Malayu Kūdikių Naujų Rudens 2016 M. Europos ir Amerikos mergina Kalėdų drabužiai, animacinių filmų sniego marškinėliai + dryžuotas kelnes drabužiai

€8.53

--2%

€8.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: merginos kalėdų drabužiai, kalėdų drabužiai, naujas ruduo, Pigūs merginos kalėdų drabužiai, Aukštos Kokybės kalėdų drabužiai, Kinija, naujas rudens Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę! Kreipkitės į mus: 1. Iki mokėjimo, prašome patikrinkite, jūsų laivybos informacija: vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, telefono numerį ir pan. 2. Prieš jums nuspręsti, kad (įskaitant drabužių, aukštis, ilgis ir pan.), jums turėtų doublecheck aprašyti dydį. Jei jūs negalite pasirinkti tinkamą dydį, jūs galite susisiekti su mumis, mes suteiksime jums konsultaciją, ačiū! Spauskite čia norėdami daugiau naujų elementų: http://Kapt.lt/store/1445056 mūsų paslaugą, Jūs galite kalbėtis su mumis per Alibaba TM turite bet kokius klausimus, mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, jei mes ne internetu, prašome siųskite mums elektroninį laišką ir mes susisieksime su jumis per 24 valandas. Jei turite kokių nors klausimų, prašome neatidaryti ginčą, jūs galite susisiekti su mumis, mes suteiksime jums geriausias paslaugas. Tikimės, kad malonus apsipirkimas, have a nice day! JAV: Nemokamas pristatymas nuo Kinijos ePacket pristatymo (7--15 dienų). dydis Ilgis(cm) Krūtinė*2(cm) Ilgas kelnes(cm) aukštis(cm) amžius 80 - - - 70-80 12M 90 - - - 80-90 24M 100 - - - 90-100 3T 110 - - - 100-110 4T 120 - - - 110-120 5T Prašome leisti 1-3CM skirtumai dėl rankinis matavimas.

Visi matavimo cm, atkreipkite dėmesį, 1 cm = 0.39 colių,1 colis=2,54 cm Dear Klientas: Sveiki! Sveiki atvykę į Malayu Baby Store Http://Kapt.lt/store/1445056 Mes garantuojame vertės pasirinkto produkto. Mums rūpi klientų vertę ir jų nuomonės. Todėl kurti pasitikėjimo atmosferą ir sąžiningumas. Mes tikimės sukurti sėkmingą verslo santykius su jumis. pristatymo laikas EMS (5-15 darbo dienų) Kinijos Oro Paštas (15-60 darbo dienų) DHL (5-8 darbo dienų kelyje), "Fedex" (5-8 darbo dienas) 1. Pasirengę į laivą: Kadangi mes rankena labai daug užsakymų kiekvieną dieną, mes paprastai organizuoja vežimą per 1-5 dienas. Būkite kantrūs ir nepatogumų jums. 2. Dėl mokesčių daugeliu atvejų, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų. Mes ją paskelbsime yra dovana, mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių. Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnams gali būti griežtas. Mes nesame atsakingi už bet kokius muitinės mokesčių; prašome patikrinti, ar jūsų muitų politika ne savo vietoje. Jei jūs turite sumokėti muito mokesčius, tai yra jūsų atsakomybė siekiant savo šalyje; pirkėjas turėtų žinoti, kad tokia situacija. Atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti. pastaba: 1. Jei pasirinksite, greitas pristatymas, prašome pateikti teisingą telefono numerį, kad būtų išvengta vietinio pašto tarnyba negali gauti paketas su jumis, kai jūs atvykstate. 2. Atsiprašome, mes ne remti P. O. Dėžutės adresą. Prašome palikite savo teisingą adresą, kai pateikiant užsakymą. Pakavimo Duomenys, Jeigu jūsų užsakymas viršija 300 JAV dolerių, susisiekite su mumis ir mes atsiųsime jūsų paketą nemokamai per EMS (greičiau, nei pašto siuntinių) Stambiems klientams daugiau nuolaidų, daugiau netikėtumų, Naujų ir senų klientų, siekiant gauti jūsų paketas yra sėkmingas, prašome rašyti savo vardą, pavardę ir išsamios informacijos gavimo Visi daiktai bus patikrintas prieš vežimą. 100% kokybės užtikrinimo! Inventoriaus sekimas ir laiku Dėkojame už jūsų supratimą, ačiū. 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. Teigiamas (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš pateikdami mums savo nuomonę. 2. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite neigiamas (1-3 žvaigždės) grįžtamojo ryšio, arba detalus įvertinimas. Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Kailis
Stilius Naujovė
Modelio Tipas Animacinių filmų
Medžiaga Medvilnės
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Vaikas MUS Dydis 12M, 24M, 5T, 3T, 4T
Rankovės Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas Malayu Kūdikių
Elemento Tipas Rinkiniai
Lytis Merginos
Apykaklės O-Kaklo
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Uždaryti Tipas Megztinis
Modelio Numeris a266
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)

Panašūs produktai