Freezeframe Tummy Tuck Saugus Lieknėjimo grietinėlės RIEBALŲ Deginimas Kremas mimikos raumenų kūno masažas grietinėlės priploti papilvės tingus asmuo

€82.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: liekninamasis kremas, riebalų deginimas kremas, riebalų deginimas, Pigus lieknėjimo kremu, Aukštos Kokybės riebalų deginimas kremas, Kinija riebalų deginimas Tiekėjų.

Freezframe - Australijos Skaičius 1 multi-award winning vaistinės kosmetikos prekės ženklas.

TERMOGENINIS KŪNO KONTŪRO KREMAS IMITUOJA EFEKTĄ, PRATYBŲ ATRASTI LŪŽIS, RIEBALŲ DEGINIMAS KREMAS, KURIS GALI PADĖTI JUMS PAMATYTI, PLOKŠTESNIS PILVUKAS BE DIETOS AR MANKŠTOS... IR PADĖTI JUMS PADIDINTI SAVO REZULTATUS, JEI ESATE NAUDOJASI!

Pirmą kartą, aktuali kremas buvo kliniškai įrodyta, kad įjungti termogenezę, ir mimikos raumenų glass toning poveikis naudotis . Iš tiesų, tyrimai parodė, TUMMY TUCK paplokščias papilvės geriau nei naudotis!

Produkto Aprašymas

Tingus asmens būdas laižytis, daugiau atspalvių pilvą

Tai ji mergaičių ir berniukų. Atradimas, mes visi jau laukia. Tingus asmens būdas plokštesnis ieško pilvo, ir I viena negalėjo būti labiau susijaudinęs!

Šią savaitę mato pasaulio išleidimo TUMMY TUCK - pirmasis kūno kremas, kuris buvo kliniškai įrodyta, kad įjungti thermogenisis. Jūs netgi galite pajusti, kad jūsų oda sušyla su šio neįtikėtinai kremas. Jaudulys, vien tik yra pakankamai, kad jums mesti keletą kilogramų!

Ne tik, kad ji taip pat yra kliniškai įrodyta, kad mimikos raumenų glass toning poveikis naudotis. Naudotis vamzdis? Dabar tai narystės aš jums užsiregistruoti kiekvieną dieną!

Klinikiniai tyrimai parodė, TUMMY TUCK aktyvios priploti papilvės geriau nei naudotis!

Jei manote, kad tai tik dar vienas kūno kontūrų kremas, pagalvokite dar kartą. Niekada anksčiau kremas buvo kliniškai įrodyta, kad įjungti termogenezę. Ką tai reiškia? Jei tai reiškia, kad šiluma kremas iš tikrųjų gali padaryti jums atrodo, jūs jau sudegino atokiau pagrindinių padriba.

Klinikinio tyrimo, odos šilumą, išmatuota daugiau kaip 1 laipsniu aukštesnė panaudojus kremą. Tai didelė naujiena.

Ir pridėti prie matomas lieknėjimo poveikį, neįtikėtiną naują jūrų peptidų, gautų iš retas giliai jūros kempinė, buvo kliniškai įrodyta, kad jūsų oda atrodo griežtesnė ir jūsų raumenys, atsiranda daugiau atspalvių.

Ir jei jūs manote, kad tai įdomu (ir aš žinau, aš), tada, jūs ketinate būti dar labiau sužavėtas mažinimo rezultatai nuo klinikinių tyrimų, kai...

Tyrimo dalyvių pamatė iki 10.9 cm sumažintas nuo pilvo kontūrai!

Ne, tai buvo ne misprint. Geriausių rezultatų iš 2 klinikiniai tyrimai parodė, kad 9 cm matomas sumažinti pilvo 28 dienų, ir iki 10.9 cm ne 56 dienas. Tai tiesiog 6 savaičių. Įsivaizduokite skirtumą iki vasaros!

Kaip manote, kas nutiko?

Jūs manote, kad geriausias du rezultatai buvo pasiekti grupių, kurie pasinaudojo. Bet jums būtų neteisinga.

2 grupė, kurie kreipėsi TUMMY TUCK aktyvi du kartus per dieną buvo geresnių rezultatų nei 1 Grupė, kurie pasinaudojo du kartus per savaitę.

Kad niekada atsitiko anksčiau istorijoje kūno kontūrus, kremai! Tačiau rezultatai tapo dar įdomesnis, kai...

TUMMY TUCK didesnį poveikį, pratybų pateikti geriausi rezultatai

Kad teisė; 3 Grupė pasiekti geriausių rezultatų, nes veiklioji medžiaga, TUMMY TUCK padidino raumenų glass toning veiklos pasiekti naudotis. Tik pažiūrėkite, kaip atspalvių pilvas yra ne dieną, 56 TUMMY TUCK plius pasinaudoti. Jei tie rezultatai bus, gal aš ne toks tingus, nebėra. Gerinti rezultatus, mano užduotis yra paskata man užtenka!

TUMMY TUCK, taip pat buvo kliniškai įrodyta, kad šlaunų ir žasto atrodo plonesni ir daugiau atspalvių!

Aš visada sakau, nuotrauka pasako tūkstančius žodžių, taigi, pažvelkite į šlaunies skirtumas bandymo žemiau, kad pamatyti save skirtumas TUMMY TUCK gali padaryti, kad viršutinės šlaunų. Tik įsivaizduokite, ne daugiau prakaito, šlaunies rub vasarą!

NURODYMAI:

Kreiptis kasdien, ryte ir vakare sukamaisiais, judesio į viršų. TUMMY TUCK sugeria greitai, bet tai visada geriausia palaukti vieną ar dvi minutes prieš gauti išdirbti. Norėdami gauti geriausius rezultatus, kreiptis tiesiai po dušo ar vonios. ĮSPĖJIMAS:

Tik išoriniam naudojimui.

Jei odos sudirginimas, nutraukti naudojimą.

1.Mes laivas visame Pasaulyje, išskyrus GOA/FPO

2.Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10 20

darbo dienų. Rusijos kai kurias sritis reikia 60 arba 90 dienų. Pristatymo laikas priklauso nuo

paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20-40 darbo dienų.

3.Kitas ypatingas produktas bus nusiųsti tinkamu laivybos kelią .

1.Gaila, kad mes ne grąžinti, jei jūs tiesiog pakeisti savo mintis ir nuspręsti, jūs to nenorite. Prašome kruopščiai galvoti prieš jums jį užsisakyti.

2.Mes grąžinsime arba mainų sugedęs ar sugadintas prekes. Mes ne grąžinamoji išmoka už žalą, padarytą klientui. Produktai turi būti grąžinti per 10 dienų nuo jo gavimo, originalioje pakuotėje.

3.Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas po Aukciono Uždarytas.

4.Mūsų tikslas-turėti sklypų paruoštas išsiųsti per 5-7 darbo dienas po apmokėjimo

gavo.

5.Jei yra kokių nors vėlavimų, mes susisieksime su jumis nedelsiant.

6.Visi sklypai yra siunčiami per kurjerį su stebėti ir sekti.

function3 Padidinti odos elastingumą
Prekės Pavadinimas YourLove
Tinka tingus asmuo
feature1 riebalų deginimas kremas
Elemento Tipas Kremas
function1 Paspartinti riebalų deginimas
kategorijos kūno masažo kremas
function2 laižytis daugiau atspalvių pilvą
Modelio Numeris Lieknėjimo Kremai
Privalumas padaryti šlaunų & žasto atrodo plonesni
Naudoti Įstaiga
Lytis Unisex
Funkcija mimikos raumenų priploti pilvus
Kilmės Australija
NET WT 100g
Šalis/Regionas Gamyba Australija
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 10cm (4.72in x 4.72in x 3.94in)

Panašūs produktai