Už GoPro PAccessories Nešiojamų Saugojimo Fotoaparato Krepšys, atsparus Vandeniui, Vežančių Kelionės Atveju stocker GoPro HERO5 4 Sesijos HEROJUS 5 4 3

€16.20

-16%

€19.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: byla dėl gopro, neperšlampamas maišelis fotoaparatas, fotoaparato krepšys gopro, Pigūs atveju gopro, Aukštos Kokybės, vandeniui atsparus krepšys fotoaparatas, Kinija fotoaparato krepšys gopro Tiekėjų.

Savybės

1. Yra organizuoti ir užsakymą suprojektuoti saugojimo atveju savo GoPro kamera ir priedai

2. Puikus GoPro saugojimo, kai nenaudojamas

3. Puikiai, kaip apsauginis kelionės atveju

4. Aptakus, lengvas, kamšalu, ir kompaktiškas!

5. Puikiai formos skyrių, dėl GoPro kamerą, išorinį korpusą ir priedai

6. Suderinama su GoPro HERO4 /3+ /3 /2 /1

Bendrieji Medžiaga Nailonas + EVA Suderinamas su GoPro HERO4, GoPro HERO3+, GoPro HERO3, GoPro HERO2, GoPro HERO1 Funkcijas atsparus Vandeniui, Dulkėms, smūgiams atsparių Dydis 32cm x 22cm x 7cm Svoris 444g

1. Mes laivas Kapt.lt " adresas tik. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Kapt.lt sąskaita yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 2. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, nemokamas pristatymas, gali būti tik stebimi Kinijoje, tačiau nėra išsamiai stebėjimo informaciją jūsų šalyje. Jei norite registruoto siuntimo būdą, pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, arba Kapt.lt Standartinis Pristatymas, kuris kainuos apie $2. 3. Paprastai, mes išsiųsti užsakymą jums per 3 darbo dienas po jūsų mokėjimas patvirtino Kapt.lt. 4. Jei negavote kad per pristatymo laikas, arba, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. Mes pasistengsime atsakyti jums per vieną darbo dieną. 5. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių. Šie mokesčiai nėra įtraukti į produkto kainą ir siuntimo išlaidas.

12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų. Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 2. Mes visada siūlome aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą ir teikti geras paslaugas jums. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti problemą, ir jums turėti " laimingas pirkinių patirties čia. Ačiū!

Gyvenimas yra judėjimas. Žaisti jūsų zonoje. PULUZ yra patikimas ir patikimas prekės ženklas. PULUZ dėmesio projektavimas, gamyba, prekyba ir pristatymas fotoaparato priedai, pavyzdžiui, vaizdo kameros narve, kišeninis stabilizatorius, baterijos rankena, trikojis, foto studija priedai ir pan. Mes turime savo gamybos linijas. Stipri techninė parama ir gera produktų kokybė yra garantuojama.

Suderinamas su GoPro Hero 5 4 3+ 2 1 HERO5 Sesijos HERO4 Sesija
tinkamas už SJCAM sj7 star SJ6 legenda M20 SJ7000 SJ6000 SJ5000 SJ4000
Modelio Numeris PU110
Pakuotė Taip
Dydis 32cm x 22cm x 7cm
Spalva juoda spalva
Aksesuarai Tipas Nešiojimo ir kelioninis dėklas
Medžiaga Nailonas + EVA
Pritaikymas už Xiaomi Yi II 4K EKEN H9 H9R H8R SOOCOO C30R gitup git2
Prekės Pavadinimas PULUZ
Tipas Sunku Krepšys
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 33cm x 24cm x 7cm (12.99in x 9.45in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 0.79kg (1.74lb.)

Panašūs produktai