Supereyes NA002-2 Endoskopą Priedai 7 mm Magnetas, Kablys Nustatyti Borescope Endoskopą N005 N013J N015

€8.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nustatyti, nustatyti magnetas, nustatyti kabliai, Pigiai komplektas, Aukštos Kokybės nustatytas magnetas, Kinijoje nustatyti kabliai Tiekėjų.

NA002-2 Endoskopą Priedai 7 mm Magnetas, Kablys Nustatyti Borescope Endoskopą N005 N013J N015 Specifikacijos Suderinama su Supereyes borescope/endoskopą modelis N013J, kai N005 ir N015 serijos, su 7 mm išorinis skersmuo. Pakuotės ir Priedų, Įskaitant: 1 X magnetas, 1 X kablys

Kaip naudoti, greitai vadovas iš Supereyes, Skirtą " Mac " ir "Linux", prašome įrenginį į savo kompiuterį, ir tada naudoti atitinkamą programinę įrangą ir ją atidaryti. "Windows XP SP 2 ir daugiau, įskaitant Win 8 32/64 bitų, ne vairuotojas reikalingi, prašome tiesiogiai įdiegti programinę įrangą, mini CD. Jei turite kokių nors problemų, susijusių su mini CD, prašome atsisiųsti programinę įrangą www.supereyes.cc, arba susisiekite su mumis.

a. Po programinės įrangos diegimą, prijunkite įrenginį prie KOMPIUTERIO, atviros programinės įrangos, pasirinkite "Preview", tada jums turėtų būti suteikta galimybė pamatyti prietaiso darbo. Daugiau išsamios informacijos apie tai, matavimo, rasite Naudotojo Vadove.

b. Norint pasiekti maksimalų didinimą, prašome įdėti mikroskopu ant objekto, sukti uodega mikroskopą kaita dėmesio. Įjungti LED žibintai, jei reikia. Artinimo pajėgumai sumažėtų, kadangi atstumas tarp mikroskopo ir objektus padidėjimas.

c. Jums gali rasti, kad ekranas greitis 5 MP yra lėtas, kuri priklauso nuo kompiuterio specifikacijas ir USB 2.0 s perdavimo greitis. Mes rekomenduojame jums naudoti 3 MP dėl peržiūros ir 5 MP imtis foto, arba naudojant naujausias Supereyes programinės įrangos v3.54. Kaip apskaičiuoti skaitmeninio mikroskopo priartinimas: Skaitmeninis mikroskopas yra įvairių su tradiciniu optiniu mikroskopu. Didinimo ir skaitmeninės mikroskopų apima ir optinio, ir skaitmeninio didinimo. Geras būdas išbandyti realus priartinimas yra naudojant lygtis žemiau. Šioje lygtyje, mes imtis Supereyes A005+/B008 pvz. A005+/B008 turi 5 MP jutikliu. Jei norite apskaičiuoti modelis B003+/A005, prašome pakeisti 5 MP, 3 MP. 17" yra populiariausias monitorių rinkos. Visi Supereyes produktų specifikacijos yra apskaičiuojama, remiantis 17" monitorius. 2 2 mm. Paprastai, jei jūs naudojate didžiausia galia/didinimas Supereyes produktų, didžiausią nekilnojamojo ilgio, kad galėtų visiškai okupavo monitorius yra 2 mm. Jei mikroskopą, yra 0.3 MP jutiklis, mažai tikėtina, kad jis turi tikrą 500X galia. Todėl nereikia būti apgauti, kai kurių reklamos! Supereyes Programinės įrangos Supereyes Programinė įranga yra suderinama su Win XP SP2 arba aukščiau, įskaitant Win 8 32/64 bitų. Ji turi anti-shake, 11 val. filmavimą, matavimą (įskaitant ilgis, kampas, lanko ir t.t.) ir pridedant funkcionalus.

Kaip išsirinkti mikroskopą? Kuris REZOLIUCIJA tinka jūsų tikslams geriausias?

Čia yra keletas pavyzdžių nuotraukų, kurių buvo imtasi pagal Supereyes mikroskopu dėl mūsų produktų sąrašas, kuris padės jums padaryti sprendimą. Jei jums reikia daugiau nuotraukų, rašykite mums žinutę. AUTO FOKUSAVIMO arba RANKINIS FOKUSAVIMAS ?

Rankinis fokusavimas mikroskopai yra pigesni ir mažesni.

Auto fokusavimo mikroskopai sutaupyti jūsų laiką. Yra trijų skirtingų tipų auto-focus Supereyes mikroskopu:

A005/A005+ . Pirma, naudoti rankinio fokusavimo rasti maždaug centru, ir tada bauda auto-focus būtų darbas jums rasti tikslią centru. Bauda auto-focus darbo svyruoja apie 0 ~ 10mm. Jei atstumas pokytis per daug, rankinis fokusavimas reikia. Darbinis atstumas yra 0 ~ ? mm.

A004/A004+ , touch-taško automatinis fokusavimas, labiausiai greitas auto-focus. Kaip ilgai, kaip daiktą, neliesti arba labai arti nurodė, metalo vadovas A004/A004, mikroskopu būtų rasti tikslią centru. Darbinis atstumas yra 0 ~ 3mm. Norėdami pakeisti mastelio, prašome sukti uodega prietaiso.

A006 , ultimate auto-focus", kurių didžiausia 50X didinimo. Visiškai automatinis fokusavimas, nr. rankinis fokusavimas reikia. Priartinimo galia priklauso nuo atstumo tarp mikroskopo ir tikslas: perkelti arti priartinti, atitolinti, dėl mastelio. Kai kuriais atvejais, objektyvo skersmuo yra svarbesnė. Prašome pasirinkti, mikroskopu remiantis savo unikalų reikalavimas. Patarimų, išvardytų aukščiau, yra tik nuorodos. Supereyes Parodoje 2016 CE, Las Vegas, NV, Pietų Salė (S4) #35655, sausio 6 ~ 9, 2016 m.

Modelio Numeris NA002-2
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)

Panašūs produktai