Prabangus aukso Krištolo ir deimantų Vakaras Rankinėje Amatų Cirkonio Šalies Sankabos Krepšiai Soiree Maišeliu Pochette Moterų Vestuvių Nuotaka Dėklas

€128.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vakare Krepšiai, Pigūs vakarą krepšiai, Prabangus aukso Krištolo ir deimantų Vakaras Rankinėje Amatų Cirkonio Šalies Sankabos Krepšiai Soiree Maišeliu Pochette Moterų Vestuvių Nuotaka Dėklas.

VISĄ VAKARĄ MAIŠELIS MŪSŲ PARDUOTUVĖJE YRA 100% GRYNAS, RANKŲ DARBO, VIENAS MAIŠAS

REIKIA PENKIAS DIENAS BAIGTI,VISĄ VAKARĄ MAIŠELIS YRA SANDĖLYJE, TAIGI

PRAŠOME SAUGU PIRKTI,100% KOKYBĖS UŽTIKRINIMO

BAGAŽO DYDŽIO, KAIP LAIKYTIS:

ilgas:20.5 cm plotis:6cm aukštas:11cm

grandinės ilgis:50cm

VISĄ VAKARĄ MAIŠĄ IR AKCIJŲ!!!

Palyginti su pigūs vakare maišą Mūsų medžiagą yra geriau!daugiau prabangos!saugiau

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali kelias dienas vėluojama atostogų sezono metu.

6. Gali būti, kad kartais vėluojama dėl tarptautinės laivybos dėl muitinio patikrinimo, blogas oras, skrydžio atidėjimą. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo sklypo ir atsakyti jums nedelsiant.

7. Pristatymo Terminas:

1. Mes, kaip jūs, patenkinti 100%!

2. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

4. Mes grąžinsime JŪSŲ VISĄ SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti

GARANTEE:

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

3. Linkiu jums turėti nuostabų pirkinių Kapt.lt!

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, prašome suteikti mums 5 žvaigždučių, jei jus tenkina suknelė,prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors problemų.galite siųsti el. laiškus ar pokalbių su mumis linija,visi el. laiškai bus atsakyti per 1 darbo dieną,jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą,prašome išsiųsti laišką,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau

MŪSŲ PARDUOTUVĖS NUORODĄ:

Kietumas Sunkiai
Formos Minaudiere
Modelio Tipas Gėlių
Proga Universalus
Išorinis Nėra
Prekės Pavadinimas XIYUAN
Rankenų/Dirželiai Vieną
Modelio Numeris fdsafsa
Pagrindinė Medžiaga Metallic
Rankinės Tipas Vakare Krepšiai
Uždaryti Tipas Hasp
Pamušalas PVC
Apdaila Deimantai
Dydis 20.5x6x11
Lytis Moteris
Elemento Tipas Rankinės
Interjeras Ne Kišenėje
Stilius Mados
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 7cm x 15cm (5.91in x 2.76in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai