Belababy Rudenį Animacinių Filmų Cute Bunny Rabbit Dress Gėlių Lankas Ilgomis Rankovėmis Mergina Suknelės Medvilnės Kratinys Mergaičių Drabužiai, Vaikams Drabužiai

€7.00

-48%

€13.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mergaitės suknelė, ilgomis rankovėmis mergina suknelė, rabbit dress, Pigūs mergaitės suknelė, Aukštos Kokybės ilgomis rankovėmis mergina suknelė, Kinija rabbit dress Tiekėjų.

Gamintojas: Belababy

Prekės NR.: qz826 Medžiaga: Medvilnė, Viduje Audinys: Medvilnė Dydis: 2-6T Laivybos Laikas: apie 1-3 dienas

Vaikai MUS Dydis

(T)

Ilgis

(cm)

Pečių Plotis

(cm)

Krūtinė

(cm)*2 Tegus Dydis

Siūlau Aukštis

(cm) 2T 45 / 28 / 90 3T 47 / 29 / 100 4T 49 / 30 / 110 5T 51 / 32 / 120 6T 53 / 34 / 130 / / / / / /

Prašome leisti 1-3CM skirtumai dėl rankinis matavimas.

Visi matavimo cm, atkreipkite dėmesį, 1 cm = 0.39 colių,1 colis=2,54 cm

Belababy Mergaitės Vasaros Mielas Širdies Blizgučiais Tutu Kūdikių Suknelė Mergaitėms Nėrinių Suknelė Vasaros Drabužių Gimtadienio vestidos nina

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių , 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą. Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes jums $3 NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovana arba $ 3 NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus . Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4. Rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.

Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas. 1. Paruošimo Laikas : mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje 3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas. JAV teritorijų, prašome palikti komentarą, kai jūsų užsakymo pateikimo. Pavyzdžiui, jei jums buvo Guamas, Puerto Rikas, galėtumėte nurodyti, Guamas, Puerto Rikas šalies dalyje. Klientai iš Brazilijos turėtų palikti pranešimą teikti mums savo 11 skaitmenų CPF kaip jūsų užsakymą reikia. Pastaba: Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas. Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš belababy, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Rankovės Stilius Reguliariai
Stilius Atsitiktinis
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Medžiaga Acetato,Medvilnė,Mikropluošto
Apdaila Lankas
Lytis Merginos
Modelio Tipas Animacinių filmų
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Built-in Liemenėlė No
Vaikas MUS Dydis 2T, 3T, 4T, 5, 6
Prekės Pavadinimas belababy
Apykaklės O-Kaklo
Siluetas A-Line
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Modelio Numeris qz826
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai