.

***** Prekę(s), dažniausiai trunka 10-30 dienos atvykti į daugelį šalių. Kai kurioms šalims ar kaimo vietovėse, tai gali užtrukti dar ilgiau laiko, nes ne dažnai, oro ir tikrinimą muitinės.

***** Jei norite, kad prekė (- s) greitai atvykimo ,mes bus naudoti EMS arba DHL ar UPS , kuris paprastai trunka 3-5 dienos atvykti, bet reikia mokėti papildomus $ 20 .

***** Jei jūs turite bet kokius specialius requiremant, nedvejodami susisiekite su mumis !

Mokėjimo

***** Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

***** Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat patinų pt įvairius mokėjimus T/T", " Western union,Money gram ir kt.

Grįžti & Keistis Politika

***** Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Atsiliepimų Politikos

***** Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Apie Mus ***** Mes specializuojamės į vairous akmens karoliukai ir visų rūšių papuošalai. ***** Mes nuolat įkūrimo išgalvotas papuošalai priėmimo tiekimą, kad unikalų darbą, ir aš esu labai laimingas galėdamas pasidalinti jiems labiau kūrėjai pat, kaip ir mane. mes stengiamės įtraukti naujas karoliukai 4-5 kartus per savaitę, kad mano parduotuvė švieži. ***** Mes turime didesnius akcijų ir gali pasiūlyti didmenines kainas. ***** Užtikrina puikų mūsų produktų kokybę. ***** Jei jums reikia daugiau prekių kiekį arba greitas pristatymas, prašome nedvejodami susisiekite su manimi. ***** Kviečiame prisijungti prie mūsų --- Aukštos Kokybės,Gamyklos Kainą! rasite nuostabų pasaulį! --- Amazingbeads

Prekės Forma Markizė Formos
Kiekis Maždaug 42pcs/kryptis
Bauda ar Mados Mados
Prekės Svoris 150g
Dydis 8-10x25-42mm
Modelio Numeris XX001
Išorinis Skersmuo 8-10mm
Prekės Pavadinimas AMAZETSH
Elemento Tipas Karoliukai
Ilgis Approx 15.5inches/strand
spalva kaip Nuotraukoje
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Formos Gabalas Karoliukai
kokybės klasė AA
Medžiaga "Flash" Labradoras
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 8cm x 9cm x 13cm (3.15in x 3.54in x 5.12in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai