Pripučiami Biggors Milžinas 12*5*7 m Pripučiamas Delfinas Slide Su Oro Motorinių Nemokamas Pristatymas Jūra

€2 756.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pripučiami biggors, Pripučiami Skaidrių, pripučiami milžinišką skaidrės, Pigūs pripučiami biggors, Aukštos Kokybės pripučiamos skaidrių, Kinija pripučiami milžinišką skaidres Tiekėjų.

Kaina:

Kainos sąvoka(PLG kaina), mes tik mokėti už laivybos kaina uostamiestyje. Ir pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, kai pakuotė į paskirties vietą uoste.

Mes įpirkti eksporto muitinės deklaracija, vežimas į uostą eksporto, įkelti sunkvežimis uoste, eksporto, vežimo į uostą importo ir draudimo.

Ir pirkėjas neprivalo apmokėti išlaidų, iškrovimo uoste, importo, krovinio sunkvežimių uoste, importo, vežimo į paskirties vietą, importo muitinės, importo muitus ir mokesčius.

Pristatymas:

Laivyba jūra, prašome pranešti mums artimiausią uostą, turime patikrinti, laivybos išlaidų ir tik pristatyti jį uostas, jums reikia pasiimti patys. Ar turite savo ekspeditorius, bus daug geriau. Ir dėl pristatymo laiko bus mano 23-40 dienos pagal šalies, atkreipkite dėmesį, kad.

Gamyba:

Ši prekė yra sandelyje turime 15-25 dienomis gaminti. Mes priimti pritaikyti, jei turite poreikį logotipą ar bet kokią informacija.

Mokesčių:

Pirkėjas, reikia mokėti importo mokesčius. Jei jums reikia paskelbti mažos vertės, atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi muitinio įforminimo laivybos problemas ir nedelsiant.

Pastaba:

Produktas yra sandelyje. Ir ne visi šalies nemokamas pristatymas. Prieš jūs turite užsakymą, prašome susisiekti su mumis ir mes galime suteikti geriausią kainą jums. Ačiū iš anksto.

Pripučiami Biggors Milžinas 12*5*7 m Pripučiamas Delfinas Slide Su Oro Motorinių Nemokamas Pristatymas Jūra

Geriau Paslaugos: Prašome susisiekti su mumis prieš jums pateikiant užsakymą, reikia patvirtinti uosto/uosto ir galutinio produkto kainą. Susisiekite su mumis geresnę kainą.

Aprašymas: Produkto Informacija Vardas, pavardė Pripučiami Biggors Milžinas 12*5*7 m Pripučiamas Delfinas Slide Su Oro Motorinių Nemokamas Pristatymas Jūra Prekės 9054 Dydis 12*5*7m /pritaikyti Individualų Spalvos,logotipas,dydžio,medžiagos,dizainas,funkcijos, Išvaizda Kaip nuotraukos ar individualų OEM Priimtina MOQ Vienas gabalas Techninės Aukštos kokybės siuvimo stilius Sertifikatus, UL, CE, EN71, EN14960,ASTM F963, HR4040, Brazilija, AS Reikmenys, Orapūtės, didelis krepšys, remonto komplektas, instrukcija Garantija 2~3 metus pripučiamos palapinės ir vienerių metų, orapūtės Pakavimo ir Pristatymo Vežimas jūra, oru, express Pristatymas uosto Guangzhou/shenzhen/Hongkong Pristatymas 2~5 dienas po indėlių gautos (atsargų) Mokėjimo T/T", "Western Union", Prekybos Draudimo Sąlygos EXW paprastai, FOB,CIF,CNF yra priimtinas

Techniniai duomenys:

Savybės

100% visiškai Naujas; Turi praeiti griežtą 48 valandų sandarumo bandymo prieš paliekant gamyklą; Aukštos kokybės pripučiamos įranga; Patogus neklijuotinė medžiaga, papildomo komforto; Lengvai sulankstoma ir Atsiskleisti Ir Patogu Nešiotis Priedai Pūstuvas Remonto komplektas Tvirtos pakavimo maišas, Pripučiami produktų, Instrukcija, garantija Ši Garantija apima: 1, Kiemas Oro garantija kiekvieną naują pripučiamos pagamintų produktų Kieme Pripučiami Gamyba (Guangzhou) CO., LTD, be medžiagų ir gamybos defektų. 2, Visi nauji Valytuvai yra pagrįstas tiesiogiai atitinkamo gamintojo. Dėl ventiliatoriaus problemų-fotografavimo ar garantijų, prašome kreiptis į pūstuvas gamintojas vadovą langelyje. Ši garantija NETAIKOMA: 1, Normalus spalvų išblukimo; 2, kliento naudojimo, bet pripučiamos produkto ant kieto paviršiaus pagrindo (bet kokio paviršiaus, išskyrus žolės), nenaudojant brezentas turi būti netinkamo naudojimo ir bet kokią atsiradusią žalą arba gedimų netaikoma mūsų garantija. 3, nebuvo naudojami ir prižiūrimi pagal gamintojo instrukcijas arba savininko vadovas kartu su Produktu. Saugos Instrukcijos (1) Prašome ne padaryti jį liesti cigarečių ir kilimo jokių aštrių daiktų (2), Prašome perskaityti nurodymą elektros pripūtimo pompa prieš pripučiamos produkto. (3) Laikykite jį atokiau nuo ugnies ir nenaudokite jo esant ekstremalioms oro sąlygoms, išvengti nelaimingų atsitikimų. (4) Jei nereikia naudoti jį ilgą laiką, prašome paketą, jis taip pat.

Mūsų paslaugos

Paslaugų pardavimo komanda: Bendrauti draugiškas būdų, kaip su puikia kalbos gebėjimus. Atsakymas konkurencinga kaina, cituodamas tiksliai ir atsargiai su informacija. Siūlo labai gyrė informaciją apie produktą. Susisiekti su laisvai ir laiku būdais Masažas, El. paštas, "Skype" ir Telefonus ir kt. Paslaugas Iš Mūsų Gamybos Komanda: Profesionalios Pakavimo Paslaugos. Profesionali Spausdinimo Paslaugos. Profesionalus Automatinis Pjovimo Mašina. Profesionali dizainerių Komanda, Priedai: Pripučiami Orpūtės (orapūtės yra pagal produktų poreikius, tai yra tik nuoroda)

Daugiau Išsamios Nuotraukos:

Pripučiami Biggors Milžinas 12*5*7 m Pripučiamas Delfinas Slide Su Oro Motorinių Nemokamas Pristatymas Jūra

Sertifikatai

KIEME® yra daugiau nei 10 metų patirtis. Produktus turime oficialiai sertifikuoti saugos standartas.

1, JAV žaislų saugos standartas:

ASTM-F963-11, O. R. 4040, Neturinčių Ftalatų

2, Australijos/Naujosios Zelandijos žaislų saugos standartas:

AS/NZS ISO 8124

3, Saugos standartas pripučiami žaisti įranga:

LT-14960

4, Europos saugos standartas:

EN-71

Atsiliepimai

DUK

Prašome perskaityti šią DUK. Kad būtų lengva apsipirkti.

Q1: Kaip aš galiu žinoti, kokių produktų yra sandėlyje?

Prašome patikrinti, ar su mumis prieš jūsų užsakymą, nes mes gamyklos su riba stcok ir kai karšta prekę parduoti greičiau.

Q2: aš galiu mokėti su savo kreditine kortele? Ar Paypal?

A: Taip, daugelis kredito kortelės gali būti naudojamos Kapt.lt, bet tai geriau pasikonsultuoti Kapt.lt klientų

pritaikyti Spalva,Logotipas,dydis,medžiaga,funkcijos
Amžius > 8 metų amžiaus),> 3 metų,Suaugusieji,2-4 Metai
Tipas Skaidrės
reitingas komercinės paskirties
Oro Siurblys Įtraukti
standartai UL,CE,EN71,EN14960,ASTM,F963 HR4040,Brazilija,AUSTRALIJA
Modelio Numeris 9054
Medžiaga PVC
mokėjimo T/T", "Western Union", Prekybos Užtikrinimo
spalva Raudona,Mėlyna,Balta
Gamyba apie 15 dienų,
Sandėlyje Nėra sandėlyje
Dydis 12*5*7m
Prekės Pavadinimas kiemas
dizainas Pripučiamas Batutas
pristatymas Jūra
Pritaikyti priimti
Pakuotės Dydis 140cm x 100cm x 100cm (55.12in x 39.37in x 39.37in)
Pakuotės Svoris 327.0kg (720.91lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai