Feibin Kanekalon Afro Perukai Moterims Keistą Garbanotas Ombre Šviesūs Gamtos Juoda raudona Sintetiniai Perukai Afrikos 14inches

€27.92

-30%

€40.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sintetinių Nėra-Nėrinių Perukai, Pigūs Sintetiniai Nėra-Nėrinių Perukai, Feibin Kanekalon Afro Perukai Moterims Keistą Garbanotas Ombre Šviesūs Gamtos Juoda raudona Sintetiniai Perukai Afrikos 14inches.

Pavadinimas

Afro Garbanotas Perukas

Plaukų Spalva kaip paveikslėlyje

Plaukų Ilgis

Apie 14-16inches

Plaukų Tekstūros

Gamtos banga

Dangtelio Skersmuo

Apie 6-9 cm

Plaukų Tipas

Pilna galva

Neto Svoris

110g Perukai už juodaodžių Moterų Sintetinių Visa Galva Pobūdžio Plaukų Perukai Pobūdžio Sintetinių plaukų,netoli fizinės savybės,spalva,tekstūra supainioti, nekilnojamojo žmonių plaukų,todėl jis gali būti sumažinti arba be pamušalo arba stiliaus su akmenslydis geležies arba ištiesinti geležies, kaip jums patinka, Plaukai yra prisiūtas, reguliuojamas šviesos-užskaitos elastinga dangtelis,tinka vidutinio dydžio galva moterų.Super Sintetinio Pluošto,netoli fizinės savybės,spalva,tekstūra supainioti, nekilnojamojo žmonių plaukų,todėl jis gali būti sumažinti arba be pamušalo arba stiliaus su akmenslydis geležies arba ištiesinti geležies, kaip jums patinka, dirželiai, gali būti dėvimi fiksuotoje padėtyje,lengva nešioti Plaukų Tankumas 120% už visą galvą Soft&kvėpuojantis akies viduje,puiki mašina padarė,nr. praliejimo ir elastingas dirželis palei cap cap spalva išsiųsta atsitiktine tvarka,skersmuo 6-8 inche

1.Kodėl ilgis yra ne tas pats, kaip ir aprašymas?

Mes išmatuokite ilgį plaukų, kai plaukai bus ištemptas į tiesias, banguotas ir curl plaukų tekstūros bus daug trumpesnis

palyginti su tiesūs plaukai, atkreipti dėmesį į tai, kad prieš jums pirkti, Ačiū!

2.Kodėl spalvos yra ne tas pats, kaip ir aprašymas?

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.

Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

3.Kodėl svoris yra ne tas pats, kaip aprašymas?

Nes mūsų produktas buvo pagamintas mašina, normalu, kad ji egzistuos 5-10g klaida.

4.Kodėl mano plaukai tapti susivėlęs?

Plaukai taps susivėlęs dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska vandens, o ne šukavimas (platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien.

Įsitikinkite, kad nuplauti ir būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, ir, jei įmanoma du kartus per savaitę būtų geriau.

Galite naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas kitus pasiūlymus.

5.Kodėl plaukai nekristų?

Po to, kai naujasis produktas buvo pagamintas, ten bus kai plaukiojantieji plaukų, todėl, kai savo pirmąjį atėjimą, plaukiojantieji plaukų iškrenta, tikiuosi, kad jums galėtų suprasti.

6. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5stars, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome kreiptis freeto susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

kepuraitė dydis Vidutinis Dydis
Elementų Pakuotėje 1 Gabalas, Tik
Prekės Pavadinimas feibin
Nėriniai Perukas Tipas Nė Vienas Nėrinių Perukai
Perukai Ilgis Ilgai
tankis 130%
Urmu Pirkti 2vnt/Daug, 3Pcs/Daug, 4Pcs/Daug, 5vnt/Daug
Spalvos Nėriniai tamsiai ruda
Medžiagos Klasė Kanekalon
Bazinė Medžiaga prancūzų nėriniai
Modelio Numeris xy03
Tekstūra Keistą Garbanotas
Ištemptas ilgis 14inches, 16inches
Gali Būti Permed Taip
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai