Nemokamas pristatymas AUKSO 8" PLAČIAI paplitusi, TUALETAS, VONIOS kambarys KRIAUKLĖ, MAIŠYTUVAS, 3 skylės, Vonia, Kriauklė, Maišytuvas, Žalvario, Vandens Maišytuvas Bakstelėkite 2 Rankenos

€152.89

-7%

€164.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vonios kriauklės maišytuvas, kriauklė, maišytuvas, , žalvario maišytuvas, Pigus vonios kriauklės maišytuvas, Aukštos Kokybės kriauklė, maišytuvas, , Kinija žalvario maišytuvas Tiekėjų.

Plačiai Vonia, Kriauklė, Maišytuvas, Žalvario, Vandens Maišytuvas, Bakstelėkite - pagamintas iš kieto žalvario, patvarumo ir patikimumo. - Aukštos kokybės, atsparus korozijai apdaila funkcijos: Chromas, Aukso, Naftos Trinamas Bronza, Balta ir Chrome, Balta ir Aukso. - Dvigubo rankenos įtraukti kontrolės, 3 montavimo skyles reikia. - Netinka mažo slėgio. Minimalus vandens slėgis 0,05 MPa (0.5 bar). - Visa montavimo įranga ir karšto/šalto waterlines yra įtrauktos. DIEGIMO TIPAS Paplitęs FUNKCIJA Nr. APDAILA Chromo, Bronzos, Aukso / Poliruoto Žalvario, Kitų STILIŲ Tradicinių/Klasikinių KŪNO MEDŽIAGA Žalvaris PILTUVĖLIO MEDŽIAGA Žalvaris DUŠO GALVUTĖS MEDŽIAGA N/A VERTUS, DUŠAS MEDŽIAGA N/A SKYLIŲ SKAIČIUS 3 RANKENŲ 2 BENDRAS AUKŠTIS (matuojant nuo tvirtinimo paviršiaus didžiausią maišytuvas) 7.68" / 195mm PILTUVĖLIO AUKŠTIS (matuojant nuo tvirtinimo paviršiaus, kad vandens išleidimo) 4.09" / 104mm POSTRINGAUTI PASIEKTI (matuojant nuo maišytuvas bazės centras postringauti angos centras) 5.55" / 141mm PILTUVĖLIO PLOTIS N/A MONTAVIMO SKYLĖS DIAMETRAS N/A MAIŠYTUVO CENTRŲ Nėra fiksuotas SRAUTO 1.5 GPM / 5.7 l / m VOŽTUVAS ĮTRAUKTI Taip VOŽTUVO TIPAS Keramikos Vožtuvo NUTEKĖJIMO ASAMBLĖJOS ĮTRAUKTI Ne (pažymėkite Maišytuvas Priedai category užsakyti)

Pristatymas: 1.Mes mielai priimame užsakymus iš Europos, Šiaurės Amerikos , Australijos ir kitų šalių, tikrai šaliai gali būti taikomi apribojimai 2.Laivybos laikas yra out-of-kontrolės veiksnys, mes tikimės, kad kiekvienas klientas gali atidžiai apsvarstyti prieš perkant ir tikimės, kad jūs suteikiate mums jūsų supratimą! 3:MES Tik Pristatymas į Kapt.lt patvirtino, adresą , mes neturime laivų PO BOX

4.Mes negali būti atsakinga už prekę nuostolių dėl netinkamo arba nepristatyti adresą.

5:Prekės bus išsiųstos per EMS/DHL/FEDEX/UPS /TNT , Užsakymai yra paprastai išsiunčiamas per 3 darbo dienas, po mokėjimo išvalė. Tuo tarpu Sekimo numerius bus išsiųstas pateikus paketo siuntą.

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay , Banko pavedimu, Wester union ir kiti mokėjimo būdai .Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos el. paštu.

Garantija Ir Mainai:

Produktai, kuriems taikoma 12 mėnesių gamintojo garantija.

Pristatymas žalą, turi būti pateikiamas per 24 valandas, iš kurių produktas buvo pristatytas. mes mielai jums padėti. Prašymus dėl grąžinimo ar kompensacijos turi būti pateiktas per 3 dienas nuo atvykimo dienos ir turi būti pardavėjo patvirtinimo, kuris yra atsiųstas el. paštu arba pranešimą. Pristatymas niekada nėra grąžinami .

Grąžinamos prekės turi būti originalioje, pašalinta būklės, su pakuote, garantija, instrukcijos ir kt.

Sekimo Nr.:

Gausite pranešimą ar el. laišką su sekimo ar pristatymo patvirtinimas informacija, kai jūsų prekės jau išsiųstos.

Tarptautinės Pirkėjų ,Mokesčių:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Pirkėjai yra atsakingas už šių mokesčių.

Draudimas :

Daiktų kainos taip pat nėra įtrauktas į draudimą . Pirkėjas yra atsakingas už neprivaloma draudimo mokesčiai.

Atsakomybė :

Mes negalime būti atsakingi už bet kokius pristatymo vėlavimo ,pavyzdžiui, muitinės pakavimo ,tikrinimo, strike ,force majeure ,blogas oras ir pan

GERIAUSIAS BŪDAS SUSISIEKTI su MANIMI: e-Paštas

Rankenų Dviguba Rankena
Maišytuvas Mount 8" Plačiai
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Keramikos
Tipas Keramikos Plokštės Ritės
Karšto & Šalto Vandens Taip
Modelio Numeris C1G
Paviršiaus Apdorojimas Auksas
Diegimo Tipas kabinoje sumontuoti
Stilius Klasikinis
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 39cm x 25cm x 15cm (15.35in x 9.84in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 4.0kg (8.82lb.)

Panašūs produktai