1W 6 V 80*80mm Polikristaliniai Epoksidinės Dervos Mažųjų Saulės baterijų Gamyklos Pardavimo Kaina Gali Būti Pritaikytas Baterija, Įkroviklis, Šviesos

€41.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gali žibintai, Pigūs gali žibintai, 1W 6 V 80*80mm Polikristaliniai Epoksidinės Dervos Mažųjų Saulės baterijų Gamyklos Pardavimo Kaina Gali Būti Pritaikytas Baterija, įkroviklis, šviesa.

1W 6 V 80*80mm Polikristaliniai Epoksidinės Dervos Mažųjų Saulės baterijų Gamyklos Pardavimo Kaina Gali Būti Pritaikytas Baterija, Įkroviklis, Šviesos

Mūsų įmonė projektuoja ir gamina nedidelį saulės skydelis su skirtingos specifikacijos ir dydį. Mes naudojame aukštos skaidri epoksidinė derva, kad apibrėžtų mažų saulės baterijomis ir dirba didelio intensyvumo ir anti-iškreipti PCB lenta (sunku pasteboards ir stiklo pluošto plokštės), kaip baseboard. Mes importo skirtingo garsaus prekės ženklo saulės elementų (125/156) saulės skydelio. Mūsų epoksidinės dervos saulės skydelis yra atsparus UV ir geltonuoja, atsparus vandeniui. Visi mūsų epoksidinės dervos saulės kolektorių yra draugiškos aplinkai ir įvykdyti ROSH direktyvas.

Mažas saulės skydelis svyruoja nuo 0,1 M iki 2W apskritai, turi įvairaus dydžio ir formos. Jis turi plačias programas ir gali būti naudojami įvairūs elektroniniai prietaisai ir apšvietimo produktus. Mes galime projektuoti ir gaminti nedidelius saulės skydelis ir valdymo grandinės. Valdymo grandinės vengia baterija elektroninių produktų ir apšvietimo produktų perkrovimas ir daugiau-iškrovimas.

1. Epoksidinės saulės skydelis struktūra

Tai tradicinis tipas mažųjų saulės skydelis vadinamas epoksidinės dervos aplieti saulės skydelis, kuriam sticked kartu epoksidinės dervos klijai temperatūroje 50~60 laipsnių, pamatysite epoksidine derva padengtas skydelis turi trijų sluoksnių,

1. Epoksidinės dervos AB " klijai

2. Saulės elementai

3. PCB Lenta

2. Savybės:

1. Paviršius yra užklijuoti aukštos kokybės epoksidine derva, poliesterio plėvelė;

2. Aukšto konversijos efektyvumą remiantis pirmaujančių novatoriškų fotoelektros technologijas;

3. Didelis stabilumas garantuotas+/-3% galia tolerancija, užtikrinti investicijų grąžą;

4. Graži išvaizda;

5. Atlaiko aukštą vėjo slėgio ir sniego apkrovos;

6. Lengva įdiegti.

3. Kokybė ir sauga:

1. Griežta kokybės kontrolės, atitinkančios aukščiausius tarptautinius standartus;

2. ISO9001:2008(Kokybės Valdymo Sistema)sertifikuotos gamyklos gamybos pasaulinės klasės produktus;

3. Produktai atitinka tarptautinius standartus, ir iš profesinės bandymų ir sertifikavimo institucija (RoHs, CE, FCC).

Jei jūsų specifikacija skiriasi nuo mūsų, kviečiame susisiekti su manimi.

Mes galime pritaikyti forma, dydis, kabelinė, įtampa ir galia jums reikia.

● Mokėjimas: visa, MasterCard, sąlyginio Deponavimo...

Kai darai mokėjimo, jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą. Prašome turi per 3 dienas. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą. (Išskyrus kredito kortelės, taip pat galime sutikti T / T", "Western Union" ir "PayPal". Jei norite padaryti, mokėjimo šių būdų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.)

● Patvirtinti, adresas, pilnas pavadinimas

Mes laivas sklypo Kapt.lt tai, kad adresu. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra supakuoti savo adresą, prieš jums mokėti.

SKELBIMAS:

1.Įsitikinkite, pašto kodas derinama savo miestą, adresą.

2.Rusijos pirkėjai, prašome palikti mums savo VARDĄ ir pavardę iki pristatymo.

3.Brazilija pirkėjai, prašome palikti mums savo CPF / CNPJ; Čilė pirkėjai, prašome palikti mums savo VĖŽIOSE NE ...

Per 5 darbo dienas greitas pristatymas

1.Mes stengiamės, kad laivas jūsų sklype per 5 darbo dienas po jūsų apmokėjimo.

2.Kai kurie individualų produktų, pvz., saulės kolektorių, išjungti tinklo keitikliai, mes tik galime pradėti gaminti po patikrinimo su jumis, kad pristatymo laikotarpis gali būti ilgesnis nei įprastai tvarka. Tikimės, kad jūs galite suprasti ir suteikti mums daugiau pacientų laukti sklypų. Ačiū.

3. Jei yra bet kokia netikėta situacija, kaip trūksta žaliavų mūsų gamyklą, mes galime ne laivo sklypo laiku, mes ne senesniame kaip galima greičiau ir stebės, kad ship užsakymą greičiau.

● "FedEx", DHL, UPS, TNT ...

Mes laivas visame pasaulyje "FedEx", DHL, UPS, EMS, TNT, Kinija Paštu, e-pakelio ir kitais tinkamais būdais.

Kartais, mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi trečiųjų šalių paslaugų, bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis arba galite patikrinti su vietos express stebėjimo, mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakyti

Skelbimas:

Pagal jūsų užsakymą mokėjimo, mes išankstinio apmokėjimo krovinių vežimo išlaidų ne mūsų pusėje, bet jis yra be muitų mokesčių. Taigi, jei sklypas yra reikalaujama imti muitinės, mokesčių, tai yra pirkėjų atsakomybę, siekiant padengti jį.

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių peržiūros.

Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugos ar bet kokių kitų problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą. Mes išspręsti šią problemą už jus.

Kodėl verta rinktis mus?

1. Įvairių saulės ir vėjo produktų pasirinkimas

Jei jūs norite statyti saulės ar vėjo, arba hibridinės energijos sistemos, jūs galite rasti visus susijusius produktus iš mūsų parduotuvės. Mes taip pat gali suteikti jums techninę paramą, kad jūs galite pasirinkti labiausiai tinkamus produktus jums reikia.

2. Dėmesingas aptarnavimas

MARSAS ROKO GRUPĖS buvo pastatytas 2007 metais. Mes turime pasitikėjimą, ir gebėjimas teikti aukščiausios kokybės produktus savo klientams. Su turtinga patirtimi, mes galime pasirinkti geriausią būdą pristatyti savo sklypo ir įsitikinkite, kad jūs galite pasiimti savo sklypo sklandžiai.

dabartinis 167mA
Saulės Elementai A Klasės Poli saulės elementai
Tipas Saulės Skydelis
Modelio Numeris P1W6V-80*80
PCB Medžiaga Izoliuojantį, aplinkos apsaugos ir anti-iškreipta, mdp ir mpp
Sandarinimo metodas Epoksidinės dervos A/B Klijai
Prašymas LED grow light, žaislai, krepšys, nešiojami telefono įkroviklis
Dydis 80*80mm
Storis 3~3.5 mm
Prekės Pavadinimas MARSO UOLIENŲ
Įtampa 6v
Ciklo 5-6 metų
galia 1w
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai