650nm Raudona Lazerio Akyse 11/20 mm Mount Geležinkelių Airsoft Ginklai Arbaletas Medžioklės Lazerio taikymo Sritis

€10.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lazerinis Taikiklis, raudona lazerio akyse, lazeriniai taikikliai su antgaliai, Pigus lazerinis taikiklis, Aukštos Kokybės raudonos spalvos lazerio akyse, Kinija lazeriniai taikikliai, stovai su Tiekėjais.

Aprašymas: Galia: Bangos Ilgis: 650nM Svoris (neto): 30g / 30g (1.1 uncijų, Kalno 11mm/20mm ) Dia. 17mm ir Ilgis 85mm (3.3 Coliai) Aukštos klasės aliuminio lydinio Graži Juoda Matinė ON/OFF jungiklis valdymas Lietaus įrodymas ir šoko įrodymą (gali būti naudojamas ant tikros ugnies kalibras) Windage & aukštis reguliuojamas pateikta hex pagrindinė priemonė Pagaminta Kinijoje

Paketą sudaro : 1x raudonas lazeris

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Apie Laivybos viso užsakymus , mes išsiųsti jūsų užsakymų Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, Ne Sekimo Informaciją, kai ji išeis iš Kinijos(ji turi sekti informaciją, kai ji Kinijoje) .Nebent Pasirinksite Kinija Paštu Registro Oro Paštu.Jei negalite priimti, prašome pasirinkti kitą pristatymo būdą. ačiū. Iš viso užsakymų > $6, mes išsiųsti jūsų užsakymų Nemokamas Pristatymas per China Post Registro Oro Paštu. JAV klientui, mes išsiųsti iš E-pakelis, su Galiojančiu Sekimo Numerį, yra stebėjimo informaciją.

Apie mokėjimą

mes priimame Alipay", vakarų sąjunga,TT, visų didelių kredito kortelės yra aceepted per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

2.Paprastai, kai jūsų užsakymas bus apdorotas per 48 valandas po sėkmingai mokėjimo. mes išsiūsime prekes su jumis pagal adresą, kad jūs rašė savo užsakymą Kapt.lt,jei norite pakeisti adresą, jūs turi pastebėti mumis kaip įmanoma greičiau. 3.Paprastai ,mes pasirinkti Kinija paštu, oro paštu ,bet kai kurie produktai gali ne laivas ,todėl mes turime teisę keisti pristatymo būdą. mes galime pasirinkti, PostNL ,Hongkong post ,po Malaizijos ,singapūro paštu ,DHLGlobal pašto ir pan .taip pat mes galime laivas DHL,EMS.

4. Bet muito ar importo mokestis yra pirkėjo atsakomybė .Mes nereikia mokėti užsakymą pareiga .siekiant padėti jums gauti siuntinių su nemokamu mokesčių arba mažai mokesčių per muitinės,mes pripažins, kad tai "dovana", su mažesnės vertės.

1.Jūsų atsiliepimai yra extremly svarbus mums. Prašome spausti 5 žvaigždžių atsiliepimus, jei norite prekes ir paslaugas;, ačiū.

2.prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet neagtive atsiliepimus ar atidarant bet kokį ginčą dėl Kapt.lt. Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dėkojame už jūsų paramą !

Išėjimo Galia 1-5mW
Tipas Lazerinis Taikiklis
Modelio Numeris raudonas lazeris
Pakuotės Dydis 21cm x 5cm x 5cm (8.27in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)

Panašūs produktai