Patalynės Komplektas - karinio jūrų Laivyno Jūreivystės Inkaro su Pilka Balta Zig Zag "Chevron" Modelio Antklode Padengti Nustatyti Lovatiesė Paauglių/Suaugusiųjų, 4 Gabalas

€89.05

-30%

€127.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Antklode Padengti Rinkinys, modelis antklode padengti rinkiniai, patalynės komplektas, Pigūs antklode padengti rinkinys, Aukštos Kokybės modelis antklode padengti rinkiniai, Kinija patalynės nustatyti Tiekėjų.

Dear Klientas:

Prašome perskaityti šią turinys prieš perkant.

1, Ten dizainas bus šiek tiek spalvų skirtumai tarp nuotraukos ir realių;ir pagalvių užvalkalai yra sumažinti atsitiktinai, jei jums priimti negali, spalvų skirtumai, pls kruopščiai galvoti prieš perkant .

2,Kai kurios spalvos blukimas ir dydis mažėja, yra neišvengiamas, kai skalbimo pirmą kartą

3,Rankinis matavimas,3-5cm klaidos yra normalu.

4, Šie rinkiniai nėra jokios šalikas ar užpildų antklode padengti arba užvalkalai;ir tai yra plokščias lapas nustatyti,kuriuose nėra lape nustatyti su elastinga juosta

6,jei esate iš Brazilijos ir pasirinkite siuntimo būdas, kurias "fedex", UPS,DHL,ir pan,pls pasiūlyti savo CPF ar CNPJ,ar mes laivas per China post " oro paštu.

7,kai kurių nuotolinio srityje,jūs turite papildomai mokėti pristatymo mokesčio,mes patikrinti ir siųsti jums pranešimą ar mes laivas per china post " oro paštu.

8,Jei turite specialių pageidavimų deklaruota vertė,pls palikti pranešimą kai pirkimo.mes paprastai pareiškia, numatytoji vertė mažesnė nei kaina, kurią mokate.Mes nesame atsakingi už bet kokius tarifus ir priskirtus mokesčius.

Spausdinimas: Unikalus 3D skaitmeninio Meno Spausdinti.Spalva NĖRA Lengva išnyks.

Medžiaga: Teptuku Medvilnės, jausti minkštas ir lengvas, Kvėpuojantis ir ne nyksta,Labai Tvirtos, ilgas užtrauktukas uždarymo

Dėmesio, realios spalvos gali skirtis nuo spalvų ekrane dėl monitoriaus spalvų apribojimų. Jei jūs neturite labai patinka, nekilnojamojo spalvos,prašome grąžinti prekę, ir išlaikyti ją geros būklės.

Priežiūros Instrukcija Mašina plauti su šaltu vandeniu; nenaudokite baliklio; Būgniniai sausas, mažai šilumos, Geležies, Vidutinės trukmės; ne sausas švarus

Išsamiai:

apima:

Taikymo Dydis 1,0 m (3.3 kojų),1,2 m (4 pėdos),vienijanti 1,35 m (4.5 kojų),1.5 m (5 kojos),1,8 m (6 pėdos),2,0 m (6.6 pėdos),2,2 m (7 metrų),2.5 m (8 pėdų),2.8 m (9 pėdos)
Audinio Skaičius 60
Dydis Full, King, Queen, Twin
Svoris 2KG
Naudoti Namuose
Audinio Tankis 133X72
reitingas kokybė
Spalvos Atsparumas (Grynas) 4
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
siūlų skaičius 200TC
Modelis Spausdinti
Tipas Lapas, Užvalkalas & Antklode Padengti Rinkiniai
Lapas Tipas Butas Paklode
Modelio Tipas Pledas
Prekės Pavadinimas žavesio namuose
Technics Audiniai
Kiekis 4 vnt.
Įdaru Nėra
Stilius Europa
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)

Panašūs produktai