Mini GPS Seklys Smart Žiūrėti T58 Vaikams, Vaikui, Vyresnysis Apyrankę Asmens Locator GSM Sekimo Įrenginys LBS WiFi Skambutis Nemokamas Web APP " SOS

€35.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gsm sekimo įrenginys, gsm sekimo, sekimo prietaisas, Pigūs gsm sekimo įrenginys, Aukštos Kokybės gsm sekimo, Kinija sekimo įrenginys Tiekėjų.

GPS Žiūrėti Tracker yra naujos kartos asmens GPS sekimo įtaisą, vaikų/suaugusiųjų ir vyresnio amžiaus žmonių saugumą. Ji yra tiksli, diskretiškas ir patikimas. Su Quad-Band GSM ryšiu, GPS Trackeris veikia bet kurioje pasaulio vietoje. Su GSM vietos nustatymo ir GPS vietos nustatymo, vartotojas gali tiksliai stebėti, ar prietaiso viduje ar lauke. Su balso pranešimą, skambinimo mygtukas ir du-taip balso funkcija, vartotojas gali turėti balso pokalbį su vaikais/vyresnio amžiaus, kai jos reikia jūsų pagalbos. Jums patiks ramūs žinoti, kur tiksliai jūsų myli, yra.

1. Skambinimo mygtuką

Vartotojas gali paspausti kvietimo mygtuką, norėdami pradėti telefono kontaktų telefonų knyga

2. Galia

Paspauskite maitinimo mygtuką 3-5 sekundes įjungti įtaisą

3. Mini USB port

Prijungti mini USB į kompiuterį per USB laidą įkrovimo prietaisas

4. SIM kortelės lizdas

Įdėti Mikro SIM kortelę su GSM dažnių juosta prieš naudodamiesi prietaisu

Kaip apmokestinti?

Prijunkite vieną pusę įkrovimo kabelis USB prievado nešiojamas, o kitas galas su uosto žiūrėti GPS tracker, apmokestinimo.

Įspėjimai

1. SIM kortelė šiam rodikliui turi palaikyti GSM 2G tinklas (Kuriame gali būti remiamas vienas iš tinklo režimai: GSM 850, 900, 1800, 1900MHZ), turi būti GPRS eismo turima SIM kortelė. Ši paieška nepalaiko 3G ir 4G.

2. Prašome patikrinti, ar prietaiso modelį ir priedai po gavo paketą, jei produktas yra rasti krekingo, deformuoti, ar turi kitų anomalijų, nustokite jį naudoti iš karto ir kreiptis į pardavėją arba gamintoją.

3. Prašome Įrašyti 2G SIM kortelę į įrenginį, prietaisas palaiko tik Micro SIM kortelės, kurios taip pat turi band GSM ir GPRS leido.

4. Prašome pakeisti SIM kortelę tik tada, kai prietaisas yra power off, kitaip SIM kortelė gali būti sudegintos.

5. Patikrinkite, GSM signalo ekrane po įjungtas prietaisas.

6. Nereikia ardyti ar modifikuoti produktą, siekiant išvengti gaminio pažeidimų.

7. Jei produktas yra pažeista dėl pažeidžiant įspėjimai aukščiau, mes negali būti jokia teisinė atsakomybė.

Prieš naudojant

2.1 Įrašyti ID numeris prietaisas

Aplink lango išorėje, jūs rasite ID numeris (dešimt numerių). Prašome prisiminti, ar įrašyti jį į savo kompiuterį. Nepamirškite šio asmens TAPATYBĖS dokumento numeris, tai yra labai svarbu. Nepamirškite, jie bus naudojami šiuo metu prisijungęs.

2.2 Prieš maitinimą

Prašome įrašyti GSM tinklo SIM kortelę (tai gali remti vieną tinklo režimai: GSM 850,900,1800,1900 MHZ), kad skambintojo ID funkcija ir kad kas mėnesį mobiliojo interneto srauto duomenis iš savo mobiliojo ryšio operatoriai (jis turi būti GPRS eismo, ne mažiau kaip 30 MB/mėnesį eismo paketas). Prašome atkreipti dėmesį, kad šis gaminys palaiko tik GPRS internetas.

2.3 SIM kortelės

1. Atidarykite dangtelį SIM kortelės lizdą ir tada įdėti mikro SIM kortelę, kuri yra, kaip parodyta nuotraukoje žemiau,

2. Paspauskite power mygtuką, kad įjungtumėte prietaisą nuo SIM kortelės ir atgal apvalkalas yra įdiegtas teisingai.

2.4 Setup apn dėl prieigos prie GPRS tinklo

SIM kortelės kai kuriose šalyse reikia sukonfigūruoti apn prieš prieigos prie GPRS tinklo, kreipkitės į SIM kortelės naudotojas arba ieškokite svetainėje SIM kortelės tiekėjo apn informaciją.

Pastabos:

Naudoti savo mobilųjį telefoną, siųsti aukščiau SMS komandą GPS tracker SIM kortelės. Po to, galite siųsti SMS komanda, įsitikinkite, kad jums nustatyti sėkmės atsakyti SMS iš GPS lokatorius.

Komandos formatas:

pw,123456,apn,apn pavadinimą,vartotojo vardą,slaptažodį,MCCMNC#

Pavyzdys: BSNL SIM kortelės, APN name yra bsnlnet, vartotojo vardas niekinis, slaptažodį, null, MCC=404, MNC=80

Tada siųskite sms komanda: pw,123456,apn,bsnlnet,,,40480#

(Pastaba: Jei vartotojo vardas ir slaptažodis yra nulis, jums vis tiek reikia išlaikyti kablelio ženklą, kaip nurodyta aukščiau)

APN bus sėkmingai nustatytas po to, kai gausite atsakymą SMS iš GPS lokatorius.

Pastaba: Kiekvienas operatoriaus APN informacija yra skirtingas, prašome susisiekti su vežėjas už savo APN ir MKC, DB informacija, ačiū.

Atsisiųsti programą

Vartotojas gali patikrinti, GPS tracker nuotoliniu būdu per android/iOS app arba PC,

Android,

Jūs galite atsisiųsti programėlę iš "play store" ieškoti "Aibeile"

IPhone,

Jūs galite atsisiųsti programėlę iš "app store" ieškoti "Aibeile"

Pastaba: per APP diegimo procesą, ji paklaus, ar galima pasitikėti šia programa, ar leisti prieigą prie mobiliojo telefono buvimo vietą, prašome pasirinkti, pasitikėjimo arba leisti.

PC:

App taip pat gali būti įsigytas paieška QR kodą žemiau,

2.6 Prisijungimo app

Spustelėkite piktogramą "Aibeile" ant darbastalio, ir tada prisijungimo ID ir slaptažodį prietaiso (numatytasis slaptažodis yra 123456). Vartotojas gali taip pat prisijungti pagal vartotojo vardą, vartotojas turi susisiekti su pardavėju užsiregistruoti vartotojo vardą, jeigu reikia prisijungti pagal vartotojo vardą.

Pradėti naudotis

3.1 Gyventi stebėjimą

Vartotojas gali gyvai stebėti ir poziciją gps tracker ir smartfon per app. Patalpų vieta, gps tracker, gauna poziciją, "Wi-Fi "mapping" ir LBS, lauko poziciją, gps tracker gauti padėtį pagal GPS.

3.2 Balso talkback

Vartotojas gali siųsti balso pašto pranešimą, kad gps tracker spausdami "Palaikykite, jei norite kalbėtis" smartphone, ir vartotojas gali taip pat spauda "Skambinimo mygtuką" gps žiūrėti įrašyti balso pranešimą ir tada siųsti jį į telefoną.

3.3 Ankstesnio takelio

Ekrano Dydis 2 Iki 2,9 Cm
Modelio Pavadinimas T58
Įtampa 5V
Gps Modulis Taip
GPS Geografinė Vieta Europa
Prekės Pavadinimas GHYDO
Galia W
Elemento Dydis 45(L)X35(W)X13.5(H)mm
Baterijos Veikimo Trukmė 30 Val., & Iki
GPS tipas gps tracker
Speciali Funkcija Interneto Prijungtas
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 13cm x 10cm x 7cm (5.12in x 3.94in x 2.76in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai