Hino DX2 - Diagnostikos eXplorer 1.1.18.4+duomenų Bazė+Aktyvatorius

€61.96

-50%

€123.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hino dx2, hino diagnostikos, aktyvatorius b, Pigūs hino dx2, Aukštos Kokybės hino diagnostikos, Kinija aktyvatorius b Tiekėjų.

Hino Diagnostikos eXplorer " 2 - Hino DX2 aprašymas katalogas:

Hino "internet Explorer" Diagnostikos diagnostikos programinė įranga, skirta Sunkvežimiai Hino

Galima regionuose - DEF, JAPONIJA, JAV, GALI, AUS, CHN, ESP, POL, PULKININKAS, CHL, HKG, TWN, GBR, AIRIJA, SAP, THA

HINO DX2 PRATARMĖ

Pastaraisiais metais, elektroninis valdymas buvo įvestas į visų rūšių transporto įrangos, įskaitant keleivių, komercinių ir specializuotų transporto priemonių, siekiant išvengti daug saugos klausimus ir sumažinti transporto priemonių\\\\\\\\\\\\\\' poveikis aplinkai.

Per elektroninės kontrolės, tai tapo įmanoma įgyvendinti naują lygį bauda kontrolės, todėl masiškai tobulinant transporto priemonių našumą.

Jų naudoja išplėsti metai po metų kartu su pažanga elektroninių kontrolės sistemų save. Kai yra sistemos gedimo, yra keletas atvejų, kai aplinkybės problema gali būti sprendžiama iš akies, kaip yra tuo atveju, įprastinės mechaninės kontrolės. Dauguma nesėkmių, įskaitant elektros grandinių pertraukos, šortai ir kt., yra tie, kurie gali\\\\\\\\\\\\\\'t būti vertinamas.

Daugeliu atvejų, kai elektroninių kontrolės, susijusios sugenda, ECU (Elektroninį Valdymo bloką) kontroliuoti, kad sistema gali nustatyti, kokio tipo gedimas įvyko per savarankiškai diagnozuoti. Tačiau ji nėra pajėgi ataskaitų šią informaciją tokia forma, suprantamai, kad žmogus, pvz., tiksliai, koks gedimas įvyko, ir kuri sistema.

HINO DXII (toliau-DXII") rašoma, sugedus informaciją iš ECU į sistemoje, jei gedimas įvyko, ir tada rodo gedimų šalinimo procedūra, todėl jo vieta gali būti iškeltas. Be to, informacija apie gedimą, DXII taip pat skaito informaciją, kuri ECU naudoja kontrolės sistemos, pvz., vertės, pripažįstama, įvairūs jutikliai, pavaros kontrolės narių, sistemos parametrai. DXII gali rodyti informaciją, kaip raw duomenis, arba schemos. Be to, DXII leidžia pakeisti kiekvieno sistemos\\\\\\\\\\\\\\' parametrai.

Todėl, DXII buvo sukurta kaip bendros EKIU konfigūravimo įrankį, ir suprasti savo vidinius mechanizmus, ir naudoja ją teisingai, tai galima valdyti elektroninių kontrolės sistemų Hino produktai, greitai ir veiksmingai.

Tradiciškai, siekiant patenkinti daugelio poreikius ir skirtingų šalių reglamentus ir kt., ten buvo atskiras Ekiu už kiekvieną transporto priemonės dydis kiekvienoje rinkoje, būtina akcijų daugybė rūšių Ekiu, kaip atsarginės dalys.

Su DXII, variklio valdymo programa galima įrašyti į tuščią ECU, taigi, skaičius-valdymo blokas tipai, kurie turi būti įžuvinti yra žymiai sumažintas.

Be to, EKIU ne ilgiau, jį reikia pakeisti, kai gamintojas išleidžia atnaujintą duomenų. Greitas atnaujinimas gali būti atliekamas perprogramuoti ECU per DXII, todėl jokių atliekų pagamintus produktus.

Sistema rekomendacijos yra parašyta, kad kažkas tik turintys vidutinio lygio žinių gali visiškai suprasti vidinius mechanizmus, atitinkamų darbo jie naudoja DXII už. O ne tiesiog laikyti žinių, prašome įsiminti informaciją, nusakyti gaires per rankas-naudoti DXII

Regionas: Visi regionai Kalbomis: anglų, Kinų, Japonų, ispanų, Tailando, rusijos. OS: VISTA, Win7 x32, Win7 x64, Win98, Windows 8, 10,WinJapan, WinNT, WinXP Kiekis CD: 1 DVD atnaujinimo Datą:

Elemento Plotis 1inch
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CC
Programinės Įrangos Versija 1
Įtampa 1
Aparatinės Įrangos Versija 1
Elektroninis No
Modelio Pavadinimas 1
Prekės Pavadinimas SpecDiag
Elemento Tipas Programinė įranga
Specialios Funkcijos "Bluetooth"
Prekės Svoris 1kg
galia 1
Elemento Ilgio 1inch
Elemento Aukštis 1inch
Medžiagos Tipas 1
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

Panašūs produktai