Rankdarbiams, "PASIDARYK pats" kryželiu,Rinkiniai, Siuvinėjimo rinkiniai,Džiaugsmingų Linksmų Kalėdų Dovana Kalėdų Senelis Modelis Kryželiu namų dekoro

€13.12

-50%

€26.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nustatyti gama, rinkinys, 4 stiklai, kryželiu rinkinys, Pigūs nustatyti paletė, Aukštos Kokybės rinkinys, 4 stiklai, Kinija kryželiu rinkinys Tiekėjų.

SVEIKI atvykę Į GRAŽI MERGINA Platinimo Produkto Aprašymas

Audinio Dydis:APIE 68*57CM

Tinklelis:252*201

TIPAS:spausdintą modelio

Su anglų kalba schema

*************************

1 inch=25.4 mm (1"=25.4 mm)

1mm=0.04 colių (1mm=0.04")

Pastaba: vienas siuvinėjimo siūlai gali būti suskirstyti į 6 dalių, šio 11ct, prašome naudoti 3 kryptis vieno dygsnio

♥KAIP DYGSNIO:

PAKAVIMO DUOMENYS

NEMOKAMAS PRISTATYMAS Mes laivas, kurį Kinija Paštu, Oro Paštu nemokamas pristatymas . Jei nurodymas yra daugiau kaip $200,paketas bus laivo nemokamai EMS arba DHL.bet Afrikoje countrys ir atokiose vietovėse, reikia, kad $300 nemokamas pristatymas EMS/DHL, Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų duo skirtumų muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.Siekiant užtikrinti, kad jūs mokėti minimalaus mokesčio,mes deklaruoja kaip "dovana" ar"pavyzdys" su mažos vertės. Ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

GRĮŽTA pažadame tiksliai aprašyti visi parduoti daiktus. Jei produktus, jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta, prašome susisiekti su mumis. Mes grąžinsime, jeigu jūs grąžinti prekes per 15days jūsų gavimo elementus. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba "online services", prieš išsiunčiant prekes atgal.

ATSILIEPIMAI

Jūsų grįžtamaisiais yra mums labai svarbus!!!Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių,stengsimės suteikti jums puikus aptarnavimas čia. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes tarnyba jūsų, kol jūs patenkinti.

Naudoti Paveikslai
Prekės Pavadinimas QIUSI
Išorinės Pakuotės krepšys/sandariklio
Drobė Pakavimo Metodas Sulankstyti
Modelio Tipas Portretas
Stilius Pastoracinės
Tipas Pakuotė
Medžiaga 100% Medvilnės
Rėmas No
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 9cm (3.94in x 3.15in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)

Panašūs produktai