Mėlyna Kristalų Titano AB Gydymo Kristalų Kvarco Karoliukai Viršuje Gręžti Taško, Pakabukas, Roko Kvarco Kristalo Moterų Fine Jewelry Making

€9.73

-7%

€10.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: taškas pakabukas, gydymo kristalais, kvarco kristalai, Pigūs taško pakabukas, Aukštos Kokybės gijimą, kristalai, Kinija kvarco kristalai Tiekėjų.

Prekės nuotraukos yra tikslios jums bus gauti. Visos nuotraukos buvo imtasi natūralios šviesos.

Aprašymas:

Medžiaga: Titano Kristalų

Žavesio Forma: Laisvės formos

Dydis: 6-9X15-35mm kiekvienas

Kiekis: 15.5 colių vienam kryptis, iš viso maždaug 56pcs

Pakuotė:

Suvynioti oro burbulas lapo ir tada supakuoti bubble mailer. Birių krovinių bus įdėti į kartono dėžutėje.

Pristatymas:

1. Visi iterms bus pristatomas su 3 dienas po mokėjimo padaryta, Kinija paštu paketinių nemokamai,ir jei jums reikia bet kokios kitos express,prašome pranešti mums laiku.bet gal jus mokate Kitų Transporto Išlaidos,ačiū!

2. Nemokamas pristatymas elementus, mes naudosime HK ar Kinija Paštu, Oro Paštu jums: prekės (- ių)

3. Daiktų dažniausiai trunka 10-30 dienos atvykti į daugelį šalių. Kai kurioms šalims ar kaimo vietovėse, tai gali užtrukti dar ilgiau laiko, nes ne dažnai, oro ir tikrinimą muitinės. Jei jums reikia greitai, prašome pasirinkti, EMS, DHL, UPS ar TNT, tai užtruks 3-5days atvykimo, papildoma krovinių vežimo savikaina yra 20 USD.

Apmokėjimas:

Sąlyginio DEPONAVIMO, T/T, Western Union, Paypal, visa.... Grįžti & Keistis Policija:

Mes esame labai įsitikinę, kad mūsų prekės bus susitikti ir pranokti jūsų lūkesčius. Tačiau, jeigu dėl kokių nors priežasčių jūs negalite visiškai patenkinti, tokių kaip elementą, yra kokybės problemų ar pažeista tranzitu, ir t.t., galite grąžinti jūsų užsakymą per 30 dienų nuo pirkimo datos. Prekė turi būti grąžinta į savo pradinę būklę, unworn ir nepakeisti, bet kokiu būdu. Mes neapima grįžti pašto ir tik parduotuvės kreditas yra išduodamas grįžti. Kaip grąžinti nepatinka daiktai geros būklės, pirkėjas turi sumokėti papildomą laivybos mokesčiai, kurie mokami už siųsti out. Apie MUS:

Mes specializuojamės pusbrangių Akmenų/Akmeniniai karoliukai daugiau kaip 10 metų ir turi turtingą patirtį projektavimo karoliukai. Visi mūsų siūlomi produktai yra visiškai rankų darbo, ir mes visada mession vadovauti tendencija papuošalų rinkoje. Apsilankykite pas mus !

Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi. Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, bet dienas.

Formos\modelis Crystal Ramstis
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris CX619
Pakabučiai Tipas Skaidrės
Medžiaga Crystal
Lytis Moteris
Metalų Tipas Nėra
Elemento Tipas Pakabučiai
Stilius Madinga
Išorinis Skersmuo 6-9X15-35mm
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 15cm (3.94in x 3.94in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai