1CH Radijo Bevielis Nuotolinio Valdymo Jungiklis 6Receiver&2Transmitter Mokymosi Kodas Šviesos Lempos, LED ON, OFF Galia Reguliuoti

€27.42

-10%

€30.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žibinto jungiklis, jungiklis jungiklis, žibinto jungiklis, Pigūs žibinto jungiklis, Aukštos Kokybės jungiklis, jungikliu, Kinija lempos jungiklis Tiekėjų.

Naudojimas: Mūsų produktai yra plačiai naudojama nuotolinio valdymo jungiklis, nuotolinio valdymo siurblio įjungimas ir išjungimas, nuotolinis valdymas mašiną įjungti ir išjungti nuotolinio valdymo variklis ir teigiamas, ir neigiamas, nuotolinis valdymas lizdas, nuotolinis valdymas, LED, nuotolinio valdymo pultas, audio, nuotolinio valdymo elektros durys, nuotolinio valdymo garažo vartai, nuotolinio ištraukiama durys, nuotolinis valdymas, užuolaidos, signalizacijos priimančiosios, signalizacijos nuotolinio valdymo motociklas,nuotolinio valdymo automobilio elektros,nuotolinio valdymo pultas, MP3,nuotolinio valdymo žibintai, nuotolinio valdymo automobilių, saugumo ir kitų civilinės ir pramoninės remti atokiose vietovėse, turi ir privalumų, ir paprasta paieška, saugus ir patikimas keitimo pagalbiniai produktai.

bevielis nuotolinio valdymo jungiklis 6 imtuvas valdyba & 2transmitter nuotolinio valdymo pultelis

Pakavimo sąrašas:

6x Imtuvas

2x Siųstuvas (Baterijos neįeina)

Specifikacija:

1.Siųstuvas

Darbinė Įtampa: DC12V

Darbinė Srovė: 6MA

Veikimo Dažnis: 315 MHz/433MHZ (Numatytasis 315 MHz)

Dažnis Atstumas: 0-150m

(atkreipkite dėmesį, kad yra idealus atstumas be jokių blokas ir signalo kištis , ji būtų kilti ir kristi apie 10%-50% su bendrosios ir signalo trukdžius ).

Koduoti: Fiksuotas kodas, mokymosi kodas, geležinkelių kodas

2.Imtuvas

Kanalas: 1CH

Iššifruoti: Mokymosi kodas (stumtelėti/Ne-Užsisklendžia .inter-lock/Užfiksuotas )

Darbinė Įtampa: DC12V

Išėjimo Srovė: 10A

Nominali apkrova:10A 250VAC / 10A 125VAC

10A 30VDC / 10A 28VDC

Imtuvo Jautrumas: -105dBm

Darbinė temperatūra : -40\\ " C - +80\\'C

Dydis : 55*30*18mm

Darbo/išvesties būdas:

Stumtelėti/Ne-Užsisklendžia: Paspauskite vieną mygtuką ir Darbo /ON. Atpalaiduokite savo pirštą ant to paties mygtuko Stop/OFF. Vieno kanalo perjungti reikia vienos mygtukus nuotolinio valdymo pulte.

Savarankiškai lock/Self-Užsisklendžia: Paspauskite vieną mygtuką vieną kartą yra darbo/ON. Paspauskite tą patį mygtuką dar kartą, yra stop/OFF. Vieno kanalo perjungti reikia vienos mygtukus nuotolinio valdymo pulte.

Inter-lock /Relės: Paspauskite vieną mygtuką ir darbo/, paspauskite kitą mygtuką stop/OFF. Vieno kanalų jungiklis turi 2 mygtukus nuotolinio valdymo pulte.

Pastaba:ši prekė gali būti nustatyta ne susikabinti.

Mokymosi Metodas: Įvesties galia Imtuvas .Paspauskite Mokymosi Mygtuką, kol Led indikatorius. Tada paspauskite siųstuvas, Led indikatorius flash greitai, tai reiškia, mokymosi sėkmingai. Kliringo Kodas: Išlaikyti paspauskite Mokymosi imtuvo Mygtuką, kol LED indikatorius ir flash greitai, tai reiškia, kad kodas buvo pašalinta sėkmingai. Atkreipkite dėmesį, kad :

Čia yra 6*1CH ir 2*12 mygtukų nuotolinio valdymo pultu. Galite pasirinkti visas darbo būdas, kad jūs galite pasirinkti, jūs turite geriau pasirinkti Stumtelėti ar savarankiškai užrakinti, todėl visi mygtukai buvo naudojamas .

Prašome pranešti mums, ką išėjimo valstybės ar norite, po užsakymo pateikimo, arba mes išsiūsime jums kaip numatytąjį "Žaibišką (stumtelėti)". Ji gali būti pakeista Suvirinimo Vietoje užlitavimo.

sertifikavimo BMK
Nuotolinio Valdymo Atstumas 0-150M
Garantija 1
spalva DC9V 433mhz, DC24V 315mhz, DC12V 315mhz, DC24V 433mhz, DC12V 433mhz, DC9V 315mhz
Savybės Bevielis nuotolinio valdymo Jungiklis
Modelio Numeris SKU6057
Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas Jungikliai
Prekės Pavadinimas MITI
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 14cm x 12cm x 12cm (5.51in x 4.72in x 4.72in)

Panašūs produktai