DIYSECUR 4.3 colių Patalpų Stebėti + 600 TVLine HD Kamera IR Naktinio Matymo Vaizdo Duris Telefonas, Vaizdo Domofonas

€90.51

-13%

€105.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vaizdo Domofonas, Patalpų stebėti, vaizdo duris telefono, Pigus video domofonas, Aukštos Kokybės patalpų stebėti, Kinija vaizdo durų Tiekėjų telefono.

Vaizdo Durų Telefonu Skambinti 4.3 colių Lcd Vaizdo Namo Įrašas Domofonas

4.3" Spalvotas Rankas Nemokama laidinio Doorphone Video

Aprašymai: laidinė apsaugos sistema produktą jūs žiūrite dabar yra naujausias populiarus, fashional, goodlooking ir patogus duris telefono komplekte su 1-kamera ir 2-stebėti, kurie turi 4,3 colių ekraną ir suteikia gražią viziją ir saugus jausmas labai paprastas diegimas ir naudojimas. Ji priima pažangias technologijas ir naujausius kompiuterių lustai, kurie labai pagerina stabilumą ir ilgaamžiškumą sistemos. Dizainas plono sienos montavimas taip pat, kad šis produktas lengvas ir patogus. Dėl paraiškų, ji gali būti plačiai naudojami apartamentai, vilos, viešbučiai ir biurai ir pan.

Į funtions daugiausia apima rankas-nemokamai stebėti, du-taip, domofonas, aukštos raiškos matomumas, užrakto valdymo, infraraudonųjų spindulių naktinio matymo lauko stotis, reguliuojamas domofonas apimtis ir ekrano spalvos produktas. Daugiau informacijos rodomos, kaip laikytis.

Savybės:

Juoda ir balta collocation sklandžiai kolegijos patalpų stebėti, madingi ir prabangus. Su aliuminio lydinio korpuso, ant lauko blokas, atsparus vandeniui, antioksidantas ir patvarus naudoti. 4.3" spalvotas TFT LCD ekranas, be radiacijos, mažas energijos suvartojimas, aukštos raiškos, ir paspauskite klavišą kontrolės. Lauko CCD kamera su aiškiai naktinio matymo gali stebėti ir fiksuoti vaizdus prasto apšvietimo aplinkoje. Sujungia daug funkcijų į vieną: du-taip, domofonas, priežiūros, atrakinti, rankas nemokamai skambinti ir kalbėtis, ir kt. 25 skirtingų rūšių melodijas už savo pasirinkimus. Garsumo, šviesumo ir kontrasto yra reguliuojamas. Tiekiama su prijungimo kabelis ir adapteris, vartotojai gali įdiegti pagal eksploatacijos instrukcija. Gali būti plačiai naudojamas vienai šeimai skirti namai, vilos, biuruose, viešbučiuose ir pan. Parama-ne ilgiau kaip 3 lauko blokas su 6 patalpų vienetų.

Išsamiai parodyta:

4.3" spalvotas TFT LCD ekranas ir ir SPINDULIŲ naktinio matymo lauko kamera be radiacijos, mažas energijos suvartojimas, aukštos raiškos, ir paspauskite klavišą kontrolės.

Juoda ir balta collocation sklandžiai skydelis build-in 4.3 colių ekranas patalpų stebėti, madingi ir prabangus.

Garsumo, šviesumo ir chroma gali būti pakoreguoti, kad atitiktų jūsų poreikius. Be to, čia yra 25 rūšių muzikos žiedų pasirinkimas.

Lauko kameros turi infraraudonųjų SPINDULIŲ LED) ir infraraudonųjų SPINDULIŲ jutikliu, ir SPINDULIŲ jutiklis bus įjungti IR led automatiškai, kai šviesos mažai. Jis leidžia jums gali aiškiai matyti, kuris beldžiasi į duris, net naktį. Tai puikus dizainas.

Atgal pakabinti dizainas taip pat yra vienas iš pranašumų, kurie leidžia stebėti būti įdiegta daugiau lengvai ir patogiai. Ji gali būti įdiegta bet kur, kur jūs norite.

Ekrane vaizdas ekrane yra labai aiškus peržiūrai, kuri bus tikrai patenkinti bendro naudojimo.

Lauko kamera su aiškiai infraraudonųjų SPINDULIŲ naktinio matymo gali stebėti ir fiksuoti vaizdus prasto apšvietimo aplinkoje. Nd mes siūlome jums nereikia įdiegti jūsų lauko kamera vieta, kur lengvai gali atskleisti smarkus lietus.

Dual-taip, domofonas ir patalpų stebėjimas

Kai kas nors paspauskite skambinimo mygtuką ant lauko vieneto, tai bus aktyvaus patalpų stebėti, stebėti bus įjungti, žiedas ir rodyti video ne. Todėl jūs galite pamatyti, kas yra už jos ribų, paštininkas? kaimynas? pardavėjas? senas draugas? ar vagis? Tada galite paspausti atsakymą mygtuką stebėti, kalbėtis su žmonėmis ne, atrakinti spyną ir paspauskite atsako mygtuką dar kartą, norėdami baigti perskaičiavimo. Kai ekrane telefonui veikiant laukimo režimu, galite pamatyti, kas vyksta už spaudos stebėseną mygtuką.

Elektros užrakinti ir patalpų Atrakinimas, kad namuose saugiau

Šios durys telefonas gali dirbti su 12V elektros užrakinti, todėl jūs galite prijungti elektros užrakto sistemą. Su šia funkcija, jums nereikia eiti į duris atrakinti savo svečių, jums tiesiog reikia paspausti atrakinimo mygtuką ant monitoriaus. Jis atneš didelę patogumo jūsų ir jūsų šeimos nariai.

( Šis elektrinis užraktas nėra įtrauktos, jei jums reikia, nedvejodami kreipkitės į mus. )

Jei naudojate NE lock, galite prijungti jį prie lauko padalinys, tiesiogiai be papildomo maitinimo. Tačiau NC-strike, užrakinti arba magnetinis užraktas, jums reikia pridėti papildomą 12V maitinimo modulis. Mes galime suteikti tokias maitinimo modulis, elektros užraktas, nuotolinio valdymo pultelis ir exit mygtuką, jei jums reikia šių rinkinių, prašome susisiekti su mumis dėl kainų.

Programos

Šios durys telefono sistema gali būti plačiai naudojamas Vila, biuro, privačių namų, ir kitos vietos, poreikius, domofonas. Tai ne tik domofonas sistema, bet ir namų apsaugos sistema.

Techniniai duomenys:

Lauko Kameros Modelio Nr. L Naktinio Matymo infraraudonųjų SPINDULIŲ Šviesos, matomas per 5 metrus, Matymo Kampas 90° Plataus Kampo Rezoliucija 600 TV Line Plus Automatiškai Valdyti elektros Energijos Suvartojimas veikiant Budėjimo režimu: 0,1 W; Darbo: 4 W Darbo temperatūra -10°c~+55°c Montavimo prie Sienos tvirtinamas Medžiaga Aliuminio lydinys ir ABS Dydis 128(L)*94(W)*38(H)mm Svoris Neto 181g Patalpų Stebėti Modelio Nr. V43D11 Ekranas 4.3" plataus kampo TFT LCD, 16:9 Ekrano Rezoliucija 480*RGB*272 Galia AC100V-240V 50Hz-60Hz Nedelsiant pokalbio laikas 120s ±10% Vėlavimo Stebėjimo laikas 40s ±10%, Galioja Atstumas 100M (4x1 mm2) elektros Energijos Suvartojimas veikiant Budėjimo režimu: 0,5 W; Darbo: 8W Adapterio Įvesties AC100~ 240V, 50/60 hz Adapteris Output: DC 15V Darbo Temperatūra -40°c~+70°c veikiant Budėjimo režimu, Temperatūra -20°c~+60°c, Montavimas Sienos montuojamas/liftas stalo Dydis 191(L)*131(W)*22(H)mm Materail ABS Neto Masė 250g

Įėjimo Zona Nėra
Ekrano Tipas spalva
Prieigos Kontrolė Nėra
Modelio Numeris V43D11-L 12
Jutiklio Dydis(Coliai) 1/4
Atsparus vandeniui Taip
Ekrano Dydis(coliai) 4.3
Žiūrėjimo Kampas (°) 90
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Domofonas Sistema
Atsakyti Režimas "Hands-free
Vaizdo kameros Jutiklio tipas CMOS
Fotoaparatas Spalvos
Samrt Namų Sąsaja No
Skambinti Taip
Dydis 191 x 131 x 22mm
Prekės Pavadinimas DIYSECUR
galia 110V-240V
Rinkinio Sąrankos Vienas su Dviem vaizdo doorphone
Technologijos Skaitmeninis
Ryšio Sąsajos Laidiniu
Rezoliucija 600 TVLine
Prisijungimo Būdas Laidiniu
IP Kameros Sąsaja No
Įrengimas Tvirtinimas Prie Sienos
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 15cm (11.81in x 11.81in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 1.8kg (3.97lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai