Stiprus Lauke Magija Gudrybės Skverbtis Magia Apgauti Vaikai Lengvai Žaislai Close up Magie

€25.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žaislas dolphin, žaislų dėžės šunims, lauke šiaudų, Pigus žaislas dolphin, Aukštos Kokybės žaislų dėžės šunims, Kinija lauke šiaudų Tiekėjų.

Eragon Magic ------magiškasis wold ------mažmeninė & didmeninė magija gudrybės žaislai

Stiprus Lauke Magija Gudrybės Skverbtis Nemokamas Pristatymas Magia Apgauti Vaikai Lengvai Žaislai Close up Magie

--------Padaryti pasiskolinti žiedas atsirasti arba išnykti iš vidaus užrakintas dėžę!

paketų sąrašo: 1 vnt* aliuminio gudrybė, dėžutė, 1 vnt* užrakinti ir ket rinkinys, 1 vnt* nuoroda iki demo ir paaiškinimas video

Gražioje metalinėje dėžutėje, kuri taip pat padeda jums atlikti neįtikėtinų magija!

Skolintis žiūrovo žiedą (daugiau vertingi, tuo geriau!) ir vieta žiedo viduje langelį. Užrakinti dėžutė su spynos, tegul žiūrovas traukite užraktą, kad parodyti, kad tai iš tiesų užrakintas. Padengti box tik sekundę ar dvi, tada rodo, kad žiedas dabar yra jūsų rankose!

Bet palaukite! Dėžutėje yra vis dar užrakinta! Naudoti klavišą, norėdami atidaryti spynos, tada atidaryti langelį, kad parodyti, kad iš tikrųjų yra tuščias!

Yra daugiau! Jūs galite tęsti įprastus užrakinimo tuščią langelį, tada, apimantis jį su audiniu tiesiog akimirksniu. Tada naudokite klavišą, norėdami atidaryti užraktą, open box - ir yra žiedas, arba bet mažas daiktas, kad telpa į dėžę. Puikus, pristatydama sužadėtuvių žiedą! DUK 1. Siuntos 1) Kinija paštu: Dažniausiai laivybos, pigiai, bet galbūt prarado siuntą 2) Kapt.lt Standartinis Pristatymas: konkurencingiausia Pristatymas, užsakymas yra išsiųstas bendrovė bendradarbiavo su Kapt.lt bendrovė. Pigiai ir saugiai. 3) Fast Express (pvz.: DHL, "FEDEX", UPS, TNT ir EMS): Greitas, bet brangus 2. Pristatyti Laiku 1) Kinija post/Kapt.lt pristatymas: 20 -- 60 dienų Rusija: Beveik 25--39 dienas Brazilijoje-Beveik 39--60 dienų Eurais: Beveik 25--39 dienas JAV: Beveik 15--25 dienomis Turkijoje: Beveik 25-39 dienų artimuosiuose rytuose: 25-39 dienų 2) Pareikšti: Beveik 5-15 dienų 3. Kaip sekti kad atidaryti žemiau esančią nuorodą sekti savo užsakymą, global.cainiao.com/index.htm 4. Gauti užsakymo Pirma Kreipkitės pardavėjas, tada visa grąžinamoji išmoka, arba vėl nauja tvarka 5. Brokuotą Produktą, Pirmiausia Kreipkitės pardavėjas, tada visa grąžinamoji išmoka, arba vėl nauja tvarka 6. Geriau didmeninės kainos Kontaktiniai Pardavėjas, reikalauti, kad didmeninių kainų Politika 1. Grįžti galite grįžti kad per savaitę nuo gauto užsakymo. Bet produktas turi būti geros būklės. Laivybos mokestis yra pirkėjo pusėje. 2. Darbo laiką Bei jing: 09:00~~22:00 Rusija: 03:00~~13:00 Brazilija: 21:00~~07:00 Eurais: 00:00~~10:00 JAV: 19:00~~05:00 3. Atsiliepimų Jūsų gera apžvalga yra labai importent man. Aš dėkingi, kad jūs Susisiekite su manimi, prieš blogas peržiūros. Jūs taip pat galite gauti gerą dovaną apgauti kitam užsakymui

Savybės Nyksta,Mokytis,Lengva Padaryti,Pradedantiesiems,Street
Medžiaga Metalo
Tipas Dėžutė
Veiklos Formos Close-up Magic
Paaiškinimas Video siųsti vaizdo įrašą el. paštu
Yra Instrukcija No
Prekės Pavadinimas HEIANMOFA
Lytis Unisex
Dydis One Size
Amžius 8-11 Metų,12-15 Metų,Suaugusieji
Modelio Numeris EM-0108
spalva Sidabrinė
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.49kg (1.08lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 5cm (5.91in x 4.72in x 1.97in)

Panašūs produktai