HIMABM Natūralus Rožių Kvarco Gua Sha Guasha Valdybos Veido, Kūno SPA Masažas Atsipalaiduoti Priemonė Atsipalaiduoti Reiking Gydymo prekės atsipalaiduoti įrankis

€10.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: poilsis įrankiai, gua sha, guasha valdyba, Pigus poilsis įrankiai, Aukštos Kokybės gua sha, Kinija guasha valdybos Tiekėjų.

HIMABM Natūralus Rožių Kvarco Gua Sha Guasha Valdybos Veido, Kūno SPA Masažas Atsipalaiduoti Priemonė Atsipalaiduoti Reiking Gydymo prekės atsipalaiduoti įrankis

Jeigu jus domina mūsų produktai ar turite klausimų gavę, jūs galite tiesiogiai mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai, mes bus gauti jūsų informaciją, bus pirmas kartas su jumis susisiekti. Visi mūsų produktai yra aukščiausios kokybės, bet tarptautiniai express turi daug veiksnių, kurie negali būti kontroliuojamas, prašome nesuteikia mums blogai, pašarų atgal tiesiai, labai labai ačiū.

Produkto tipas

Guasha Valdybos Veido, Kūno SPA Masažas Atsipalaiduoti Įrankis

Medžiaga

Rose kvarco kristalas

Iš anksto išgręžtas

Nr.

Spalva

Kaip parodė nuotrauką. Spalva kiekvienas produktas, gali būti šiek tiek skiriasi,nes visi jie yra natūralūs.

Dydis

114*36*6mm(4.49*1.42*0.24 in)

Dydis klaida egzistuoja,1-3mm.

Nemokamas pristatymas

Taip

Apsaugoti privatumą

Mes visiškai apsaugoti jūsų privatumą, ant pakuotės paviršiaus ir muitinės deklaracija

Svoris

Maždaug 49g(0.11 lb)

Kilmės vieta

Kinija(Žemyninė)

Vaškas ant paviršiaus

Nr.

Pridedamas string

Nr.

Šilko maišelį, kaip dovana nemokamai

Taip

Pakuotė

Dėžutėje ir bubble wrap

Įrenginio Tipas

Gabalas

Pristatymo Laikas

Paprastai 15-45 darbo dienas po apmokėjimo tik jei mes naudojame Kapt.lt standartinis pristatymas.

Mokėjimo Terminai

Sąlyginio DEPONAVIMO sąskaitos, kreditinės kortelės, indėlių kortelės ir kt.

Teisingą adresą, pašto kodą,vardą, pavardę bei telefono numerį

Gerbiami pirkėjas,jeigu jūs norite nusipirkti šią prekę,plsre-patikrinkite adresą, pašto kodą ir telefono numerį. Ir reciver pavadinimas,tai geriau palikti visas pavadinimas,ar tai gal sukelti tam tikrų problemų, jei pavadinimas ir zip kodas yra neteisingas.ačiū!

Nuolaida informacija

Jei galite pirkti didelį kiekį,mes suteiks jums daug nuolaidų. Rinkos susiduria visas pasaulis, ilgalaikis įdarbinimas, pasaulyje, visame pasaulyje didmenininkai, tarpininkai,daugiau, nuolaida. Sveiki atvykę į mūsų gamyklą revizijos, mes nuoširdžiai tikimės bendradarbiauti su jumis. Susisiekite su mumis norėdami gauti daugiau informacijos.

Pastaba : Kaip maži komponentai, prašome vengti vaikams valgyti, tai gali sukelti uždusimo. Neplaukite su actu ir namų dezinfekcijos. Neplaukite su actu ir namų dezinfekcijos. Kiekvieną nefritas ar kristalų yra maždaug dydžio, tačiau nefritas ar kristalų dydis, spalva ir forma gali šiek tiek skirtis, nes šis akmuo yra sukurta natūraliai ir kiekvienas yra unikalus. Prašome tikėtis šiek tiek kinta. Prašome užtikrinti, kad užpildyti savo vardą, pavardę, teisingą pašto kodą ir telefono numerį. Didmeninė, yra prieinamas, prašome susisiekti su mumis dėl puikių nuolaidų. Mes ieškome agentas elgtis mūsų produktus visame pasaulyje. Mes visiškai apsaugoti jūsų privatumą, ant pakuotės paviršiaus ir muitinės deklaracija. Vengti mokėti daug muitų ,muitinės deklaracija, kaina gali būti mažesnė, jei jums reikia, prašome užsirašyti, jei jums reikia. Ši kaina nėra užsakymą mokesčių. Nereikia atmesti galimybės, mokėti mokesčius.

Prekės Pavadinimas HIMABM
Modelio Numeris BJ-9
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
sandėlyje Taip
Spalva Rožinė
Svoris Approximately 49g(0.11lb)
Medžiaga Rose Kvarcas
Dydis 114*36*6mm(4.49*1.42*0.24in)
Prašymas Įstaiga
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 9cm x 11cm (5.91in x 3.54in x 4.33in)

Panašūs produktai