10x15cm asmeninį Vestuvių Pagirios Rinkinys Kryžiaus Medvilnės Dovanų Maišelis pakuotė 50 Medvilnės Skalbiniai Pakavimo Maišelis

€29.48

-15%

€34.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maišas maišas, krepšys pack, maišeliai dovanų maišelis, Pigūs maišas maišas, Aukštos Kokybės krepšys pack, Kinija maišus dovanų maišelis Tiekėjų.

OEM užsakymai laukiami, TAI INDIVIDUALŲ UŽSAKYMŲ, TIK, PRAŠAU, NEREIKIA PIRKTI PRIEŠ SUSISIEKITE su MUMIS, KAINA PRIKLAUSO nuo DYDŽIO, KIEKIO, LOGOTIPAS INFORMACIJA IR PRISTATYMAS ir PAN... MOQ yra 100vnt individualų maišeliai. Daugelis medžiagų ir spalvų. Logotipas pritaikyti spausdinimo. Diferent dydžio ir dizaino. Nuotrauka ne internete yra nuoroda tik, Prašome susisiekti su mumis citata. (Pastaba: Tai yra už individualų krepšiai, tik, prašau, nereikia pasiūlymą prieš susisiekite su mumis, jei jūs ieškote akcijų parduoti, prašome pažvelgti į grupės "Akcijų pardavimo"dėl mūsų parduotuvėje) Eco-friendly, nekainuos žodį. visas maišas yra rankų darbo , jei jūs perkate jį , todėl jūs leisti klaida 0,5-1cm.

Pakavimo sąrašas: 50pcs pagirios rinkinys maišeliai (Tik Maišeliai apima,kitos dalys neįeina ) Spalva: kaip paveikslėlyje Medžiaga: Medvilnė & Muslino Dydis: 4 colio x 6inch (10 x 15 cm) Svoris: 15g/vnt Naudojimas: Puikiai tinka visų tipų progomis, pavyzdžiui vestuvės, gimtadieniai, bachelorette šalis , kokteilių vakarėlį, džiaugtis ir kitų ypatingų dienų! Funkcijos: 1. 100% aukštos kokybės medvilnės raišteliu muslino maišelį, nėra nuodingų cheminių medžiagų, kurios naudojamos audimo procesas iš šių krepšiai 2.Dvigubo spindulio nagų dizainas, geriau ir patogiau, nei dauguma produktų rinkoje. 3. Idealus komplektai visų tipų progomis, pavyzdžiui vestuvės, gimtadieniai, bachelorette šalis, kokteilių vakarėlį, džiaugtis ir daugiau! 4. Su šiuo krepšiai, suteiks jūsų draugai ir svečiai koja pagirios gynybos kitą rytą, pridedant savo mėgstamą teisių gynimo priemones, pavyzdžiui, advil, ausų kištukai, juostos pagalba, saldainiai ar kvėpavimas monetų kalyklos. 5.Patvarus ir Daugkartinio naudojimo, Rankų plovimo rekomenduoju. Jums tikrai reikia mūsų rankų antspaudu pagirios rinkiniai gelbėti savo svečiams rytą po savo bachelorette šalis! Šis pagirių rinkinys arba bachelorette šalis naudai yra įdomus ir funkciniu būdu, įsitikinkite, kad jūsų draugai gali przystawkę atgal po to, kai naktį reveling. Mūsų rankos antspaudu pagirios rinkiniai įrodyti, kad geriausiai dalykų tikrai ateina į mažas pakuotes. Pagamintas iš tvirtos muslino ir įrengti su raišteliu uždarymo, kiekvieną maišelį funkcijos vertus antspaudu avarinio logotipas užbaigti projektą. Jūs galite lengvai užpildyti kiekvienas su įvairių produktų atsigaivinti tiek kūno ir proto. Tai yra originalus Išgalvotas, Kad Mylimas kūrimą. Kad dabar užtikrinti prieinamumą. Prašome atkreipti dėmesį, objektų nuotraukos yra rekvizitas parodyti jums, kaip naudoti savo maišus. HANDSTAMPING Šie maišeliai yra rankų antspaudu mane. Dėl produkto pobūdžio ir ranka, štampavimo procesas, ne visi maišai bus lygiai tas pats. Kai kurie vaizdai gali būti tamsesnė ir kiti lengvesni. Kai kurie gali būti centruotas šiek tiek kitaip. Yra rankų darbo prekės, trūkumų yra tai, kas daro juos unikalus, ypatingas ir suteikia joms charakterį. Kiekviename maiše yra ranka antspaudu su meile!

Skaičius, Vnt 50pcs
Dydis 4x6inch 10x15
Naudoti 5 Dizainas Pagalbos Rinkinio Atveju, Šalies Prekių
Modelio Numeris MS-023
Medžiaga Medvilnės
Naudoti 1 Vestuvių Naudai Turėtojas Krepšys
Proga Gimtadienio,Šalis,Atgal Į Mokyklą,Vestuvių & Sužadėtuvių,Velykų,Kalėdų
Naudoti 3 Pagirios Survival Kit
Modelis Laiškas
Naudoti 6 Pagirios Survival Kit Atkūrimo Rinkinys
Naudoti 2 Pirmosios Pagalbos Naudai Krepšiai
Dovanų Maišelis Dydis 10x15cm
Prekės Pavadinimas LANWAY PASISEKĖ
Naudoti 4 Bachelorette Šalis Džiaugtis Pagirios Rinkinys
Naudoti 7 Asmeninį Bachelorette Pagirios atkūrimo emergancy Survival Kit
Pakuotės Dydis 11cm x 14cm x 12cm (4.33in x 5.51in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)

Panašūs produktai