Staklių Pjovimo 50Pcs/daug Crystal Markizas 38*22*12mm Prizmę Suncatcher Kabinti Liustra, Briaunuotas Nurodė, Ovalo formos Pakabučiai

€29.67

-9%

€32.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šviestuvo pakabukas, krištolo sietynas, pakabukas, šviestuvo prizmės, Pigūs liustra pakabukas, Aukštos Kokybės krištolo sietynas, pakabukas, Kinija liustra prizmės Tiekėjų.

Staklių Pjovimo 50Pcs/daug Crystal Markizas 38*22*12mm Prizmę Suncatcher Kabinti Liustra, Briaunuotas Nurodė, Ovalo formos Pakabučiai dydis : 38mm mini tvarka :50pcs/daug spalva : skaidrus medžiaga : K9 kristalų optinių stiklo Šie aukštos kokybės Kristalai gali būti naudojami daugybę dekoratyvinių būdų, kad atitiktų jūsų skonį,pavyzdžiui, vestuvių puošmena,Sietynas kristalų pakeitimo,X-medžio apdaila,Kambarių&Langų Apdailos ir kt. Leiskite savo vaizduotę, kad šis nuostabus putojantis kristalai į objektą, kūrybinių meno, kad bus pridėti tam tikro žavesio ir grožio savo aplinkoje. Mes crystal factory,kiekis sandėliuose yra didelis, ir mes turime daug spalvų ir dydžių yra jūsų pasirinkimas,galite pasirinkti tyčia pagal jūsų poreikį ir galime sudaryti individualų dydį ir spalvą. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. jums reikia žinoti 1.Kaina Neapima Jokių Muitų Mokesčių Ir nesiimame Atsakingi Už Bet kokius Muitus į Paskirties Šalį. 2.Mes Paprastai Ženklo Prekes, Kaip DOVANA Su MAŽOS VERTĖS sąskaitoje Faktūroje, Ir Padėti Jums Išvengti Kitų Importo Mokesčių, Tačiau Mes negalime Garantuoti Jokių Mokesčių. 3.Jei Turite Specialių Pageidavimų Deklaruota Vertė, Prašome Mums Pranešti. laivybos laikas 1.Prekės Bus Išsiųstos Per 2-7 darbo Dienas, Gavus Mokėjimą Ali-express". 2.Paliksime Sekimo Numerį, Dėl Jūsų, Kad, Kai Mes Išsiųsti Paketą.Siuntimo Informacija bus Atnaujinti Po Kelių Dienų.Ji taip Atsitinka, Kad Jūs negali Patikrinti Informacijos Svetainėje. atsiliepimai 1.Jūsų Patenkinamas Yra Tik Mūsų Siekimas. Jūsų Atsiliepimai Yra Labai Svarbus Mums. 2.Prašome Palikite Mums Penkių Žvaigždučių Kai esate Patenkinti Savo pirkiniu. 3.Prašome nesuteikia Mums Neigiamų Atsiliepimų, Jei esate Nepatenkinti Su Jūsų Pirkti, Ir Nedvejodami Susisiekite su Mumis, Mes jums Išspręsti Visas Problemas Su Jumis. 4.Prašome Don ' t Atviras Ginčas dėl kitų Priežasčių, Prieš Susisiekdami Su Mumis, Ir Mes suteiksime Jums Gerą Sprendimą. grįžti&grąžinimo politika 1.Jei Dėl Kokių Nors Priežasčių Jūs Nepatenkintas Mūsų Produktus, Prašome Susisiekti Su Mumis Per 7 Dienas. 2.Tik Nenaudota, Nesugadinta Ir Pradinę Būklę Elementą, Gali Būti Kvalifikuotas Grįžti. 3.Pirkėjas Yra Atsakingas Už Grąžinimo, Laivybos Mokestis.

Skersmuo 22mm
Pavadinimas crystal prism pakabukas
Prekės Pavadinimas HBL
spalva Aišku
Plotis 22mm
Aukštis 38mm
Modelio Numeris Krištolo Sietynas
Dydis 38*22*12mm
Medžiaga krištolo stiklo
Naudoti Namų Vestuvių Dekoravimas
Ilgis 38mm
Elemento Tipas Krištolo Sietynas
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.002kg (0.00lb.)

Panašūs produktai