Yituancar 2X Daugiafunkcinis LED DRL Šviesos važiavimui Dieną Vandeniui Automobilio Stiliaus Balta Potvynių & Vietoje Lempa, Vienas Su Valdikliu

€21.55

-55%

€47.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dieniniai, dieniniai drl, drl dienos, Pigūs dieniniai, Aukštos Kokybės dieniniai drl, Kinija drl dienos Tiekėjų.

Yituancar Daugiafunkcinis 2vnt/Komplektas Led DRL Šviesos važiavimui Dieną Vandeniui Automobilio Stiliaus Balta Potvynių & Vietoje Lempa, Vienas Su Valdikliu

Žanras: Tai yra viena pora, 6-Žibintai, LED Dieniniai Žibintai, universalus tinka bet automobiliams, LED lempos namas, mažas energijos suvartojimas,100% Brand New. Ryškus LED suvartoja kur kas mažiau elektros energijos nei standartinė lemputė, išlaikant optimalų šviesos srautą. Patrauklus plonas dizainas ir ddjustable laikiklis, kuris tinka varlous automobilių modeliai. Warterproof atšvaitas visų kelių oro sąlygų Paprasta naudoti .Lengva ir paprasta įdiegti Šviesus su super šviesos šviesos važiavimui dieną į vairavimo saugumą. Ilgesnis gyvenimas LED gyvavimo laiką iki 50 000 valandų,minimalus išlaikymo išlaidų. Padidinti iš viso pasirodymai Extra cool white šviesos padidina ir viso išvaizdą jūsų automobilio šviesos važiavimui Dieną padidina saugumą vairuojant leidžia jūsų vehicie būti matoma esant gerokai toliau atstumus.Labai pagerina reakcijos laikas besiartinantis vairuotojai į incldent. Dėmesio: Atjunkite maitinimo iki sumontavimo.Tvarkyti komplektas su automobilio

Pecifications: Šviesos spalva: Balta Medžiaga: Metalo korpusas Skaičius lemputes: 2X6LEDs=2X6 Vnt 1W Led 2X9LEDs=2X9 Vnt 1W Led Transporto priemonės Naudojimas: Universalus Neto svoris: 550g / 765g Dydis: 2X6LEDs=165mm X 40mm X 22 mm (L x W x H ) 2X9LEDs=255MM X 42MM X 24MM(L x W x H ) Trukmė: 500000 valandas Lemputės Spalva temp: 6, 000K-6,700 K Ryškumas: 480 LM Vardinė / 850 LM Vardinis Vardinė Darbinė įtampa: DC 12V Vardinė Darbo srovė: 0.4 Nominalus galingumas :2X6LEDs=12W 2X9LEDs=18W

Valdiklio funkcija Automatinio įjungimo/IŠJUNGIMO funkcija: Kai reguliatorius prijungtas prie ACC, LED dieniniai žibintai(DRL) willautomatically įjungti, kai variklio paleidimo. Išjungti šviesos funkcija: Kai priekinis žibintas įjungtas, DRL bus išjungti . Kai priekinis žibintas yra išjungtas , DRL yra perduota įjungti šviesos. Pritemdymo funkcija: Kai šono šviesa įjungta , DRL bus blankesnis . Kai šoninis apšvietimas išjungtas , DRL yra perkeliamas į visišką ryškumo režimu.

Laidų: Raudona linija -- Automobilio Akumuliatoriaus Teigiamą Juoda linija -- Automobilio Akumuliatoriaus Neigiamo Mėlyna linija -- ACC Nedelsiant Apšvietimas Balta linija -- priekinis žibintas Žalia linija – Automobilių Ragų Dvi geltonos linijos --Kairysis / Dešinysis Posūkio Signalas

Paketą Sudaro: 2vnt LED Dienos Veikia Šviesos Instaliacija priedai

Pristatymas

1-3 dienų laikotarpis bus reikalingas po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. Prekės bus išsiųstos jūsų nurodytu adresu, įtraukta į Kapt.lt. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir pašto kodą yra teisinga.

Pateikite correctaddress po apmokėjimo per 1-2 dyas ; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, kai įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

EMS, DHL, TNT, "FEDEX", UPS,Registruotu laišku, palaiko visus.

Jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten įvyks kitų mokesčių. Paprastai tai trunka 7-20 darbo dienų atvykimą iki EMS, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo. Prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau balta atsakymą. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Mokėjimo būdas

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos , Kreditinės kortelės , Western Union".

Vartotojo pareigas , vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis . Tai pirkėjo atsakomybė , bet mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai , ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina , jis bus būti pirkėjo atsakomybė.

Nuotrauka

Mūsų produktai per profesionaliosios fotografijos įranga, fotografavimo, vaizdų, įvairių klientų dėl kompiuterio ekrano spalvų parametrus, nuotraukos ir natūra gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, prašome pirkėjų atkreipti dėmesį.

Atsiliepimai

Mes, internetinėje parduotuvėje, jūsų nuomonė yra labai vertinga mums.

Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai!!

Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

Jei manote, kad turime gerinti kažką, tai yra labai rūšies jums suteiks mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums palikti neigiamą feeback. Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3stars) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) feeback. Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia.

Mes manome, kad yra protingas sprendimas.

Ačiū! Have a nice prekybos dieną.

Paslauga

Mes priimame Mažmeninė, Didmeninė prekyba, Mišrūs kad ir Lašas Laivas. Mes siūlome didelį nuolaida didmeninėje ir sumaišyti užsakymus. Jūs galite susisiekti su mumis dėl bet kokio klausimo, tai mūsų malonu atsakyti į visus jūsų klausimus per 24 valandas.

Susisiekite su MUMIS

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena.

Objektyvo Nėra Įtrauktos
Prekės Svoris 530g
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
Įtampa 12V
Prekės Skersmuo 16.5cm
Modelio Pavadinimas RMC-DRL-6-5M
Led Šviesos Tipas LED ŽIBINTAI
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Audi
Medžiagos Tipas Metalo Korpusas
Galia 12W
Prekės Pavadinimas Yituancar
Liumenų 480LM
Automobilio modelis unversal
Specialios Funkcijos Daugiafunkcinis Apšvietimas
Spinduliuojantis Spalva Balta 2X6LEDs, Balta 2X9LEDs
Automobilių Gamintojo Ford
Pakuotė
Elemento Tipas Dieniniai Žibintai
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai