1pcs 30cm Gražus forBarbie Plastikinės Lėlės ir Rankų darbo Vestuvių Suknelės, Suknelė Kilnus Atgimsta Kūdikių lėlė Mergaitė Geriausių Dovanų 022004

€15.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: reborn baby doll, plastikinės lėlės, kūdikių lėlė mergaitė, Pigūs reborn baby doll, Aukštos Kokybės plastikinės lėlės, Kinija baby doll mergina Tiekėjų.

Lėlės sėdėjimo aukštis 15cm

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Pilnas Pavadinimas Yra Reikalingas Normalus Pikapas. Nes rusijos pašto politikos pakeitimus, pirkėjai privalo užpildyti visas pavadinimas gavėjų normaliai pikapas.

4. Prekės bus laivas, kurį Kinija Po Registed Oro Paštu (svoris yra 2 kg ) nemokamai, ir paprastai bus pristatytos 15-26 darbo dienomis (neapima savaitgaliais, ir atostogų metu). Bet kartais eina į 25 - 30 ir daugiau dienų nuotolinio srityje. Tai priklauso nuo krovinių skirtingose šalyse.

Mes taip pat palaikome šią laivybos metodą. Pristatymas per EMS ,DHL (didelis užsakymą arba svoris yra daugiau kaip 2 kg), bus imamas laivybos mokestis. Tai trunka 5-7days atvykti. Tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų ar švenčių dienomis, arba oras problema.

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš mūsų parduotuvės, jūs galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.

Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: Užsakymo numeris Vaizdo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Mes siekiame star paslaugos ir nori, kad būtum laimingas.

2. Jei nesate patenkinti savo produktą ar paslaugą, susisiekite su mumis pirma prieš atvirą ginčą. Mes tikime, kad visi klientai yra gana vangiai, ir problema bus išspręsta pagal gerus bendravimo. Patikėkite mums!

Tipas Mados Lėlės
BJD/SD Požymis Lėlė
Medžiaga Plastikiniai
Forma 1/6
Lytis Merginos
Amžius > 3 metų
Matmenys 30cm
Savybės Modelis
Prekės Pavadinimas AIBOULLY
Elemento Tipas Lėlės
Mfg Serijos Numeris Mados
Modelio Numeris 022004
Baterija Nėra
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 35cm x 10cm x 10cm (13.78in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai