500PCS Mielas Animacinių filmų Celofano Sausainių Dovanų Maišeliai Plastikiniai Slapukas Krepšiai Vestuvių Saldainiai Pakavimo Maišelis OPP Maišeliai, Lipni 7x7

€8.13

-13%

€9.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšiai su, krepšys opp, krepšys vestuvių, Pigūs maišeliai su, Aukštos Kokybės krepšys opp, Kinija maišelį vestuvių Tiekėjų.

Pavadinimas: lipnus Plastiko Maišeliai Medžiaga: OPP Maisto Gade Kiekis: 500pcs/aikštelė (+/-2vnt) Dydis: 7 x7cm (1cm=0.3937 colio) (Check pridedami Dydžių pirmiau, prieš pateikiant užsakymą. Tai ne Tiek Didelis, kaip jums vaizdas. ) Sumaišykite spalva: 100vnt už vieno modelio!!! Naudojimas: Dovanos, Maistas, Slapukas, Sausainių, Saldainių, Šokolado, Macaron, Pyragas ir kt. Šie aukštos kokybės plastiko maišeliai yra puikiai tinka bet kokio progoms. Užpildyti kiekvienam su saldainių,Sausainių,šokolado,pyrago,Macaron mėtų arba specifinius goodies, kurią norėtų pateikti svečiams. Pažymėti: Ten turėtų būti šiek tiek skiriasi spalva betweent ekraną ir realaus prodoucts!!! Nuotraukos yra tik informacinio, prašome įvertinti Realaus Dydžio sau!!!

Drear Draugas,

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!! Tikimės, kad jūs turite laimingas apsipirkti čia.,Mes atsiųsime jums didelis dovana tik Ekrano nuotrauką, galite pasidalinti ja !!

Pridėti mūsų parduotuvėje :

ten bus el. paštu informuoti jus apie visus naujus atvykus arba nuolaidos.

Jokių problemų,prašome laisvai susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą komentarą.mes padėsime jums ją išspręsti,ačiū!!

Prašymas Dovanų, Maisto, Slapukas, Sausainių, Saldainių, Šokolado, Macaron, Pyragas ir kt.
spalva sumaišykite spalva, raudona, mėlyna, geltona
Prekės Pavadinimas AŠ'MFINE
Modelis Animacinių filmų gyvūnų
Dovanų Maišelis Dydis 7X7cm
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Dovanų Krepšys Vestuves Celofano Slapukas Maišeliai, Plastikinės Pakuotės
Proga Motinos Diena,Helovinas,Gimtadienio,Šalis,Kinų naujieji Metai,Baigimo,Vestuvių,Valentino Diena,Vaikų Diena,Tėvo Diena,Jubiliejus,Atgal Į Mokyklą,April Fool ' s Day,Naujųjų Metų,Kalėdų,Padėkos
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas daug (500 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)

Panašūs produktai