XHC USB 2MHz Mach4 CNC 6 Ašies Judesio Kontrolės Kortelės Breakout Valdybos MK6-M4 Mašina, Centras, CNC Graviravimas Mašina #SM782 @SD

€305.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Breakout valdybos, mach4 cnc, judesio kontrolės kortelė, Pigūs breakout valdybos, Aukštos Kokybės mach4 cnc, Kinija judesio kontrolės kortelės Tiekėjų.

USB 2MHz Mach4 CNC 6 Ašies Judesio Kontrolės Kortelės Breakout Valdybos MK6-M4

Mašina Centras, CNC Graviravimas Mašina

Mach4 yra mūsų naujausias versija CNC judesių kontrolės programinę įrangą. Veikia iki 6 ašis mašinų, Veikiančių: Fabrikai, Maršrutizatoriai, & Tekinimo staklės Beta testavimas: 3d spausdintuvai, vandens purkštukai, ir tangentinis pjoviklių

Pastaba: mes nesiūlome Mach4 programinės įrangos . Jei reikia, galima pirkti per macho programinę įrangą svetainę kaip laikytis:

I. Aprašymas:

Tai naujausios kartos 6 ašies judesio kontrolės kortelę . Ji galėtų dirbti pagal Mach4 programinės įrangos. Didžiausias žingsnis-impulsų dažnis yra 2000 Mhz .

II. Pakuotės Turinys:

1 x CNC Mach3 USB, 6 Ašių Judesių Kontrolės Kortelė

1 x USB Kabelis

1 x anglų Vadovas

1 x CD

III. Savybės:

1.Dual-Procesorius, ARM+FPGA , Daugiau duomenų apdorojimo galia

2.Palaiko visas versijas Mach4 . ( Nepalaiko Mach3)

3.Dirbti pagal " Windows 32-bit ir 64-bit operacinės sistemos (įskaitant Mac OS)

4.Paramos veleno sukimosi dažnio funkcija.

5.USB jungtis nereikia įdiegti tvarkyklę, plug and play pagal visas Windows versijas.

6.Visapusiškai palaikomas USB karšto keitimu, USB jungtis būklės stebėjimo bet kuriuo metu. Pagal Mach4 darbo narė, USB kabelis unplugs ir tada žvakės, bet taip pat normalus ryšys.

7.Palaiko 6-krypties sąsaja.

8.Didžiausias žingsnis-impulsų dažnis yra 2000 KHz , galima prisijungti prie servo vairuotojo ir stepper vairuotojų.

9.Indikatoriaus lemputė rodo, įvairių darbo statusas, pvz., USB jungtis, Mach3 ryšį ir pan.

10.16 įvesties IO, 8 išėjimo IO, Palaiko pratęstas I / O kontrolė.

11. Laive izoliuotos elektros energijos tiekimo , nereikia išorinio maitinimo.

12.Visos IO port visiškai izoliuotas, stiprus anti-trukdžių, stabilių rezultatų.

13.Paramos veleno greitis PWM išėjimo; paramos veleno impulsas ir išėjimo kryptimi; paramos veleno greitis galia nuo 0 iki 10V analoginės įtampos.

14.Paramos XHC serijos belaidžio elektroninio Mach4 MPG, tokių kaip WHB04B-4-M4 MPG.

15.Su aliuminio korpusu, veiksmingai ekranavimas trukdžių, stabilus ir patikimas veikimas.

IV. Taikant Jungimo Schema:

V. Signalas Aprašymas:

VI. Instaliacijos Instrukcija:

VII. Apie Mach4 Programinė Įranga:

Mach4 yra visiškai naujos programinės įrangos, turinčios mažiau nei 1% programavimo kodas bendro su Mach3. Ji buvo parašyta nuo žemės iki būti plečiama, lankstus ir labai reaguoja naudoti su labai didelius failus. Mach3 buvo skirtas paprastas hobis mašinos ir vis dar tarnauja šiam tikslui gerai. Kai kokybė, greitis, ir galimybė naudoti arba mokytis pramonės stilius kontrolės priemonės ir metodai yra tai, ką reikia, Mach4 yra teisingas pasirinkimas. O ten buvo tik viena versija Mach3, Mach4 yra siūlomi skirtingų versijų. Mach4 buvo naudojamos Pramonės įrenginiai veikia nuolat per metus. Standartinis Mach4 montuotojas bus kontrolei mills, grąžtai, tekinimo, ir maršrutizatoriai. Nors mes yra kontroliuoti kitą mašiną tipai su savo Pramoninės programinės įrangos, pilnas hobis sprendimus, su integruotu ekranai ir funkcijas, turi tik baigtas šių aparatų tipus. Patikrinkite, ar atgal, kuo labiau artėja.

Mach4 Rekomenduojami Reikalavimai:

PAGEIDAUJAMAS: 32, ar 64 bitų kompiuterio ar Nešiojamojo Kompiuterio, Naudojant Išorinį Judesio Valdytojas "Windows " 10", " Windows 8, Windows 7 Ir Windows XP atitinkamas išorės judesio valdytojas Mach4 įjungti pasirinktą Judesio Valdiklis, 2Ghz PROCESORIUS, 1GB RAM, Vaizdo plokštė 256MB RAM (Didelės G-kodas failus, ypač 3D failus, bus reikalinga vaizdo plokštė su 512 mb RAM arba daugiau)

*Naudoti Lygiagrečiai Uosto kontrolės mašina tik su darbastalio stiliaus kompiuteriai su 32 bitų "windows 7" versijos ir toliau.

32-bitų Kompiuterio Lygiagretaus Prievado Rekomenduojami Reikalavimai 32-bitų versijos "Windows XP", "Windows Vista" arba "Windows 7" Mach4 Lygiagrečiai Uosto Palikimas Įskiepiai (kaina taikoma), 2Ghz PROCESORIUS, 1GB RAM Ne integruotą Vaizdo Plokštę su 256 MB RAM (Didelės G-kodas failus, ypač 3D failus, bus reikalinga vaizdo plokštė su 512 mb RAM arba daugiau)

Variklio Tipas Žingsninių mtor, servo variklis
Parama "Windows 32-bit ir 64-bit operacinės sistemos (įskaitant Mac OS)
Modelio Numeris MK6-M4
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 25cm x 18cm x 7cm (9.84in x 7.09in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)

Panašūs produktai